• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yedekte bulunsun diye lila ve şeftali pembede aldım. Akınca onları deneyeceğim😂 Uzun süre saçımın sadece ön kısmını gri-mor-kızıl kullandım. Griyi kuaföre yaptırmıştım akınca da kendim boyadım diğer renklere. Tecrübeliyim ama yine de bu kadar bütün saçı boyamamıştım onun için biraz endişeliyim ama hiçbir şey olmazsa vurum 3 numaraya nasıl olsa karantinada moda oldu herkes 3 no geziyor😂😂😂
Çılgın seniiii😍

Rakibin regl iken bile tek öğün yedi. Benim hareket etmem lazım eve takildim kaldım. Bugün coştum bakalim. Ne olur yarın kilo vermiş olayım.
Bu kadar da yüklenme kendine ya. Vereceksin inşallah. Moralini yüksek tut.

Dun bende diyorum o kadar vakit harciyorum niye mükemmel ve kalici t emizlik yapamiyorum,ne sacma dimi ,ne mukemmelki o olsun,olmasida gerekmiyor zaten,biz yapabildigimizi yapalim yeter,takdir e gelince ekskligini gormeden anlamaz kimse ne kiymetini,1-2 gun bosla @balpamuk un harika tekliflerini uygula sonra kaldiginn yerden devam edersin😉
Oruclular bakimlarini iftardan sonra yapsin krem parfum ruj orucu bozmasada zedeler👍
Haklısın leylim. Ne dört dörtlükki. Adet dönemi buhranları biraz da benimkisi. ❤️

3 yıl dolmak üzere olmuyo bebek malesef. Hiç bi sebep yok herşey düzgün tüp bebek yapmıştık doktor bile 4 4lük gruptasınız vs çok ümitli konuştu pozitif de olmuştu ama onun da 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik 3 ay oluyo ilaçla düşük yaptırdılar falan filan öyle işte
Canım inşallah en kısa zamanda olur Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.
Merhaba hoşbulduum ☺️
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin 🥰
Hoşgeldin kadınlar kulübünün en sevimli takımına 😍
Calypso95 Calypso95 seni görmüyom sanki bu ara buralarda iyisin dimi
Canım iyiyim annemler geldi köyden bir aydır görüşmüyorduk ondan giremedim şimdi buralardayim aartık annemler gidince kayınvalidemlere geldik şimdi köye
Aynen kızlar tartı fotosu çekin dursun kenarda yarın her ihtimale karşı
Çektim bile 73.7 😂
merhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
ilk sayfayı okudum. her gün yediklerimizi yazmamız gerekiyor sanırım değil mi. ve cuma tartı günü.
ayrıca egzersiz günlerini yazmanız iyi olmuş. buna ayak uydururum.
Takımımıza hoşgeldiiin bizim takım çok minnoş bi takımdır seveceksin bence 😍
Calypso95 Calypso95 sen nerelerdesin hiç yoksun özledik 😩❤️
Canımmm ben de çook özledim buraları annemler vardı işte onlar gitti bu seferde biz kayınvalidemlere gittik şimdi işte anca girdik kapıdan 😂

Kuzlar hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar. Bugün daha iyiyim. Çok yürüyüş yaptim tam 12bin adım. Bacaklarım ağrıyor 😁 tek dileğim yarın kilo vermiş olmak. Reglimin son 2 günü kiloya etkisi olur mu sizce?
İnşallah canım
Bende odem kalmıyor son günlere kadar ama bunyeye göre değişir herhalde dukan birasi ise yarar

Back
X