• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnn😂😂😂 coştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay😃 Güle güle kullan.😍
Ay sağol tatlım valla 5 dakikami aldı burkarken arada kaçanlar uzun kaldı onlarida duzellttim oldu bitti 😍😍

Ben kıl tüy işlerini zamanı da bitirdim epilasyonla. Ama şunu söyleyebilirim bıyık bölgesi için en iyisi minik soğuk ağda bantları bence. İki avucunun arasında ısıt 2’ye ayır bir sağdan bir soldan yapıştır bitti😃
Bende öyle yapıyorum

Ayyy sakın onları bugün almaaa🙈😃😃😃 Bugün aslan burcu saç kesim günü aldığın, kestiğin bütün saç-kıl-tüy ne varsa gürleşir haberin olsun. Bekleyin sakın ağda mağda yapmayın kol-tüy almayın aslan burcu geçene kadar sonra kıl fışkırmasın her yanınızdan😂😂😂😂
Bu mesajı okurken bıyıkları mi alıyordum. Suratimin halini görmeniz lazım di 😂😂

Kollarimi alcaktimo_O

Bugün alma. Ama mesela kaşı seyrek olup gürleşmesini isteyen varsa bugün alabilir kaşlarını. Ay aslandan çıkınca yapmak gerekiyor ağda işlerini. İnstagramdan: @kozmikbakımblog sayfasını takip edin. Gün gün veriyor ay hangi burçta ve neler yapmak gerekir diye. Çok iyi tavsiye ederim.👍🏻

Kız hilal senle ben bakımlı olmayida beceremiyoruz hep baltayı taşa vuruyoruz :KK70: :KK70:
Bi fit olalım sonra bakımlı kadınlar sayfası falan varsa oralara gideriz. Haftada kaç çizgi yok oluyor onun için yarışırız 😂😂😂

Yabancı video ama benim yöntemle saç kesen bulamadım🙈 bu kadının kahkül keserken yaptığı burkma hareketini bütün saçımı iki yana ayırıp 2 tarafa uyguluyorum. Yani 2 hamlede dümdüz bir saç kesimi oluyor. Kahküllerimi de kestiğimde aynen bu şekilde kesiyorum.

Ay bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum helal olsuuuunnnn😂😂😂 coştuk bu akşam saçlar kesildi hafifledik ohhh. Oldu dimi amaaa? Gayet rahat tık diye oluyor çokta kolay😃 Güle güle kullan.😍
Ayyy sakın onları bugün almaaa🙈😃😃😃 Bugün aslan burcu saç kesim günü aldığın, kestiğin bütün saç-kıl-tüy ne varsa gürleşir haberin olsun. Bekleyin sakın ağda mağda yapmayın kol-tüy almayın aslan burcu geçene kadar sonra kıl fışkırmasın her yanınızdan😂😂😂😂
Ben kıl tüy işlerini zamanı da bitirdim epilasyonla. Ama şunu söyleyebilirim bıyık bölgesi için en iyisi minik soğuk ağda bantları bence. İki avucunun arasında ısıt 2’ye ayır bir sağdan bir soldan yapıştır bitti😃
Bugün alma. Ama mesela kaşı seyrek olup gürleşmesini isteyen varsa bugün alabilir kaşlarını. Ay aslandan çıkınca yapmak gerekiyor ağda işlerini. İnstagramdan: @kozmikbakımblog sayfasını takip edin. Gün gün veriyor ay hangi burçta ve neler yapmak gerekir diye. Çok iyi tavsiye ederim.👍🏻
Kız "ay evet bunu ben de yapıyorum", diye diye alintilayarak ilerledim sayfalari bi baktım her şeyi aynı yapıyormusuz😂😂😂😂 senin alintinla doldu sayfa 😂😂
Ben de ay takvimine göre yaparım her şeyi ve çok faydasını gördüm bugüne kadar 😍😍😍
Bir de şu videodaki kadının saçlarının parlaklığı ne öyle yaa😍 sağlık fiskiriyorr

Kapandığından beri benimde çok dökülüyor havasız mi kalıyor ne 🤷
Sabunlari herkes öneriyor ama onlarda saçımı keçe gibi yapar 😣😣
ben ikisinide kullaniyorum dönüşümlü
İlk başta yapıyor ama sonra alışıyor saç. Gerçekten şimdi çok iyi yumuşacık saçım. Biraz sabretsen aslında dökülme çok azalıyor kuzum hatta tarama haricinde yok benim
sac dipleri kuruyir sadece sabunla arada yag bakimi lazim
Öyle durunca da çok kaşıntı yanma oluyor. Uyutmuyor bile. Mecbur yıkıyorum cnm😣
bende 3 gün dayaniyorum
@reyyanK ben de kızımda no poo uyguladım uzun süre. Şampuanda sabun da hiçbir şey kullanmadım 3 yaşına kadar. İlk doğduğunda bir kaç aylıkken bebek şampuanı kullandım ama sonra aklıma esti her şeyi bıraktım sadece suyla yıkadım saçını. Hiçte dert olmadı gayette temizleniyordu. Çünkü saç kimyasallara alıştığı için arınıp kendine gelene kadar sertleşiyor yadırgıyor falan ama sonra yumuşacık oluyor. Saç yaplanması için karbonatla yıkanmayı denedin mi hiç?
no poo yu okumamistum karanfil kuru sanmistim ben onu.su meshur ahmet apada oyle sade suyla yikama uyguluyordu

Valla kızlar balpamuk zaten hatırlatırım demiş ama ben de hatırlatirim o unutursa 😂 bundan sonra aylık saç kesim, epilasyon, bıyık-kas alma günlerimiz de olacak hahahaha😂😂😂
Sonuçta kendine bakmak bir bütündür dimi kiloyla saçla başla 😂😂😂

ben ikisinide kullaniyorum dönüşümlü
sac dipleri kuruyir sadece sabunla arada yag bakimi lazim
bende 3 gün dayaniyorum
no poo yu okumamistum karanfil kuru sanmistim ben onu.su meshur ahmet apada oyle sade suyla yikama uyguluyordu

Ben kızımda çok faydasını gördüm ama kendi saçım boyalı falan olduğu için hiç o işe girişemedim. Doğal saçın olsa uygulanırda sarıya açılan saç zaten artık plastik gibi oluyor o saç falan değil🙈😬😬😬

Valla kızlar balpamuk zaten hatırlatırım demiş ama ben de hatırlatirim o unutursa 😂 bundan sonra aylık saç kesim, epilasyon, bıyık-kas alma günlerimiz de olacak hahahaha😂😂😂
Sonuçta kendine bakmak bir bütündür dimi kiloyla saçla başla 😂😂😂
Tabiki kendimizi sevmezsek niye kilo vermeye ugrasalim 🤗😁
İyi oldu bu kaş bıyık hep oteleyip.duruyordum 😬

Sarjim yok bide netten film acicaz gelebilirsem g c gelirim kizlar gorusuruz simdilik.😘
Bacaklarim sisti yine,zaten agriyor,bende yesil cay soda limon yaptim bakalim.
Cay kahve niye aliyosunuz ya onlar zaten sifir kalori balpamuk hilal
Bid un seker alsam yanlismi yapmis olurum sence pamuk😬

Back
X