- Emoji Skoru
- 42.408
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #346.901
Ayy doğru orucuz demi bizOruçta yapamayız ki nasıl içcez 2 saatte bir ben anca regl olunca yaparım o da 8 gün kalmış cumayı geçiyoz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy doğru orucuz demi bizOruçta yapamayız ki nasıl içcez 2 saatte bir ben anca regl olunca yaparım o da 8 gün kalmış cumayı geçiyoz
Ya sut le yapilan bi sey cayi vardi adi gelmiyo aklima ona benziyo kesinBi buçuk litre yarım yağlı süt
2 yemek kaşığı yeşil çay
Buda geri geliyodur muhtemelen de işte ben mezun olduktan sonra geleceği için takıma zararı yok![]()
Ben de hiç bilmiyorumYa sut le yapilan bi sey cayi vardi adi gelmiyo aklima ona benziyo kesinbalpamuk bilir adini ben hic yapmadim
Kıyamammmmİlk ben mezun olamadım![]()
Direk şok bu cektigin çileye değmezBi buçuk litre yarım yağlı süt
2 yemek kaşığı yeşil çay
Buda geri geliyodur muhtemelen de işte ben mezun olduktan sonra geleceği için takıma zararı yok![]()
Kıyamammmmistersen beklerim seni. Bu hafta birsürü meyveler patatesler yerim kilo alırım
![]()
Anlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?Gencler cok uzugunum..ben bu hafta da artı geldim
Sabah 67.2 geldim..bu saate kadar bekledim..durum bu..
66.7/66.8/-0.1/-0.15
Hırs yapar ikinci olursun ben 3. Olacağımİlk ben mezun olamadım![]()
Ben kesin koruyamam şuan gözüm dönüp dönüp duruyo mezunluğu bekliyomHadi mezun olun da nasil koruyabiliyomusunuz bide onu görelim mm![]()
İftar mı yapmıyımDirek şok bu cektigin çileye değmez1 öğün yemek yeme daha iyi bence
Emnis bu soruyu kaç kişiye sordunAnlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?
Valla 1,6 kalmış iki hafta acayip sıksam detoks metoks gider belkimHırs yapar ikinci olursun ben 3. Olacağım![]()
66,4 tüAnlamadım bişey geçen hafta 66,4 değil mıydın ?
Evet ya kendi bildiğimden ssasirtiyorlarEmnis bu soruyu kaç kişiye sordun![]()
O kosuyodur simdi evdeMelitaaaaaa tartiii nerede başka şehirde mi.![]()