• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar regl döneminde kilo vermek hızlanır mı yavaşlar mı Bi fikriniz var mı

Kızlar regl döneminde kilo vermek hızlanır mı yavaşlar mı Bi fikriniz var mı

Ay şuan bir huzurlu yazıyorum ki size sormayınn:21: 1 buçuk saat sporumu yaptımmm miss gibi duşumu aldımm elime de maden suyumu aldım size geldim.
Bir süredir spor yapmakta zorlanıyoruz hatta can çekişe çekişe yapıyoruz farkındayım. Ama inanın ki her verimli spordan sonra üstümü giyip ayna karşısında geçtiğimde farkediyorum milim milim o değişmeyi, o duruştaki düzelmeyi 😍 kamburu gidiyor kız insanın, omzu dikleşiyor:halay::KK70:
o yüzdeeeen rica ediyorum 3-5 gün sonunda hala canınız spor yapmak istemiyorsa kalkın aynaya bakın. O pasifliği, o çekinik duruşu, kamburluğu, o özgüvensizliği görüp düzeltmek isteyeceksiniz😍
spor sonrası huzur çok az şeyde var 🙈
Aynı kişi olabilirmyiz? Şuan bende nerdeyse 1 buçuk saatlik sporumu bitirdim duşumu aldım ve soda içiyorum??? 😂
Heyyyttt 1 buçuk.saat spor yapanlar kervaninda bende varimmm
Dusumu aldım Dukan icecegim elimde 😅😅 çok yoruldum ama aynen o huzur başka huzur 😍

Sahur
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 yk yoğurt

Iftar
1 tabak eristeli yeşil mercimek corbasi
Salata
Sahura kadar en az 2.5 lt içerim su

200 ip dun ku demo cezası için

30 dk. Bölgesel
30 dk. Pilates
30 dk. Kardio Cherry Mom Cherry Mom
Ooo hilalcimde 1 buçuk saat yapmış 😍😍👍

30*4 120 puanın vardı 50 puan ceza :duduk:

70.puan olarak kaydettim
Kaçamaklı bir menü ile karşılarınız dayım 😁again 🤷

Sahur
Yarım muz
Bir iki dilim peynir
Şişeden dikme süt 😂

İftar
Şehriye çorbası
Bezelye yemeği
Eccuk pilav ki tabağımı bitiremedim 🤷

Tabi ki tatlı 😂 bir kepçe helva bir dilim dondurma 🤭

Ama bak emnis eksi görmesem kaçamak yapmam.. eksi görünce ne biliyim gaza mı geliyom ne yiyom.. kadıncağızda yapmış napak 🤷

30 dk cardıo

Sayfa çok mu yavaşladı bende mi sıkıntı acaba 🙄
Yavaş ve hatta girmiyor.
Kuzum 15 dk kardio ve 300 bölgesel yapabildim sadece. Öksürcek gibiyim devam edemedim bu yüzden.

Sporu neden hep yazmak sonradan aklıma geliyor bilmiyorum 10 bin adım 45 dk dambıllarla bölgesel 50 adet mekik
45 dakika bölgesel miiiii hay maşallah ben şimdi 18 dakika programı tamamladım bittim 🙈🙈
Yürüyüş yanına bunlarda eklenmiş şahane olmuş ve mekik kesinlikle senin hareketin olmalı çok iyi gelecektir eminim

Ay şu mekik işi.... Ben de istiyorun ya cardıo bitince ya da gün içinde artık 10-50 öyle bir şeyler yapabilmek.. altta sarkan bir göbek var .. onu en iyi o toparlar..
Yapabileceklerle bi mekik programı yapsak?

Bu arada ben de tam mekik yapamam belim de omşrilşk arası bağlar kısaymış 🙃
Belime ince yastık koyuyorum ayağımı da koltuk altına falan sokup öyle yapabiliyorun. Bazen ayak serbest oluyor ama yastıksız olmuyor 🙅

Yapalım mı bi program 👍

Back
X