• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay şu mekik işi.... Ben de istiyorun ya cardıo bitince ya da gün içinde artık 10-50 öyle bir şeyler yapabilmek.. altta sarkan bir göbek var .. onu en iyi o toparlar..
Yapabileceklerle bi mekik programı yapsak?

Bu arada ben de tam mekik yapamam belim de omşrilşk arası bağlar kısaymış 🙃
Belime ince yastık koyuyorum ayağımı da koltuk altına falan sokup öyle yapabiliyorun. Bazen ayak serbest oluyor ama yastıksız olmuyor 🙅

Yapalım mı bi program 👍
Hadi sende 30 day fiti indir karinsa sıkıntı oraya yönelik.egzersizleri yaparsın ben hepsni yapıyorum sıkıntı her yerde :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom saat 12yi geçti şimdiden zıplamaya başlayabilirim miiiii?
Hey yavrum hey
Hadi sen 30 day fiti indir karinsa sıkıntı oraya yönelik.egzersizleri yaparsın ben hepsni yapıyorum sıkıntı her yerde :KK70:
En büyük sıkıntı alt göbek 😂 indireyim de bir inceleyim bakayım cardıo bitince yaparım olmadı di mi 👍bir ara indirdim ben onları ama beceremedim tabii ısınmadan yapıyordum..

Şeyi farkettim mesala çok zor bir hareket var video da onu normal zamanda yapamıyorum ama spor bitince yapıyorum.. kaslar ısınıyor gevşiyor onunla alakalı galiba 🤔
Harekette karga duruşu bak bir googledan

Aboooooooo 🙈🙈🙈🙈 ciddi misin yani sen bilirsin ama adil olur mu şu saatte zıplamak isteyen varsa da ziplayamaz yarış ya hani amaç ondan diyorum 🙈😁
Gündüz zıplayamıyorum yarın iftardan sonra da kocamın dizi izleyelim hayali vardı ama tamam iftardan sonra vakit olursa zıplarım artık 😄

Gündüz zıplayamıyorum yarın iftardan sonra da kocamın dizi izleyelim hayali vardı ama tamam iftardan sonra vakit olursa zıplarım artık 😄
Hah tamam kuzum ben yarında full.yaparsan kimse rekabet edemez diye dedim ama bugün de çok spor yaptin he sakatlanma 😘😘

Ayy ben 6 da kalkmistim. 12 de eşim uyanınca çocuğu ona havale yaptım o saatten bu saate ölü gibi uyumuşum 🤭🤭 iyi geldi
Sen ne yapıyorsun canım
Canım ya bugün eşimin tatil olunca boş bulduğum bi an girdim sonra bi daha giremedim şimdi uyudu 😁😁 ben iyiyim ama köyde olunca spor yapamıyorum o canımı sıkıyor. Yarın geceyarışı yasak bitince eve döneceğiz pazartesi başlıyorum inşallah ❤

Kızlaaar boğazım ve bütün vücudum ağrıyor ☹️
Geçmiş olsun canım kendine çook dikkat et sıcacık tut
Calypso95 Calypso95 inde öyle olmustu galiba 😁😁
Evet bi bacağım 2.5 cm incelmişti diğeri yarım cm kalınlaşmıştı 😂😂
Hedeflerinizi rica edeyim tatlılar
73 diyeyim regie 3 gün kaliyo şişkinlik falan olmazsa ulaşırım diye düşünüyorum 😊
kızlar kusura bakmayın cidden çok aktif olamıyorum ama son 5 gün kaldı sonra rahatıım👌🏻 ve bir şey sormak istiyorum daha yeni başladım ya diyete sporda yanlış hareket yapmaktan çok korktuğum için sizin kadar yapamıyorum yani bugün mesela cidden 25 dk da zorlanmaya başladım sizde de böyle oluyor mu yoksa kendimi daha fazlası için hemen zorlamalı mıyım ne diyorsunuz?? 🌺
Bence yavaş yavaş vücudunu alıştır. Ben kolay olsun diyesadece leslie yapiyodum ilk onu da önceden yaptığım için zor gelmiyordu sonra artırdım ama yine uzun zamandır yapanlar gibi yapamıyorum tabi

30 day fitness
30 günlük zorlu görev diyor o mu
Foto koyamadım

Hah tamam kuzum ben yarında full.yaparsan kimse rekabet edemez diye dedim ama bugün de çok spor yaptin he sakatlanma 😘😘
Dizi açtım zıplamıyom 🙈😘 dennisgo dennisgo yok ben de çok zıplayamam bakalım kim birinci olcak 😂

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-03-00-26-51-668_com.miui.home.webp
    Screenshot_2020-05-03-00-26-51-668_com.miui.home.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 20
Back
X