• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirim Cherry Mom Cherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Yaaaa tamam kuzum sağlık sebebiyle deriz istediğinde hemencik girersin 😍😍 hayırlısı olsun şimdiden 😘😘

Yaaaa tamam kuzum sağlık sebebiyle deriz istediğinde hemencik girersin 😍😍 hayırlısı olsun şimdiden 😘😘
İnşallah bakalım eşim ne dicek bilmiyorum ben kendi kendime karar verdim şimdilik 😂😘😘

Evet niye böyle olduk ki🤔 ben de zorlanıyorum halbuki açlık ya da susuzluk da yok. Ama bu enerjisizlik bitiriyor beni
Psikolijik o ya corona dan iyice bunaldik,havalarda serin yani geçen seneler catir catir kuruyorduk,verir kolayligini rabbim

Psikolijik o ya corona dan iyice bunaldik,havalarda serin yani geçen seneler catir catir kuruyorduk,verir kolayligini rabbim
Evet havalar da etkiliyor uzun süredir evde oluşumuz da etkiliyor çıkıp bir yere iftara bile gidemiyoruz,🙄

Tempus Tempus ya senin yarışma başlangıç kilon 95,5 :rolleyes::rolleyes: sahane değişim valla eski fotoların yok muuu 😁😁 şöyle bir gaza gelelimm :KK9::KK9::KK9:
Evett o zmn oğlum 4 aylıktı başladığımda ay dur bulcammm 😂

Back
X