• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hastaneye girdim çıktım eridim 😁sonra daha da çok gittim ama ahhh emzirme.bittikten sonra korumadim cillop gibi kendi kendine erimistim. Kolay gidince kıymet bilemedim 🙈

Ben de öyle. Hep aynı şekilde devam edecek zannettim ama şimdi anca gram gram zor gidiyor.🙈

İnsallah Cherry Mom Cherry Mom cigimm aslında biraz daha kilo verene kadar beklemek istiyordum ama eşimin o baba olma arzusuyla daha fazla başa çıkamadım😂 olur da hemen olursa sağlıklı beslenen bir gebe olurum ne yapayım 😂

Allah gönlünüze göre versin sevgicim.💕

@Tempus ya senin yarışma başlangıç kilon 95,5 :rolleyes::rolleyes: sahane değişim valla eski fotoların yok muuu 😁😁 şöyle bir gaza gelelimm :KK9::KK9::KK9:
Aha bugun aklimdan gecti emnis bi before after atsada 15 kilo nasil verilir millet gorse diye🌺(salladim 15 olmustur gecmistir dimi)

Kesin olmamakla birlikte bu hafta izine ayrılabilirim Cherry Mom Cherry Mom ani bi kararla tüp bebek denemeye karar verdim eşim de okeylerse
Hayırlısıyla kucağına al tatlım 🌹ben de aşılama oldum 5 yıl beklemiştim ☺️

Benim gittiğim pazartesi açılıyor, zaten baştan bi tedavi de olmayacak sadece dondurulmuş embriyo transfer edilecek bi iki kez anca gidip gelirim
Bunu yeningordum tabi sen bilirsin yine

Ya sen bi muddet gitmesen hastaneye falan olmami🌹,hemide bebek icin🌼😘
Hastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diye
Hayırlısıyla kucağına al tatlım 🌹ben de aşılama oldum 5 yıl beklemiştim ☺
2 kez aşılama da oldum onlar da başarısız, 1 tüp bebek var o da kalbi durdu işte. Nasip uğraşıyoruz 🌸

Hastane değil sadece tüp bebek merkezi o yüzden bişi olmaz diye düşündüm aslındaa hazır eşim de evdeyken süreç daha kolay olur diye
Bence de eşin evde iken çok iyi olur cnm. Ekstra destek lazım oluyor o zmn biliyorsun. Bende heyecanlandım şimdi senin için. Merakla bekliyorum süreci. Sürekli sorarsam bıkmazsın demi💙🤗

Back
X