• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heyooooooo bugün zıp zıp vardı dimi 🤪
Daha başlayamadık ama var ben ac karna denedim bi zıplayayım diye yere vurdukça karnım acıdı resmen. Şimdi yemek yedik onu hazmedeceğiz falan filan daha başlayacağız 😂

Daha başlayamadık ama var ben ac karna denedim bi zıplayayım diye yere vurdukça karnım acıdı resmen. Şimdi yemek yedik onu hazmedeceğiz falan filan daha başlayacağız 😂
Valla bir yapmaya max. Yaparım artık yere yapışana kadar 😂

Benim de öyle. Neden bu kadar zor anlamıyorum ama veremiyorum ancak gram gram. Onca aç yatmama bir sonuç almam lazım ama böyle 100-200 gidince çabuk demoralize oluyorum.
Benimde öyle benimde ayda 1 kilo ancak ediyor. Ekstra kendimi sıkarsam geçen haftaki gibi öyle 300 500 gidiyor oda her hafta olmuyor.

Yok canım sen bize yine var yok deme kenarda kendi kendine zıpla 1. Ol :KK53:

Ben de yememem gereken bir şeyin malzemesini bile almıyorum eve. Çünkü tadımlık diye bir kavramım yok😂 midem bulanana kadar yerim onu😂😂😂
O yüzden ödül günlerimde canım bir şey çekiyorsa hep birilerini çağırırdim. Kalanı da onlarla bersber gonderirdim 😂
Aslinda diyet konusu yalniz yaşayanlar için cok daha kolay
Benim ev kalabalik kendi evim olsa abur cubur makarna pirinç falan bir süre koymam eve ama aileyle yaşanınca öyle olmuyor devamli sevdiğiniz şeylerin evde olma durumu var

Yada diyetteyim kendime ayri hazırlıyorum evrenlerinde yemeği hazır misal dolapta az koyma kalmis köfte yapicam öğünde protein var diye kardeşlerim bizede yapsana falan diyor oylece tum hevesim kaçıyor

Benimki sadece fikirrr 🤪 ama bak 100 şınavı duyunca nasıl tırstın ahajahhash😂😂

Back
X