Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim kallisimmm a.s. o topiği okumuştum da zorla sıkıştırılmış 1 küçük tulumbadan bişey olcanı sanmıyorum ya -tatlicadiarzu- ama tabi 150 kalori 150 kaloridir :çok üzgünüm: hain adam yaaaa :oklava:

ama baktım da bir magnum da 237 kaloriymiş :jeyyar: yani baya kârım var yine de :roflol::roflol:

bugün sunta günü yapayım da dünü telafi edeyim bari cokacimcoook

teşekkür ederim kallisimmm

bugün sunta günü yapayım da dünü telafi edeyim bari cokacimcoook

yok gülüm ya bugün sunta günü yapma yazık artık bünyene, bence rahat bir hafta sonu geçir sonra yaparsın haftaarası..

bak mesela sana bir karşılaştırma yapayım, diyetisyenin biri demiştiki, sadece 2-3 adet patates kızartması yiyeceğine oturup bir tencere makarna haşla ye, magnum ve tulumba her ne kadar kalori bazında eşit değil gibi gözüksede biri sütlü tatlı bir diğeri kızartma ve şerbetli...

Ben birazdan spora çıkacağım, kocişi iş yolladım, büyük kızım Ankara'ya gitti arkadaşları ile kan vermeye:lepi: bu arada Mizgin'in kan borçlarını bitirdi gençler şimdi Eylül için uğraşıyorlar çok sevindirik bir haber bu çok gözümde büyüyordu oysa...:sm_cool:

Geçen gün hava sıcaktı sporda kötü şeyler hissettim bunaldım, baş ağrısı yaşadım ve böyle terledikçe fenalıklar bastı ellerim hep yüzümde kendimi ayıltmak için gezdim umarım böyle devam etmez, bugün korkarak gidiyorum ama bugün serbest günümüz neyseki çok yorulmayacağım.. bol bol alet çalışıp kas yapıp döneyimdelikafadulden ..ben uzunca zamandır evdekilere sormayı filan kestim işte değişiklik varmı kilo verdimmi filan demem hiç ama geçen gece büyük kızı kurstan almaya gitmiştik yolda arabadan inip eşimle markete girdik eve dönünce kızım dediki anne arabadan inince farkettim senin belin ve kalçan değişti yine inceldi dedi:dance: o sırada ortanca atladı, evet bende bugün farkettim ama söylemedim dedi, akşamda kociş dediki sen son günlerde yine değişim gösterdin incelsin sankidedi üstelik uyuyordu uyandırdığımda söyledi yarı uykulu:teytey:.. ben diyorum ya size hep, benim vücut iyice salmıştı kendini ve yavaş yavaş fakat belirli aralıklarla değişim gösteriyor uzun zaman kimseden ses çıkmıyor sonra herkes aynı günlerde değişikliği fark ediyor...:teytey:

Günaydın şekrler..
Güğnaydın kallisim ,kahvaltıhazırlamadan şöyle bir bakayım dedim..

Günaydın şekerciğim:teytey: güzel bir akşamın ardından güzel bir gün olur inşallah:dance: sana emanet edip çıkayım evimizi:1rolleyes: gerçi sende bugün gezmelere gidersin ya :delphin:

Hepinizi öpüp kaçayım takımcığım
reyhan ablama Şeniz
zenanımaŞeniz
xtabumaŞeniz
bijocumaŞeniz
selimeŞeniz
mehalimeŞeniz
çikolatçığımaŞeniz
honeyimeŞeniz
kadisimeŞeniz
sportimeŞeniz
cedricimeŞeniz
melisimeŞeniz
nereusumaŞeniz
melzeyitimeŞeniz
aebenimeŞeniz
:roflol:

Günaydın şekerciğim:teytey: güzel bir akşamın ardından güzel bir gün olur inşallah:dance: sana emanet edip çıkayım evimizi:1rolleyes: gerçi sende bugün gezmelere gidersin ya :delphin:

reyhan ablama Şeniz
zenanımaŞeniz
xtabumaŞeniz
bijocumaŞeniz
selimeŞeniz
mehalimeŞeniz
çikolatçığımaŞeniz
honeyimeŞeniz
kadisimeŞeniz
sportimeŞeniz
cedricimeŞeniz
melisimeŞeniz
nereusumaŞeniz
melzeyitimeŞeniz
aebenimeŞeniz :roflol:
ay benide unutmamişş ......Şeniz
yok yapmadı:roflol: dedimya yarı uyanıktı sapık ruhu uyanamamıştı henüz:roflol::roflol:
:roflol::roflol:naniknanik

Evet kahvaltımı yaptım sade bir kahvaltıydı diğerlerinden çok farklı değildi sadece yağsız diyet peyniri yerine vazgeçemediğim bol yağlı ezine peynirinden yedim ama azyedimmerak etmeyin :)))şimdide ev temizliğine giriyorum işim biter bitmez burdayım ona göreee

reyhan ablama Şeniz
zenanımaŞeniz
xtabumaŞeniz
bijocumaŞeniz
selimeŞeniz
mehalimeŞeniz
çikolatçığımaŞeniz
honeyimeŞeniz
kadisimeŞeniz
sportimeŞeniz
cedricimeŞeniz
melisimeŞeniz
nereusumaŞeniz
melzeyitimeŞeniz
aebenimeŞeniz
:roflol:

hihoyyyt günaydın kıızzzllaarrrr hihoyyyt
ayyyy ayyy beniidee öpermiiişşş :utangac:
bende öpcemm
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

merhabaaa
1.ci mi oldunuz güzellerrrrr harikasınız valla tebrik ederim inat ettiniz başardınız bu hafta inşallah hep böyle güzel sonuçlar alırsınız öpüyorum hepinizi
zenan senin ışığını görüyorum aşağıda nasılsın aşkım msn yi açmıyormusun sen artık? sen ne kadar verdin bitanem?
selam canim ben dun aksam gobek eritme grubuna katilmak istediydimde oranin yarsima kurallarini hareketlerini yaziyodum deftere ondan seni gormemisim msn ide actim baktim kimse yok kapatmistim canim demek sen ben kapatinca girdin gorusuruz caanim optum hadii bende oyle cok vermedim ama iyiverdim canim seyy yuzde kacti yaa karnim ac olunca unutkan oluyorum ben neyse iste boyle

yok gülüm ya bugün sunta günü yapma yazık artık bünyene, bence rahat bir hafta sonu geçir sonra yaparsın haftaarası..

bak mesela sana bir karşılaştırma yapayım, diyetisyenin biri demiştiki, sadece 2-3 adet patates kızartması yiyeceğine oturup bir tencere makarna haşla ye, magnum ve tulumba her ne kadar kalori bazında eşit değil gibi gözüksede biri sütlü tatlı bir diğeri kızartma ve şerbetli...
kallisim zaten bu kiz yemege gitmeseydi yemezdi onu aksam yemegide yemezdi ama sporla halleder onu demii bijom
ama su kizartma ve yemek hakkinda soylediklerini gorumcemde bana burda fransiz bir diyetisyenin yazdiklarini okumustu netten cok dogru
bide hani biz incelip kilo vermiyoruzya aslinda yaglari kas haline ceviriyormusuz kaslar yagdan agir olup az yer tutuyolarmis ben iste en buyuk hatayi yapiyorum burda veremedim geri aldim diye diyetimi biraz saliyodum halbuki diyet ve spor yaparken geri almak cok normalmis sadece bozmiycakmisim
bu adamin yazdiklarini daha detayli bisekilde turkceye cevirip bana vercekti ama zamani olmadi olsun dedim bizim takim bunlarin cocgunu biliyor dedim ben onlardan ogreniyorum dedim ama hic bu haftadaki kadar cok inatci olmamistim

Ben birazdan spora çıkacağım, kocişi iş yolladım, büyük kızım Ankara'ya gitti arkadaşları ile kan vermeye:lepi: bu arada Mizgin'in kan borçlarını bitirdi gençler şimdi Eylül için uğraşıyorlar çok sevindirik bir haber bu çok gözümde büyüyordu oysa...:sm_cool:

Geçen gün hava sıcaktı sporda kötü şeyler hissettim bunaldım, baş ağrısı yaşadım ve böyle terledikçe fenalıklar bastı ellerim hep yüzümde kendimi ayıltmak için gezdim umarım böyle devam etmez, bugün korkarak gidiyorum ama bugün serbest günümüz neyseki çok yorulmayacağım.. bol bol alet çalışıp kas yapıp döneyimdelikafadulden ..ben uzunca zamandır evdekilere sormayı filan kestim işte değişiklik varmı kilo verdimmi filan demem hiç ama geçen gece büyük kızı kurstan almaya gitmiştik yolda arabadan inip eşimle markete girdik eve dönünce kızım dediki anne arabadan inince farkettim senin belin ve kalçan değişti yine inceldi dedi:dance: o sırada ortanca atladı, evet bende bugün farkettim ama söylemedim dedi, akşamda kociş dediki sen son günlerde yine değişim gösterdin incelsin sankidedi üstelik uyuyordu uyandırdığımda söyledi yarı uykulu:teytey:.. ben diyorum ya size hep, benim vücut iyice salmıştı kendini ve yavaş yavaş fakat belirli aralıklarla değişim gösteriyor uzun zaman kimseden ses çıkmıyor sonra herkes aynı günlerde değişikliği fark ediyor...:teytey:
ne mutlu sana kallisim spora baslaman cok iyi oldu basladigindan beri herkezden inceldigin hakkinda guzel seyler duyuyosun spordaki kadinlarda soyluyodu ama cocuklarindan esinden duymak cok daha guzel oluyo demii caanim hedefe cok kalmadi kiiiz ne guzel yasasin

ay benide unutmamişş ......Şeniz

:roflol::roflol:naniknanik
sen unutulacak kadinmisin kiz yerimseniben hogeldin nasil gidiyo bakalim platese devammi vermen gereken kac kilon var daha
son kilolar zor gidiyo gaalibayaa kadisimde cok ugrasmisti demi

Evet kahvaltımı yaptım sade bir kahvaltıydı diğerlerinden çok farklı değildi sadece yağsız diyet peyniri yerine vazgeçemediğim bol yağlı ezine peynirinden yedim ama azyedimmerak etmeyin :)))şimdide ev temizliğine giriyorum işim biter bitmez burdayım ona göreee
bende vazgecemiyorum normal peynirden yaa cokacimcoook

hihoyyyt günaydın kıızzzllaarrrr hihoyyyt
ayyyy ayyy beniidee öpermiiişşş :utangac:
bende öpcemm
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
hosgeldin caanim sende bizim bijo gibi aksam yemegi yemiycekmissin dogrumu seninde beynini yikamis bizim deli kiz spor gibi neler yapiyodun canim sen

günaydın zenancım evet akşam yok
öğlenleri salata yoğurt ve
1.5 saat yürüyüş
bunları yapcam bir haftada bakalım eriyebilcekmiyim kaydirigubbakcemile3
malum günümün 2. günü ağırım buhaftaa

Hoşgeldin nereusum ballı böreğim nasılsın( artık balları börekleri böyle görüyoruz:emir_bebek:)
Cedric canım senide görüyorum aşağıda hoşgeldin..

zenan hartun göbek yarışması haa maşallah kız hiç bişiden aksik kalmıyosunya sana gıpta ile bakıyorum ben senin kadar azimli olsaydım çoktan mezun olurdum( hoş mezun olmak isteyen kim kallisten sonraki en eski fosil olarak kalacam burdaaakaydirigubbakcemile3 hahaha ben atmış kallis 70 yaşında biz hala burda mezun olacaz evet bu hafta olacak diyeceğizz.. site duvarları arasında kalıntılarımızı bulacak yeni nesiller)Nereusum sende bizim geçen hafat yaptığımız diyeti yapsana bak çok sıkıda yapmadık eklemeler yaptık yinede 1 kilo verdi yapanlar....)

söz takımım o bir tulumbanın acısını çok fena çıkarıcammm bu hafta kötükedihüso

yapıcam spor mpor ne gerekiyosa zenanım hırs yaptım :jeyyar:

kallisim ben de senii ŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin bijoux...Hem tatlıyı yerim hedme kalorisini harcarım diyorsun ne güzel:))

Kallisim sulatnım seni yanıltmayım hemen gezi gözlem başkanı olrak bugunki gezi programımı açıklayayım :))
okuldan öğretmen arkadaşlar yeni doğum yapan arkadaşıma gidiyorlar benim daha samimi arkadaşım benide çağırdılar şimdi gitmesemolmaz( kambersiz düğün olmaz) gelelim ordaki pastalara ansıl direneceğim tatına bakarım ama kaçırmıcam bunu biliyorum ayy birde taze bebek sevecem bayılıyorum kokularına:))

zenan hartun göbek yarışması haa maşallah kız hiç bişiden aksik kalmıyosunya sana gıpta ile bakıyorum ben senin kadar azimli olsaydım çoktan mezun olurdum( hoş mezun olmak isteyen kim kallisten sonraki en eski fosil olarak kalacam burdaaakaydirigubbakcemile3 hahaha ben atmış kallis 70 yaşında biz hala burda mezun olacaz evet bu hafta olacak diyeceğizz.. site duvarları arasında kalıntılarımızı bulacak yeni nesiller)Nereusum sende bizim geçen hafat yaptığımız diyeti yapsana bak çok sıkıda yapmadık eklemeler yaptık yinede 1 kilo verdi yapanlar....) [/COLOR][/I][/QUOTE] yaa mehalim sorma yurumeylen bacaklar oldu cop cuubuk totomda eridi gobegimi gorsen hamile gibiyim bide belimin etrafi yani orantisisiz zayifliyorum birazda belden yukarisini toparliyalim kaportanin sonunda biseye benzicez elbet eee kot giycez daha demi

söz takımım o bir tulumbanın acısını çok fena çıkarıcammm bu hafta kötükedihüso

yapıcam spor mpor ne gerekiyosa zenanım hırs yaptım :jeyyar:

kallisim ben de senii ŞenizŞenizŞeniz
yaparsin bijom sen ben eminim

hoşgeldin bijoux...Hem tatlıyı yerim hedme kalorisini harcarım diyorsun ne güzel:))

Kallisim sulatnım seni yanıltmayım hemen gezi gözlem başkanı olrak bugunki gezi programımı açıklayayım :))
okuldan öğretmen arkadaşlar yeni doğum yapan arkadaşıma gidiyorlar benim daha samimi arkadaşım benide çağırdılar şimdi gitmesemolmaz( kambersiz düğün olmaz) gelelim ordaki pastalara ansıl direneceğim tatına bakarım ama kaçırmıcam bunu biliyorum ayy birde taze bebek sevecem bayılıyorum kokularına:))
teze bebek demeyin benimde caanim cekiyo cok severim ben bebekleri benim icinde kokla mehalim

selam sekerlerrrrrrrrrr. gecmisi okudum pek birsey yazamiyacagim. beni cagiriyorlar gelirim sonra
hosgeldin reyhan abla senin hafta sonlarin kalabalik yogun geciyo ne guzel ben yalnizim buyuk kizlar arkadaslarinin dogum gunune gittiler esimde atis meraklisi atis kulubune gitti ben iki kucuklerllen evdeyim onlarda oyuna daldilar
yalnizim her zamanki gibi:1rolleyes:

Hoşgeldin nereusum ballı böreğim nasılsın( artık balları börekleri böyle görüyoruz:emir_bebek:)
Cedric canım senide görüyorum aşağıda hoşgeldin..

zenan hartun göbek yarışması haa maşallah kız hiç bişiden aksik kalmıyosunya sana gıpta ile bakıyorum ben senin kadar azimli olsaydım çoktan mezun olurdum( hoş mezun olmak isteyen kim kallisten sonraki en eski fosil olarak kalacam burdaaakaydirigubbakcemile3 hahaha ben atmış kallis 70 yaşında biz hala burda mezun olacaz evet bu hafta olacak diyeceğizz.. site duvarları arasında kalıntılarımızı bulacak yeni nesiller)Nereusum sende bizim geçen hafat yaptığımız diyeti yapsana bak çok sıkıda yapmadık eklemeler yaptık yinede 1 kilo verdi yapanlar....)

iyiyim un kurabiyemm su böreğimm ay çöreğimmm senağlama
ay ne acııı 2 kilo verince hepsinden yicem 1 tanee delikafadulden delikafadulden
az kaldı az kaldıı kfayı yememe -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
sen nasılsınn tatlışıımm

Back
X