Ben birazdan spora çıkacağım, kocişi iş yolladım, büyük kızım Ankara'ya gitti arkadaşları ile kan vermeye:lepi: bu arada Mizgin'in kan borçlarını bitirdi gençler şimdi Eylül için uğraşıyorlar çok sevindirik bir haber bu çok gözümde büyüyordu oysa...:sm_cool:
Geçen gün hava sıcaktı sporda kötü şeyler hissettim bunaldım, baş ağrısı yaşadım ve böyle terledikçe fenalıklar bastı ellerim hep yüzümde kendimi ayıltmak için gezdim umarım böyle devam etmez, bugün korkarak gidiyorum ama bugün serbest günümüz neyseki çok yorulmayacağım.. bol bol alet çalışıp kas yapıp döneyimdelikafadulden ..ben uzunca zamandır evdekilere sormayı filan kestim işte değişiklik varmı kilo verdimmi filan demem hiç ama geçen gece büyük kızı kurstan almaya gitmiştik yolda arabadan inip eşimle markete girdik eve dönünce kızım dediki anne arabadan inince farkettim senin belin ve kalçan değişti yine inceldi dedi:dance: o sırada ortanca atladı, evet bende bugün farkettim ama söylemedim dedi, akşamda kociş dediki sen son günlerde yine değişim gösterdin incelsin sankidedi üstelik uyuyordu uyandırdığımda söyledi yarı uykulu:teytey:.. ben diyorum ya size hep, benim vücut iyice salmıştı kendini ve yavaş yavaş fakat belirli aralıklarla değişim gösteriyor uzun zaman kimseden ses çıkmıyor sonra herkes aynı günlerde değişikliği fark ediyor...:teytey: