sportie
Mehalim
Kalliste
zenan25
bijoux
reyhanxx54
chocolategirl
cedric
xTABU
zuzumkuzum
Kallisim sultanım son durum bu yani 2 kişi daha lazım vallaha birde listelerde ekli olan geri dönecek kişiler varya onlarıda silelim artık kimsenin keyfini bekleyecek durum kalmadı dönmek istedikleri zaman bakarız yer varsa girerrler yoksada ne yapalım yani.Biraz özveri vede ciddiyet yani. Burda emek harcayan kişiler yazık değil mi haksızlık değil mi.4 çocuğu ile hiç aksatmadan burda paylaşım yapan zenana haksızlık değil mi.
işten koşa koşa gelip kızlarından oğlundan eşinden çaldığı zamanlarla bizlerele paylaşım yapan anneme yazık değil mi
sabahın köründen takıma gelip gideni geleni takip eden .her ayrıntıyı aklında tutmaya çalışan kallise yazık değil mi.
Okuldan koşarak gelip bir yerlere gitmeden buraya koşan zaman zaman eşimle bilgisayar kavgası yapan , azcık olsun faydam olsun diye hesap kitap yapan bana haksızlık değil mi.
Diyeceksiniz bunları neden yazdın anlayan anlar arkadaşlar. takıma yeni gelipte bizlerle güzel paylaşımlar yapan zamanını ayıran bijoux,xTABU,sportie de çok teşekkür ediyorum .Çikolatacım seninde bol bol paylaşımlarını bekliyorum :)