- 23 Mart 2016
- 32.191
- 95.090
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #359.821
Hiç hatırlamak istemiyorum heleki senin 1.lik sırrını mezunların sayfasında yazmandaki ekşınnn şahaneydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç hatırlamak istemiyorum heleki senin 1.lik sırrını mezunların sayfasında yazmandaki ekşınnn şahaneydi
Zaten herşey o ekşınla başladıHiç hatırlamak istemiyorum heleki senin 1.lik sırrını mezunların sayfasında yazmandaki ekşınnn şahaneydi![]()
![]()
Ceylan nasıl Menü böyleeeSabah
1 kupa sade neskafe
Akşam
1 ad. Salatalık
Spor
6 bin adım

bu hafta sporsuz üyemiz kalmasın lütfen min haftada 3 Nescafe salatalık detoksuCeylan nasıl Menü böyleee
Yok yapma bunu hiç sağlıklı değil![]()
Valla öyle olmuş ama detokslarda bile daha çok yeniyor demiNescafe salatalık detoksu![]()
Ortağıma sonuna kadar bağlıyımdır kaptanım.Vayyyy hedefi bile ortine göre belirleyeceksin heee![]()
Heee en fazla cumaya kadar vayy beeeee ne çabuk unuttun S Suskunhanim ı pehhhhOrtağıma sonuna kadar bağlıyımdır kaptanım.![]()
Onu hala seviyorum... Ama yeni ortilerime de çabuk bağlanmam gerek.Heee en fazla cumaya kadar vayy beeeee ne çabuk unuttun S Suskunhanim ı pehhhh
Eminim hiç böyle sert bir dönüş beklememiştir ilk göz ağrındı o senin
Haftalık spor listemize buyrunuz![]()
![]()
Sonundaaaaaa 1. Değişti ♥♥♥ 4360 puan ileEceZ Tebrikler
Ve no kilo sizlerede Tebrikler
Yes fitbu hafta sporsuz üyemiz kalmasın lütfen min haftada 3 ✌✌
Eki Görüntüle 2654903
Hayat devam ediyor. Elbet bir gün tekrar buluşacağız onunla...Eminim hiç böyle sert bir dönüş beklememiştir ilk göz ağrındı o senin![]()
ayy ben özelden atmayı unuttum. menülere yazdım.
olur tabii ama 5 in üzerinde gizli hedefim var açık hedef 5 olsun
Yaz olsun sıralamaya girersin :)ayy ben özelden atmayı unuttum. menülere yazdım.![]()