• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Esra’cım ben şu son bir haftadır; zaten enerjim düşmüştü şöyleydi böyleydi derken çok yoğun bir şekilde işe daldım. Bir katalog hazırladım 2 gün 2 gece gözümü kırpmadan. Artık kızımın yüzünü görmedim kendi halinde çocuk aldı yedi iki gün ne yaptı bilmiyorum valla.🙈 En son doğum günümden 1 gün önce babaannesini arayıp arada kumaş bilgisi falan soruyorum diye kendince onun bana iş verdiğini düşünmüş ve babaannesini aramış ipadinin facetime kısmından.🙈 Babaanne yarın annemin doğum günü, annem çok yoruluyor, yarın ona sakın iş verme tamam mı demiş!🙈😂😂😂 Ertesi gün kayınvalidem doğum günümü kutlamak için aradığında, çocuk sana iş veriyorum zannetmiş çok üzüldüm ya bugün işi gücü bırak onunla oyna bari dedi ama ben yine bırakamadım bir an önce bitsin diye devam ettim. Üstüne ertesi gün evde derin temizliğe giriştim tüllere kadar indirdim yıkadım...ve derken inan 2 gündür kendimde değilim🙈 Bünyeme fazla geldi bu kadarı. Dünden beri vitamin, çinko, d vitamini, B vitamini ne varsa içiyorum.🙈😃 Dün bir serbest gün yaptım iyice de halsiz kaldım diye ama bugünden itibaren yükselişe geçeceğim inşallah enerji olarak da. Anlayacağın; sizinleyim kaptanım!😍💖💖💖🌻🌻🌻

Esra’cım ben şu son bir haftadır; zaten enerjim düşmüştü şöyleydi böyleydi derken çok yoğun bir şekilde işe daldım. Bir katalog hazırladım 2 gün 2 gece gözümü kırpmadan. Artık kızımın yüzünü görmedim kendi halinde çocuk aldı yedi iki gün ne yaptı bilmiyorum valla.🙈 En son doğum günümden 1 gün önce babaannesini arayıp arada kumaş bilgisi falan soruyorum diye kendince onun bana iş verdiğini düşünmüş ve babaannesini aramış ipadinin facetime kısmından.🙈 Babaanne yarın annemin doğum günü, annem çok yoruluyor, yatın ona sakın iş verme tamam mı demiş!🙈😂😂😂 Ertesi gün kayınvalidem doğum günümü kutlamak için aradığında, çocuk sana iş veriyorum zannetmiş çok üzüldüm ya bugün işi gücü bırak onunla oyna bari dedi ama ben yine bırakamadım bir an önce bitsin diye devam ettim. Üstüne ertesi gün evde derin temizliğe giriştim tüllere kadar indirdim yıkadım...va derken inan 2 gündür kendimde değilim🙈 Bünyeme fazla geldi bu kadarı. Dünden beri vitamin, çinko, d vitamini, B vitamini ne varsa içiyorum.🙈😃 Dün bir serbest gün yaptım iyice de halsiz kaldım diye ama bugünden itibaren yükselişe geçeceğim inşallah enerji olarak da. Anlayacağın; sizinleyim kaptanım!😍💖💖💖🌻🌻🌻
Tabiki biizmlesin mezun olana kadar bırakmayız seni 🤩🤩keşke temizliği bari sonra yapsaydın tatlım perdeler 1 gün dhaa beklerdi sana yazık :(

Derdin ne kuzum ya ben yataktan kazınarak çıkıyorum bu deli bebe için 🙈

Senin oğlun da baya hareketli dimi emniscim? Benim kızım tek bir cümle kurarken bile koltuğun üstünde zıplayarak konuşuyor nefes nefese! Ben izlerken hem başım dönüyor hem nefesim kesiliyor. Artık kendimi yormuyorum yapma falan demek için. Bıraktım kendi haline. Bir gün koltukla beraber çökeceğiz güm diye!🤦🏻‍♀️

Evet akşam ben menümü yazarken yoktu. Herhalde benden sonra yazar diye düşünmüştüm. Ama şimdi listede çarpıyı görünce çok üzüldüm. 🥺🥺 balpamuk balpamuk nedeen???

Çok suçlu hissettim.🥺 Şimdi eliptiğe çıkacağım bak bunca zamandır spor yapmıyordum. Senin için açılışı yapacağım söz!!!

Bugün zıplardan vakit kalırmı bilmiyorum ama yarın yaparım kesin 🤩
Spor salonunda kilomu duyanlar şok oluyor nasıl 58 kilosun hiç göstermiyorsun diye. 10 hazirandan bu yana yani 18 gündür haldur huldur pedal çevirip bildiğim bütün karın hareketlerini uyguluyorum çok sıkılaşma yaşadım bel çevrem 10 cmden fazla incelmiş düşünün artık nasıl bel hareketleri yaptığımı.:spor::spor:

Kilom sabit kaldığı zamanlarda bile inceldiğimi hissediyorum sanırım biraz kas da yapıyorum ondan bazen tartı oynamıyor. Çünkü özellikle 18 gündür her gün 1 saat bisiklet çevirince bacak ve popoda kaslanma başlıyor ister istemez.

10 temmuzda üyeliğim bitecek yenileyeceğim eşime daha demedim ama izin verir herhalde ya 1 aylık ya 3 aylık alacağım çok motive ediyor çünkü salon beni:KK73::KK73:

Günaydın herkese. 🥰🥰 herkesin ortisi buralarda, benim yok! 🥺 balpamuk balpamuk

Comeon! I’m come back baby! What’s your problem!??

Hadi amaaaa... Geri döndüüümmm... Senin sorunun ne dostummm ortin yanındaaaa🤩🤩🤩
Bir de çeviri yazayım dedim çok kötüyüm ama🙈😂😂😂

Kilo verdikçe eşimin de kıskançlıkları arttı yok gözüne kalem mi çektin sen, instagramda neye bakıyordun, ver bakıyım telefonunu salondan kimlerle konuşuyorsun filan. Bir anda değerlendim durduk yere. :D

Hakkını yemiyim her zaman değer verdi bana el üstünde tuttu ne istediysem aldı kendine hiçbir şey almadan ama şu anda bir başka ilgileniyor benimle sürekli dibimde geziyor evin içinde. :D

Back
X