- 23 Mart 2016
- 32.174
- 95.047
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay arkadaş bu sefer baya yaptım diye sevindim. Herkesin yapacağı tutmuş yine sondan ikinci olduk iyi mi28 Haziran zıpzıp sonuçları
1. S Suskunhanim 5123 (kusuratli yapıp amacına ulaştı)
2.Tempus 5000 (124 tane daha yapsaydın 1. Ydin
)
3.Cherry Mom 3550
C Cagrihilal1 3100
@reyyanK 2500
@birsevgi 800 (300ünde elimde dambıl vardı)
pacman 700
@ortabahar 300
Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini....Aslan ortim yapmaz öyle şeyler![]()
bu hafta da aynı artış için kaç kilo vermem gerektiğini hesapliyayim ki C Cagrihilal1 gibi zirveye emin adımlarla varayimnasil Olsa
EceZ yakinda mezun
Aslan ortim yapmaz öyle şeyler![]()
Beni hep etiketleÖğle:
-Deniz ürünlü yeşil salata
Ara:
-2 dilim beyaz peynir
-1,5 silim ananas
-bir kaç yaprak marul
Ara:
-1 tk bal
Akşam:
-6 yk et sote
Spor: 12.600 adım yürüyüş.
pacman
Seni beeen,ellerin olsun diye mi sevdim...Duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini....
Önceki hafta da birinci değil miydi
Tabi hemde 2,16 yüzde ileÖnceki hafta da birinci değil miydilanet ona islemiyo bence
![]()
Baktık kendi inmiyo itiveririz aşağıya kaydiririz ayağınıSeni beeen,ellerin olsun diye mi sevdim...
Önceki hafta da birinci değil miydilanet ona islemiyo bence
![]()
Biter mi bitmiyor nooooo asla bende yazdım menuye ama yarisi beni bekliyor daha
Hahahhaha sen görüyon Allah'ımBiter mi bitmiyor nooooo asla bende yazdım menuye ama yarisi beni bekliyor daha![]()
Canımın içi kaptanim kıyamam ben sana,colugun çocuğun erken kalkar git yat,ne sporu Allah aşkına
Abooo kurtlar vadisi kk oldu resmenBaktık kendi inmiyo itiveririz aşağıya kaydiririz ayağını![]()
Görmese de belli ettik zatenHahahhaha sen görüyon Allah'ım
Yerkende gördüyse demekki bizi![]()
65 niye 64 oldu 1 kg lik alma payı mı buEvet gençler genç kalanlar genç olacaklar.
Şimdi ben yine planlama yaptım. Temmuz ayinada gelmiş bulunmaktayız. Temmuzun son günü cumaya geliyor. Bende planlarımı hazırladım. 31 temmuz cuma günü 64 kilo ile mezun olmaya. Benim diplomami hazırlaCherry Mom hazır dursun
Buraya da yazıyorum ki laf ağızdan cıkmış olsun içimde kalmasın. Işte böyle
Gitme aklim sende kalirr uyuyamam geceleriEvet gençler genç kalanlar genç olacaklar.
Şimdi ben yine planlama yaptım. Temmuz ayinada gelmiş bulunmaktayız. Temmuzun son günü cumaya geliyor. Bende planlarımı hazırladım. 31 temmuz cuma günü 64 kilo ile mezun olmaya. Benim diplomami hazırlaCherry Mom hazır durs un
Buraya da yazıyorum ki laf ağızdan cıkmış olsun içimde kalmasın. Işte böyle
Hayaller daha fazlası tabi ama hayatları unutmayayım dedim 64 yaptım. 60 lara kadar gitmek istiyorum aslında. Ama planlarım tutar 64 de gelebilirsem inşallah geri kalanı kendi gider heralde mezun olup sıkılaşma ve incelmeye yöneleceğim. Bi de kas yapmaya başlarım o zaman ağırlıkla falan onlarla uğraşırım onları yaparken de korumada aradan çıkar diye umut ediyorum ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mi65 niye 64 oldu 1 kg lik alma payı mı bu![]()
rahat yakalarsın hedefini ✌✌♥♥
Şimdiden kızını gelin edecek anne gibi hüzünlendim![]()
Kız huzunlenme spora devam edebilmek için gitmem burdan. Ayrıca kendimi hala terbiye etmeyi öğrenemedim oyuzden burayı bırakmam65 niye 64 oldu 1 kg lik alma payı mı bu![]()
rahat yakalarsın hedefini ✌✌♥♥
Şimdiden kızını gelin edecek anne gibi hüzünlendim![]()