• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2655641
yeni detoks suyum
sodalı yeşil çay

kızlar neden sizce emziren annelere bunlar yasakki ben içiyorum🙈

yeşil çayın bi zararı yok sodanın da öyle. neden sodalı yeşil çayın zararı olsun ki.. bütün detoks suları yasak yazıyor emzirenler için.. çoğunun içindeki şeyler hep yediğimiz maddelerden oluşuyor
Canım vücut toksini atarken süte de karışıp bebeğe gidiyor o yüzden yasak.yesil çay iki fincan serbest diye biliyorum ama iyi bak sen yine de

Yavrular size doyum olmaz ama yatayım ki canım vücudum uykuda yağ yaksın😂😂 sabah uyanabilirsem kitap okuyacagim

Canım EceZ EceZ im iyi uğraştık bugün seninle🥰 süreci lisan ettiysek affola, seviyoruz seni ama sevgimiz cuma tartisinda seni mahfetmeye de engel değil bilesin😂😜😜 ( Tempus Tempus C Cagrihilal1 değil de mi🙈🙈)
Olur mu öyle şey ben gülüyorum hep yazdıklarınıza :D öyle şeylere darılmam ben aksine çok neşeliyimdir :KK36::-) Hadi bakalım yarın sabah tartıda görüşürüz el mi yaman bey mi yaman :D

Olur mu öyle şey ben gülüyorum hep yazdıklarınıza :KK70: öyle şeylere darılmam ben aksine çok neşeliyimdir :KK36::-) Hadi bakalım yarın sabah tartıda görüşürüz el mi yaman bey mi yaman :KK70:
Ben de çok güldüm ve de hirslandim🙈🥰🥰Allah razı olsun🤩😍💜 gecen hayr ola😘

Tansiyon düşürüyor diye biliyorum yalan olmasın ama ondan olabilir yoksa beslenme açısından bir sıkıntısı olacağını düşünmüyorum canım. Ayılıp bayılmayın diye yasak diyorlardır
ben de öyle düşünüyordum
Canım vücut toksini atarken süte de karışıp bebeğe gidiyor o yüzden yasak.yesil çay iki fincan serbest diye biliyorum ama iyi bak sen yine de
ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadece 🤔ben de beslenme bozulmasın detoksla diye tahmin ediyodum ama ben sadece detoks içip öğün atlamıyorum
hem yemek yiyorum hem de detoks içiyorum 🥴

ben de öyle düşünüyordum

ama bu doğru olabilir biraz daha araştırayım ben sebebini bulamamıştım yasak yazıyodu sadece 🤔ben de beslenme bozulmasın detoksla diye tahmin ediyodum ama ben sadece detoks içip öğün atlamıyorum
hem yemek yiyorum hem de detoks içiyorum 🥴
Menüne baktım menün güzel canım hatta bol protein gördüm tek sıkıntı 6 kaşık pilav yarın tartıda artı gösterebilir ama artı göstermezse zaten doğru yoldasın demektir böyle devam :KK200:

Menüne baktım menün güzel canım hatta bol protein gördüm tek sıkıntı 6 kaşık pilav yarın tartıda artı gösterebilir ama artı göstermezse zaten doğru yoldasın demektir böyle devam :KK200:
aynen o pilav olmasaydı iyiydi ama büyüklerin baskısına dayanamadım🙈

inşAllah artı gelmeyeceğine inanıyorum 🥰

Hanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördüm 👀👀😁 hanmeli hanmeli yuvana dön :KK70:
Burdayım canım 😂
Telefonu inan bi o durum için elime almıştım bi de şimdi alıyorum 😂 net aynen yollarda çekmedi h zaten 😂
Nasıl ama oğlan çamura baya çıka 5 er posta durma üst değiştirdik 🙈 şimdi İzmir'e geçicez bakalım ben ancak bu akşam evine dönebilirm 👍

hanmeli hanmeli bu hafta kötü gideceğini seziyorum şimdiden uyandırayım 🙄
Yok yok valla hiç benlm de tahmin ettiğim gibi olmadı 😂 yasaklar olunca evden koştur koştur çık koştur koştur geri gön durumları oldu hep el de karpuz peynir domates öyle idare ettik 😂
Sadece cumartesi pide ziyafeti vardı onda da iki yedim artık 😂 ama saat 17.00 gibi sonra yere sabaha yedim yani yok ya eksi gelirim bekliyorum

Back
X