- 8 Eylül 2011
- 209
- 530
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.601
Hadi bakalım,yarın biraz daha yükseltirim sporu umarım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yaz olur mu?Artık utancımdan konuşamıyorum.![]()
Teşekkür ederiim
Pamukcum inan hepsi boşvitamin o bu değil mevzu. Ruhsal çöküntü bu. 1 ay kadar sürdü benim. Maşallah bünye taş gibi. Ama ruhum çöktü. Hicbir şey yapmak istemedim yataktan kalkmak istemedim, ara ara enerjim geldi, geldim burda şekersiz programlar başlattım devam edemedim vs.
Bu sadece kendini dinlemeyip rutinlerine devam ederek düzeliyor. Bir sabah kalktım yok dedim yatmak kalk, duş al, güzel bir kahvaltı yap, saçını başını düzelt al kahveni iç. Gün boyu güzel müzikler dinledim kendi kendime dans ettim spor yaptım. Sağolsun kızlar da bana eski beni hatırlattı burada motive ettiler beni ve tamam. Haydi kalk diyeceksin kendine![]()
Haydi bakalımmmmiyi söylesin müzik dinlemiyorum bu aralar. Müzik bana çok iyi geliyor oysa ki... yarın sabah erken kalkmayı ve güne müzikle başlamayı hedefliyorum![]()
Ah pamukcuğum benim bende sizi özledimOoo seni gören cennetlik Ceylanım![]()
Yaa Mayıs sonu kötü bi tarih olmuş canım belki yaz sonuna doğru bir şeyler düşünürsünüz:)) biz hani İstanbul'a geze geze gideriz diyoduk ya, burada 14 günden fazla izin vermiyorlarmis o yüzden geze geze gitme işi iptal olunca biz de şimdi tatile çıkalım Eylül de de İstanbul'a gideriz dedik☺☺☺
Teşekkür ederim canım benimİyi tatiller şimdiden Sevgi’cim.![]()
Yok canım sadece devlet hastanesine tartılmak için gittim ona da 2 defa gittim virüs çıktı kaldık.diyetisyene gittinmi tatlim
Kız nereye el atsan virüs çıktı kapandıYok canım sadece devlet hastanesine tartılmak için gittim ona da 2 defa gittim virüs çıktı kaldık.
Evet ya bi rejime başladık yer yerinden oynadıKız nereye el atsan virüs çıktı kapandıspor salonuda kapandı Allah'tan 5. Takımı kapamadın
![]()
Güzel olmuşKızlar sayfa etiketlerimiz nasıl unutmayalım diye![]()
Güzel olmuşellerine sağlık kaptanımız
![]()
Ha tm. Ben okumadım sayfaları daPamukçum yazmış devamıda gelecsk inşallah
anladim benim arkadaslarim vardi kalcam erimiyo diyen ,diyetisyene gittiler eridi gitti,dengeli listeleri varya ise yariyor gercektenYok canım sadece devlet hastanesine tartılmak için gittim ona da 2 defa gittim virüs çıktı kaldık.
Kız nereye el atsan virüs çıktı kapandıspor salonuda kapandı Allah'tan 5. Takımı kapamadın
![]()
Süper olmuşKızlar sayfa etiketlerimiz nasıl unutmayalım diye![]()