• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederiim😍

Pamukcum inan hepsi boş 😂 vitamin o bu değil mevzu. Ruhsal çöküntü bu. 1 ay kadar sürdü benim. Maşallah bünye taş gibi. Ama ruhum çöktü. Hicbir şey yapmak istemedim yataktan kalkmak istemedim, ara ara enerjim geldi, geldim burda şekersiz programlar başlattım devam edemedim vs.
Bu sadece kendini dinlemeyip rutinlerine devam ederek düzeliyor. Bir sabah kalktım yok dedim yatmak kalk, duş al, güzel bir kahvaltı yap, saçını başını düzelt al kahveni iç. Gün boyu güzel müzikler dinledim kendi kendime dans ettim spor yaptım. Sağolsun kızlar da bana eski beni hatırlattı burada motive ettiler beni ve tamam. Haydi kalk diyeceksin kendine🙏🏻

iyi söylesin müzik dinlemiyorum bu aralar. Müzik bana çok iyi geliyor oysa ki... yarın sabah erken kalkmayı ve güne müzikle başlamayı hedefliyorum🙏🏻

Yaa Mayıs sonu kötü bi tarih olmuş canım belki yaz sonuna doğru bir şeyler düşünürsünüz:)) biz hani İstanbul'a geze geze gideriz diyoduk ya, burada 14 günden fazla izin vermiyorlarmis o yüzden geze geze gitme işi iptal olunca biz de şimdi tatile çıkalım Eylül de de İstanbul'a gideriz dedik☺☺☺

İyi tatiller şimdiden Sevgi’cim.💖💜💙

Back
X