• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

15 gün de bir diyeti değiştiriyoruz bende bu ay fazla oynama olmayınca 3 gün oldu if diyetine geceli. Aksam en sevdigim ama bu listemde olmayam dondurmayi bile yemeyip esime ikram ettiysem gitsin yaglar
Ne güzel
Diyette en önemlisi gayret ve Tabiki irade. Bahanelere sığınmayıp yeni şeyler denemek en güzeli.
Böyle devam edersen başarırsın👏

Diyetisyen bana IF diyeti uyguluyor ama bugün hepsi birbirine karıştı. Temizlik yapıyorum birkaç gündür bu vücudu bu ayaklar taşımıyor artık yine ayağım şişti 😞 öğlen sabah yedim ama aralar karıştı birbirine
Bisey olmaz kaldigin yerden devam et geçmişe takılma bende if yapıyorum EceZ EceZ de yapıyor.

aslında hayalim 48 olmak.. bekarlığımda hep 48 50 periyodundaydım.. tekrar devam etmek için diyete 3 4 ay ara vermek istiyorum.. böyle olunca tam bi mutluluk yok içimde ama tabi yine de eski eşofmanlarımı giyerken eski kilolarıma yaklaştığımı görmek huzur veriyor🙂🙂

aynen😊
EceZ EceZ sayesinde bu hafta iyi bir eksi gelip 50 ye çekersin mezuniyeti 😂

Sevgili arkadaşlarım
Daha önce EceZ e ve bir kaç arkadaşıma söylemiştim burası hariç w.apta grup kurulması benim hoşuma giden bir durum değil maalesef ( zaten kk içerisinde de yasaktır) bunun pek çok sebebi var onu da açıkladım.biliyorum hepiniz birbirinizi seviyorsunuz belki ordan yazışmak daha kolayınıza geliyor olabilir ama ekibi öldürüyor bilginiz olsun ve ister istemez gruplaşma oluyor.1 2 arkadaş oldu ok dedik ama bugün bütün ekibin neredeyse orda olduğu öğrenince üzüldüm
Sadece üzüldüğümü bilin yeter yoksa kocaman insanlarsınız ne diyebiliriz 😘

15 gün de bir diyeti değiştiriyoruz bende bu ay fazla oynama olmayınca 3 gün oldu if diyetine geceli. Aksam en sevdigim ama bu listemde olmayam dondurmayi bile yemeyip esime ikram ettiysem gitsin yaglar
Diyetisyen ne önerdi if yaparken. Ben kafama göre yapıyorum. Listende neler var.

Valla yaa helal olsun
Ama fedakarlık olmadan olmuyor ben geçen yaz başladım diyete 0 dondurma ile bitirdim yazı ama bu sene artık biraz daha gevşettim ipleri 🙈 yedim dndurma emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah 😍

Valla yaa helal olsun
Ama fedakarlık olmadan olmuyor ben geçen yaz başladım diyete 0 dondurma ile bitirdim yazı ama bu sene artık biraz daha gevşettim ipleri 🙈 yedim dndurma emeklerimiz karşılıksız kalmasın inşallah 😍
Amin amin sen görüyorsun Allahım halimizi acı bize. 4 yıllık üniversitenin 6. Senesinde gibiyim bir an önce mezun olmak istiyorum. 🙈😂

Amin amin sen görüyorsun Allahım halimizi acı bize. 4 yıllık üniversitenin 6. Senesinde gibiyim bir an önce mezun olmak istiyorum. 🙈😂
:KK70: :KK70: :KK70: alalh seni ya
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yahu tükenmişlik sendromuna girme iyi gidiyoruz 😍😍
Yalnız ben hem cumanın atlatılması hemde 2 gündür yemek yemiyor oluşumun etkisiyle başım hafifleyince yemeğe saldırdım
2 tabak makarna yedim gözüm döndü :confused::confused:

Sevgili arkadaşlarım
Daha önce EceZ e ve bir kaç arkadaşıma söylemiştim burası hariç w.apta grup kurulması benim hoşuma giden bir durum değil maalesef ( zaten kk içerisinde de yasaktır) bunun pek çok sebebi var onu da açıkladım.biliyorum hepiniz birbirinizi seviyorsunuz belki ordan yazışmak daha kolayınıza geliyor olabilir ama ekibi öldürüyor bilginiz olsun ve ister istemez gruplaşma oluyor.1 2 arkadaş oldu ok dedik ama bugün bütün ekibin neredeyse orda olduğu öğrenince üzüldüm
Sadece üzüldüğümü bilin yeter yoksa kocaman insanlarsınız ne diyebiliriz 😘
Kaptanım ben izinde olunca biraz boşladım haklısın. Ne wp ne başka bir yer pek giremiyorum iş yeri açma işleriyle falan uğraşıyorum. Kp doktora götürüp getiriyoruz falan. Bi de aşılama tutmadı ona biraz moralim bozuk ama sana söz izinden dönüşte tam gaz devam işte falan ara buldukça yazacapım😍😂

:KK70: :KK70: :KK70: alalh seni ya
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik yahu tükenmişlik sendromuna girme iyi gidiyoruz 😍😍
Yalnız ben hem cumanın atlatılması hemde 2 gündür yemek yemiyor oluşumun etkisiyle başım hafifleyince yemeğe saldırdım
2 tabak makarna yedim gözüm döndü :confused::confused:
Afiyet olsun 🤩

Kaptanım ben izinde olunca biraz boşladım haklısın. Ne wp ne başka bir yer pek giremiyorum iş yeri açma işleriyle falan uğraşıyorum. Kp doktora götürüp getiriyoruz falan. Bi de aşılama tutmadı ona biraz moralim bozuk ama sana söz izinden dönüşte tam gaz devam işte falan ara buldukça yazacapım😍😂
Ay canım aşkolsun hesap verin diye yazmadım lütfen yanlış anlamayın ekibimiz şahane çok güzel bir sinerji var bozulsun istemedim ne bileyim 🤷 😘
Aşılama içinde bu zmaanda teselli edilmek bile can sıkabiliyor o yüzden birşey diyemiyorum hayırlısı buymuş ♥️♥️

Zamanı vardır. Hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim💙

Hayırlı sı neyse o olsun canım üzülme olucak inşallah,bende onu soracaktım ama stres yapma diye sormamıştım,

Hayırlısıyla sağlıklı bi evlat nasip olsun tez vakitte inşallah 🤍

Ay canım aşkolsun hesap verin diye yazmadım lütfen yanlış anlamayın ekibimiz şahane çok güzel bir sinerji var bozulsun istemedim ne bileyim 🤷 😘
Aşılama içinde bu zmaanda teselli edilmek bile can sıkabiliyor o yüzden birşey diyemiyorum hayırlısı buymuş ♥♥
Zamanı vardır. Hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Rabbim💙
Hayırlı sı neyse o olsun canım üzülme olucak inşallah,bende onu soracaktım ama stres yapma diye sormamıştım,
Canlarım benim düşünmeniz yeter 😍 evet hayırlısı buymuş dedim ben de zaten hayırlı olsa rabbim verirdi zaten

Buyrunuz hedef listemiz 🎯

Eklentiler

• EC9E28AE-9154-41B7-85B2-8DE6452559DA.webp
    EC9E28AE-9154-41B7-85B2-8DE6452559DA.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 27
Back
X