• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kendimi tanitayim, ilk sayfada form yok ama diger gruplarinkinden aldim kolaylik olsun diye🙈

ADINIZ: Anlasilacagi uzere Çiğdem😊
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 65 diyelim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ögretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 6. Takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İstah 🙈
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglik ve metabolizmal acidan 40li yaslari 50-55 ile karsilamak ve fit gorunmek

Ben kendimi tanitayim ama ilk sayfada form yok ama diger gruplarinkinden aldim kolaylik olsun diye🙈

ADINIZ: Anlasilacagi uzere Çiğdem😊
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 1.56
KİLONUZ: 65 diyelim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Ögretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet 6. Takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İstah 🙈
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglik ve metabolizmal acidan 40li yaslari 50-55 ile karsilamak ve fit gorunmek
:)) Biz form kullanmıyorduk ama tecrübe başka şey 🤗
Hoşgeldin teşekkür ederiz bilgiler için 1. Sayfadaki kurallar diğer takımlarlada aynı okuyup kabul ettiğinizide beyan ederseniz bizlesiniz ☺️☺️ A Asya2600 sende hoşgeldin canım 🖐️

:)) Biz form kullanmıyorduk ama tecrübe başka şey 🤗
Hoşgeldin teşekkür ederiz bilgiler için 1. Sayfadaki kurallar diğer takımlarlada aynı okuyup kabul ettiğinizide beyan ederseniz bizlesiniz ☺☺ A Asya2600 sende hoşgeldin canım 🖐
Kabull ediyorumm, motive olmaya, azime, gaza gelmeye asiri ihtiyacim varrr, diger gruplarinkine baktigimda burada bu ihtiyaclarimi bolca karsilayabilecegimi dusundum, e oyle olunca da insallah kilolar eksilecek🤗

Veee bodylik sonuçlarımız :KK50:
haftanın en başarılı çifti EceZ EceZ ve hanmeli hanmeli :KK200: tebrikler kızlarrrr🤩🤩
spor puanlarınıza ek +500 er puan eklendi 💪💪

Sonuncu çift nerde hata yaptığını paylaşırsa seviniriz 😔😔😔
balpamuk balpamuk ve pacman pacman
Screenshot_2020-07-04-18-45-57-431_com.microsoft.office.excel.webp

cgdmk cgdmk
Esra ben bu arada takım kaptanıyım 3.5 yaşında bir oğlum var ☺
Seninlede yaşımızda kilomuzda yakın 🤩 boy biraz faRklı o yüzden benim hedefim 60 🤗 gün sayıyorum 🙈🙈 sende 10 kg fazlanı en kısa sürede atarsın umarım
Memnun oldum canim🤗
Allah bagislasin canim. Benim oglumda 3 yasini 1.5 gecti😊
Boyun epey uzun olmali, hedefin 60 olduguna gore🙈
İnsallah hepimiz en kisa surede veririz kilocuklarimizi🤗

Hoşgeldinnnn☺
Baktım ama göremedim daha önce yarışmadın sanıyorum ?
Birz kendinden bahsedersen seviniriz canım
Canim bugun uye oldu daha, siteyi tam bilmiyor. Bu hafta ogreninceye kadar msjlarda gecikebilir, hosgoruyle yaklasacaginizi umuyorum. Ben yine de kendisine whatsapptan yaziyorum.

haftanın en başarılı çifti EceZ EceZ ve hanmeli hanmeli :KK200: tebrikler kızlarrrr🤩🤩

balpamuk balpamuk ve pacman pacman Eki Görüntüle 2657877
Ben kendi adıma yazayım hemencik. Diyetime tamamen uyum sağladım. Spor deli gibi yapmadım ama hareketliydim bu hafta. Pcos'un arkasına sığınmıyorum ama minikçe kilo vermemi engelliyor şu aralar. 43. günüm... Yine de bugün tartıldığımda 200 gr daha vermişim. Tamamen cuma talihsizliği gibi oldu. Onun dışında ortağımla normalde enerjimiz çok iyi tutmasına rağmen sizler de biliyorsunuz ki motivasyonu birazcık düşüktü bu hafta. Ama önümüzdeki hafta bomba gibi döneceğine eminim. :KK28: Yine de üzülmüyorum. Çünkü önemli olan kaç kere düştüğün değil, düştükten sonra kaç kere kalktığındır. Bundan sonrasında çok güzel kilo vereceğimize inanıyorum. Sizi seven... pac. :KK200:

balpamuk balpamuk ve pacman pacman Eki Görüntüle 2657877
Ay kaptanım sonuncular ben nerede hata yaptım konusu gibi açıklasın hep böyle güzel oluyor :) ayrıca pacman perşembe akşamından hazırlamıştı kendini zaten önden verdiği ince mesajlar ile. :D

Back
X