• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki dahil olabilirsiz ben bir özet geçeyim size ☺

Daha önce yazdığım bir yaZıdan copy 🙈😁
  • Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız Mehfam Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :))

• Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız 💪 bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌

• Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasınıda pawlover pawlover yapmaktadır

• Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur 💪 bu akşam bodyleri hzırlayacağım sizide ekliyorum ♥

• Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız pawlover pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥

• Pazartesi günleri kontrol tartımız var bu bildirimleri de pawlover pawlover ı etiketleyip yapıyoruz kendisi cumadan pazartesiye değişimi raporlanacak 🤗
Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌ hepsi özet haliyle sayfanın üst kısmında etiketli ♥
Burada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsin ❤️

Darısı başımıza inş bizde mezun oluruz. Zaten sanıyorum ki kaptan eli sopalıydı yanlış hatırlamıyorsam takımı geriletmek pekte mümkün görünmüyor bu şartlar altında :KK70:
Aynen öyle zaten takımı gerileten üyeler kendileri de bu durumu fark edip ayrılıyorlar motivasyonumuzun hiç düşmemesi lazım birimiz yıkılırsak hepimiz yıkılırız. :emir_bebek:Burada bir şey inşa ediyoruz ve her birimiz birer tuğlayız. Hepimiz güçlü durursak finalde mükemmel derecede güçlü bir bina inşa ediyoruz cuma günleri yarışmada derece alarak.

O nedenle dedim kendinde o azmi görüyorsan güzel menüler ile geleceksen her zaman yerin hazır diye :D

Aaa bide ilk sayfada yarışma günlerivar zıpzıp challenge fln onlarıda yapıyor musunuz? Yarın mesela zıpzıp cahallengemış. Yapıyorsak gün sınu zıplamaşarımızı bildiricez?
Evet bana özelden yazacaksın ne kadar zıpladığınu akşam açıklayacağım ☺️

Burada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsin ❤
Bu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlere :KK68:

Bu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlere :KK68:
Calypso95 Calypso95 da bizim diyetisyen arkadaşımız 😍 menüler önemli ama kafaya koyduysan zaten bizden çok kendin için dikkat edersin önce kendimiz için başlıyoruz bu yola ben inanıyorum güzel olacak sonuçlar 🥰

Çokkk heycanlıııı.kaça kadar bildirmem şazım
10a kadar bildirebilirsin ☺️
Kizlar yazamadim aksamdan beri kusura bakmayin, disaridaydik.
Bir suru alintiladigim msj oldu, tek tek okudum hepsini ama yarin cvpliycam cok uykum geldi🙈
Ben cuma hedefimi soyleyeyim. 63.9 insallah:dua:
pawlover pawlover
Güncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdım ❤️

Calypso95 Calypso95 da bizim diyetisyen arkadaşımız 😍 menüler önemli ama kafaya koyduysan zaten bizden çok kendin için dikkat edersin önce kendimiz için başlıyoruz bu yola ben inanıyorum güzel olacak sonuçlar 🥰
Menülerr kesinlikle önemli. Zaten sporcular bile karın kasları mutfakta yapılır diye boşuna dememiş ama haledicem bunu :KK68:

Kahvaltı
2 yumurta ile omlet
90 gr ekmek
5 zeytin
40 gr peynir
1 yk bal

Ara
200 gr karpuz
1 şeftali

Akşam
2 kase mercimek çorbası
Salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

2.5 lt su

10 bin adım
30 dk leslie
30 dk bölgesel Cherry Mom Cherry Mom ortabahar ortabahar
1220kcal hesapladım sınırdasın
ekmeklerin türü neydi ortim
bi de gr ları mutfak terazisi ile mi ölçüyorsun baya iyiymiş
bi de akşam en son kaçta yiyelim yemekleri ben 18 de yemeyi bırakmayı alışkanlık haline getirdim böyle güzel oluyor

Back
X