- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.401
Burada işleyişimiz var kaptanımız gündüz yeni gelenler için paylaşmıştı sen de bi göz gezdirirsinTabiki dahil olabilirsiz ben bir özet geçeyim size ☺
Daha önce yazdığım bir yaZıdan copy
- Menülerinizi ve sporlarınızı aşağıdaki linkte her akşam düzenli olarak paylaşmanız gerekmektedir. Kaptan yardımcımız
Mehfam paylaşmazsanız sizi yakalar raporlar :))
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
- Takım içinde genelde 2 gruba ayrıldık ( yes fit ve no kilo ) yaptığınız günlük sporlarla bu tabloda yer alacak ve hem grubunuza hem kendinize katkı sağlayacaksınız
bu listeyi ben tutuyorum cumadan cumaya paylaşıyorum sizleride şimdi ekliyorum ✌
- Haftanın belli günlerinde ( günler 1. Sayfada ) adım sayısı ve zıplama olarak ekip içinde yarışıyoruz bunlarında açıklanmasınıda
pawlover yapmaktadır
- Ekip içinde bodylik sistemi mevcuttur haftalık olarak değişir.herkesinn bir ortağı vardır ve menüsünü kilosunu sporunu 1 hafta boyunca karşılıklı takip eder ve cuma günü en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili birinci olur
bu akşam bodyleri hzırlayacağım sizide ekliyorum ♥
- Yine Cumadan cumaya hedef belirliyoruz haftalık hedeflerimizi kaptan yardımcımız
pawlover liste etmektedir hafta yeni başladı sayılır sizde cuma günü için hedefinizi kendisini etiketleyip bildirebilirsiniz ♥
Bunları ekip içerisine konuşmaları kaçırmayın genel bir fikriniz olsun diye yazdım isimlri ve etkinlikleri ayrıca hatırlatıyor oluruz ✌ hepsi özet haliyle sayfanın üst kısmında etiketli ♥
- Pazartesi günleri kontrol tartımız var bu bildirimleri de
pawlover ı etiketleyip yapıyoruz kendisi cumadan pazartesiye değişimi raporlanacak