- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.421
Günaydın kızlar.. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farkindayim kaptanim misafirim varya benim yemek cok gecikti yine ette gecikince gozum dondu7 kaşık pilav akşam 8 için bence fazla canım pilav oranını bir dahaki sefere biraz daha düşürebilir misin? Onun yerine sebzeni arttırabilirsin güzel olur![]()
65 canimGüncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdım ❤
Hosgeldin canim biz de asya(aslı) ile dun geldik, insallah en kisa surede mezun oluruzYeni üyelik heycanı baya konuştum. Tanıştıklarım konuştuklarım öpüyorum sizleri. İyi gecelerrrbendeyavaştan yatayım![]()
yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti Iıımmmm ip siyah olsa olur muGünaydın herkese
Bugün Zıp yarışı var![]()
yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özeldenpawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin![]()
Hemen yerleştiriyorum gruplara canımBu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlere![]()
Aaaa sen yazınca farkettimIıımmmm ip siyah olsa olur muklavye mağduru olmuşun kuzum
![]()
03-10 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
![]()
Ceylansnn
![]()
@birsevgi izinli
@Cagrihilal1![]()
@hanmeli![]()
Tempus
![]()
@balpamuk![]()
S Suskunhanim![]()
@EceZ![]()
0zlem
![]()
@pacman![]()
@ortabahar![]()
@fancynancy![]()
@Calypso95
O Ozgenurrrr![]()
Sibal57
![]()
SaskinAnne
![]()
@Esmacns![]()
@Asya2600![]()
:)))İple veya ipsiz olacak gençlerGünaydın herkese
Bugün Zıp yarışı var![]()
yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özeldenpawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin![]()
Sizde goşgeldiniz canım. İnş ulaşır ve bitiririz bu işi artık. Senin hedefe kaç kilo var65 canim
Hosgeldin canim biz de asya(aslı) ile dun geldik, insallah en kisa surede mezun oluruz
Bu arada dun alintiladiklarimin hepsi gitmis![]()
Teşekkür ederizz hoş karşılama için. İnşşş hedefi tuturup mezun olabiliriz. Ben kendimin hiç 65 olduğunu hatırlamıyorum ama burda olduğumu görücemGünaydınlar
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldinizTakım oldukça kalabalıklaştı
kısa sürede hedefinize ulaşıp mezun olmanızı dilerim
![]()
İnş kaptanım