• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güncel kilonu da müsait olduğunda bildirir misin canım kaçırdım ❤
65 canim 😊
Yeni üyelik heycanı baya konuştum. Tanıştıklarım konuştuklarım öpüyorum sizleri. İyi gecelerrrbendeyavaştan yatayım:KK200:
Hosgeldin canim biz de asya(aslı) ile dun geldik, insallah en kisa surede mezun oluruz💕

Bu arada dun alintiladiklarimin hepsi gitmis😒🙄

Günaydın herkese 🌸
Bugün Zıp yarışı var :spor: :spor: yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti 🤩
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özelden pawlover pawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin 😊

Günaydın herkese 🌸
Bugün Zıp yarışı var :spor: :spor:yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti 🤩
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özelden pawlover pawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin 😊
Iıımmmm ip siyah olsa olur mu :confused::confused: klavye mağduru olmuşun kuzum :KK70:

Bu süper oldu. Çok sağol.çok heycanlandım. Menü konusunda biraz düzensizim yani kaçamak şeklinde değilde bazı şeyleri bazı yiyeceklerle değiştirme bazende öğün geçiştirme gb. başımda aslında diyetisyen var arkadaşım diyetisyen ama bazen onun söyledikleride kaçabiliyor. En büyük düşmanım meyveler. Küçüklüğümden beri bağ bahçe içinde büyümüş biri olarak az meyve yemek ne demek bilmiyorum. O yüzden yaptığım en büyük hata bazen anaöğün yerine meyve öğünü alabiliyor. Ama burda yapmıcam bunu inanıyorum. Spor konusunda kendime güveniyorum. En yakın zamanda bodymın olduğu ve 2 gruptan birinin parçası olduğum günlere :KK68:
Hemen yerleştiriyorum gruplara canım :KK71:

Günaydın herkese 🌸
Bugün Zıp yarışı var :spor: :spor:yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti 🤩
Şimdiden kolay gelsin 😊
İple veya ipsiz olacak gençler 🤭

Günaydın kızlar,moralim bozuk insanların beni oyyyy yumoş yumoş oyy tombul tombul diye sevmesinden gına geldi yaptıklarım işe yaramayacak gibi geliyor ve diyet spor yaptığımı bildikleri halde gelip böyle demeleri beni cinlendiriyor yapanda annemle kardeşim motivasyonumu düşürüyorlar farkında olmadan böyle sevmesin insanlar lütfen kilosu fazla olanları sinir oluyorum. Şimdi gidip çatacam

65 canim 😊

Hosgeldin canim biz de asya(aslı) ile dun geldik, insallah en kisa surede mezun oluruz💕

Bu arada dun alintiladiklarimin hepsi gitmis😒🙄
Sizde goşgeldiniz canım. İnş ulaşır ve bitiririz bu işi artık. Senin hedefe kaç kilo var
Günaydınlar🌸

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz 😊 Takım oldukça kalabalıklaştı 😍 kısa sürede hedefinize ulaşıp mezun olmanızı dilerim 💕
Teşekkür ederizz hoş karşılama için. İnşşş hedefi tuturup mezun olabiliriz. Ben kendimin hiç 65 olduğunu hatırlamıyorum ama burda olduğumu görücem 💪

U UmutluBen hoşgeldin canım enerjin çok hoş ☺ yazılarından zayıflama isteğin belli oluyor bu çok güzel bir şey kısa zamanda bizlerle birlikte hedefine ulaş inşallah ✌
İnş kaptanım :KK200: normalde son 1 haftadır enerjiden düşmüş gibiyim ama bgn sayenizde sabah kalkıp sporumu yapmaya zorladım kendimi. Sorumluluk duygusu insanı baya tetikliyor. Ben sizle hedefime ulaşabileceğime inanıyorum.

0zlem 0zlem cim ya konuşamadık hiç neden cuma sabit geldin acaba menülerinde aykırı birşey yoktu fark ettiğim eksiklik yürüyüş harici sporu bıraktın sanki yanlış hatırlamıyorsam gerçi yürüyüşlerde hep sağlam ama bilemedim belki sen anlamışsındır diye soruyorum 🤗

Back
X