• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1220kcal hesapladım sınırdasın
ekmeklerin türü neydi ortim
bi de gr ları mutfak terazisi ile mi ölçüyorsun baya iyiymiş
bi de akşam en son kaçta yiyelim yemekleri ben 18 de yemeyi bırakmayı alışkanlık haline getirdim böyle güzel oluyor
Ekmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim 😂😂

:)) derler derler bu kulaklar neler duydu :)
ama bak simdi goren imreniyor nasil kilo verdin ne yaptin bize de soyle? diye :) sen canini sikma bunlar seni daha da guclendirsin. bak ben ilk basladigimda 95.5 kg idim simdi 71.5 hedefim 65 lerde olmak insallah.. takimdan kopmadigin surece iyi ilerlersin, bazen haftada 1 kg verirsin bazen de 200gr. ama yeter ki birakma :)
En güzel başarı örneği sensin zaten
Bilmiyorum ama ekibe yüksek kilolarda gelip ya siz sayısınız diiyip motivasyon düşüklüğü yaşamaları beni çok kızdırıyor
Bizde 50 60 kg başlamadık ki 🤷 hepimizin öncesi var ben 82 sen 95 .. kafamızda bu tarz perdeleri kaldırdık mı iş bitiyor zaten

Günaydın herkese 🌸
Bugün Zıp yarışı var :spor: :spor:yeni gelen arkadaşlar iple beyaz ipsiz zıplama yapıyoruz. En çok kim yaparsa kazanıyor. En fazla yapanlar 6 binleri geçti 🤩
Yarıştan ziyade etkili Bi spor. Birçok faydası var. Sayılarımızı özelden @pawlover e yazıyoruz.
Şimdiden kolay gelsin 😊
Ip olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorum 😂😂😂😂

Günaydın kızlar,moralim bozuk insanların beni oyyyy yumoş yumoş oyy tombul tombul diye sevmesinden gına geldi yaptıklarım işe yaramayacak gibi geliyor ve diyet spor yaptığımı bildikleri halde gelip böyle demeleri beni cinlendiriyor yapanda annemle kardeşim motivasyonumu düşürüyorlar farkında olmadan böyle sevmesin insanlar lütfen kilosu fazla olanları sinir oluyorum. Şimdi gidip çatacam
Ayyy kuzuumm ☺️☺️
Annenle kardeşinin kötü niyeti yoktur ama çevre yapınca evet bende sinir oluyorum
Banada habire yüzüüü güzell yüzü güzell :KK70: yok arkadsşş ben yüzümle güzel olmak istemiyorum giydiğim kıyafet yakışsın istiyorum hep siyahlara boğulayım istemiyorum 🤷
Ne yaparsan yap kulaklarını tıka canım size anlattım işte kp örneğimi bir şişmansın diye laf sokuyor bir hasta olacaksın yetr diye demoralize ediyor 🤷 o yüzden kimseyi ciddiye alma 5 kg ver değişimi görüp susacaklar ♥️♥️

Takımımıza hoşgeldin 😍

Kız ne yaptın sen herkese karışmasına bakma onun kaptanımız EceZ EceZ değil Cherry Mom Cherry Mom :KK70:
Ben de diyorum bana mı diyor :D :D :D Ahaha karıştırmış yeni üye kadın üstüne gitmeyelim :D Sibal57 Sibal57 ben senin gibi üyeyim balım adım ece ama arkadaşlar bana mezarcı derler

Ekmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim 😂😂
inşAllah ortim.. spor için çok üşeniyorum ya hiç motivasyon sağlayamıyorum spora 😕

Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi🙄

Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi🙄
başta açlık oluyor ama sonra alışıyorsun.. bi de yeşil çay tarçınlı su vs desteklersen hiç zorlanmıyorsun

Canım aşkolsun sende bu takımın bir parçasısın gerek menü yazım biçimin gerek sporların hatta tartı fotolarınla bile ekibe pozitif katkın çokken bir düşüşte biz sana destek olmayacak mıyız
Bence sen kilo alacağım korkusuyla az yediğin için tuvalete çıkamıyorsun kilodan çekinmeden sebzeni meyveni bir güzel ye aldığın fazla kaloriyi de enerjin artmış olacağı için sporla gidermeye bak .böylece hem yediklerinin etkisi hemde sporun etkisiyle kabızlık çözülecektir diye düşünüyorum
Sabah yürüyüşlerini bence aksatma güne öyle başlamak inanıyorm ki tüm gününe etki ediyordur 🤩 birde sabah foruma girdğimde senden yürüyüş yapıldı mesajı almak çok hoş oluyor 🤗🤗 yarına bekliyoruz artık ✌
:KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X