• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi🙄
Canım ya bence herkes kendi bedenini dinlemeli neye cevap veriyorsa onu uygulamalı 18.00 da yemeği bitirmek harika bişi ama bazı kişilerinde malesef özellikle diyabet flnsa kan şekeri durumuna göre öğün planlaması yapmak gerekiyor. Yani rahatsızlığın yok ise herkesinde dediği gb biraz çay biraz su belki illa olmuyorsa yoğurt gb hafif bir geçiştirme ile ya da son aldığın akşam öğünündeki posa mıktarını artırıcı (yulaf, baklagil gb) tercihler ile mideden boşalmayı geçiktirip süreni uzatabilirsin. Ama eğer rahatsızlığın var ise o zaman kalıcı bir çözüm olması için ona uygun beslenmek gerekir. Sonuçta hem az az sık sık beslenme hemde uzun süre boşluklu beslenmenin kişiden kişiye değişsen artıları var.
Hoşbulduk canımm. Bu gün ilk günüm olayları anlamaya kim kimdir kavramaya çalışıyorum.
En sonki yarış sonucu
Vavvv nasıl sonuç o öyleee. Takım baya hırslıymış. Şimdi ortiler birlikte mi kazanıyor. Benimde haftaya ortim olcak mı?

başka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaal :KK11::KK11:
Ayyy bende gömüyorum keçi boynuzu unu 🙈 ama çok tatlı krizim geldiğinde 4 yk keçi boynuzu unu kullarak tarcınlı kek yapıyorum. Ama amacım şekersiz diyet değil tabi yinede artık şekere ihtiyavım çok düştü. Geçen eşimle dondurma yemeye çıktık sadece bir ısırık yiyebildim o kadar şekerli geldi ki eşimde diyor artık dondurmanıda kendin yapmaya başlatsın sen yiyemiyorsun hazır bir şey.

Benimde annem bakıyor annem kızımı kızım da annemi çok seviyor. Hatta şimdi gittiğimizde eve dönmek istemiyor dede anneanne ile oynuyor. Ama uzun süreli saatlerde ne yapacak bilemiyorum. Benimde annem öğretmendi anneanne büyüttü bizi bir şekilde büyüdük bunlarda buyur sağlık olsunda
Maşallah hep iyi olsunlar inşallah yakında bir büyüğün olması büyük nimet 🤗

Canıımmmm çok iyiyim zıp yaptım şimdi biraz uğraşıyorum senin için biliyosun :KK200::KK60: sen nasılsın
Ben de senin için kendimi tutuyorum 🥰♥️ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye. 🥺🥺 Senin için...

Ben de senin için kendimi tutuyorum 🥰♥ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye. 🥺🥺 Senin için...
İstediğiniz kadar ıkının:63: biraz sonra spora gidicem bugün 5 saat spor yapıcam yarın eksi gelmek için. :KK62: S Suskunhanim ortim ile kimse geçemez bizi :KK11: :KK11:

Ben de senin için kendimi tutuyorum 🥰♥ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye. 🥺🥺 Senin için...
İçler acısı :KK61::KK70:ağlama ağlama Calypso95 Calypso95 de senin için bi 10bin zıplar 🤭😁😁😁

Ayyy bende gömüyorum keçi boynuzu unu 🙈 ama çok tatlı krizim geldiğinde 4 yk keçi boynuzu unu kullarak tarcınlı kek yapıyorum. Ama amacım şekersiz diyet değil tabi yinede artık şekere ihtiyavım çok düştü. Geçen eşimle dondurma yemeye çıktık sadece bir ısırık yiyebildim o kadar şekerli geldi ki eşimde diyor artık dondurmanıda kendin yapmaya başlatsın sen yiyemiyorsun hazır bir şey.
Biz tüketilmesine karşı değiliz balım bende kuşburnu marmelatı yiyordum basur için sadece bahsi geçen arkadaşımız şekersiz 21 gün diyeti yapmasına rağmen tüketiyordu ve şekersiz yaptığına inanıyordu e doğal olarak da etkisini göremedi o diyet aksiyonunun. :emir_bebek: Ondan bahsettik yoksa tabi ki ölçülü yiyebilirsin bir zararı yok onun kesinlikle. :)

İstediğiniz kadar ıkının:63: biraz sonra spora gidicem bugün 5 saat spor yapıcam yarın eksi gelmek için. :KK62: S Suskunhanim ortim ile kimse geçemez bizi :KK11: :KK11:
Bizim derdimiz yarış değil hayatım, sağlıklı yaşam. 😂😂 İstediğiniz kadar birinci olabilirsiniz. ♥️
İçler acısı :KK61::KK70:ağlama ağlama Calypso95 Calypso95 de senin için bi 10bin zıplar 🤭😁😁😁
😂😂😂 Valla açım ama hepsi sağlıksız olduğu için hiçbir şey yemiyorum. Birazdan midem guruldayacak 😂😂 Aaa bir de regl oldum. İlacımı da kullanmaya başladım. Artık tam vaktinde regl olacağım. Pcos’a şimdilik güle güle. 🤪🌼

Back
X