- 17 Haziran 2010
- 3.778
- 10.740
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptannHiç sorun değil canım iyi bile adapte oldun![]()
Ben de senin için kendimi tutuyorum♥ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye.
Senin için...
Tesekkur ederimmmm hepimiz biran once ulasalim insss

Ya ama şey işte azcık suskun değilsin sankiiiAaa aaaa aaaaa sen de mi birutus![]()
Kız istesen de bırakamazsın ki sen yazmayıYazmayı bi bırakırım görürsünüz![]()
Yaa canımsın canııımBen de senin için kendimi tutuyorum♥ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye.
Senin için...
Evimde olsam zıplardım ama evimde değilim yarın 30 bin yürüycem body'm için çarşamba 10 bin zıplayacağım hazırlanın
Korkmaz mı :) 8000 nedir ya bıraktım zıplmaıyorımGözün korktu dimi aslıbenim biraz korktuda
Çarşamba da mı zıplama günüYa ama şey işte azcık suskun değilsin sankiii
Kız istesen de bırakamazsın ki sen yazmayı
Yaa canımsın canııım
Evimde olsam zıplardım ama evimde değilim yarın 30 bin yürüycem body'm için çarşamba 10 bin zıplayacağım hazırlanın![]()

Aynen canım dün öyle oldu...Dün alıntılmıştım ama yorumlayamadım ecez yapmuş sağolsun,gözümğ tırmlayan şeyler var menüler inizde biraz daha dikkat
sucuğu sık yemeyelim,badem sayısı azcık azalabilir
zeytin sayısı biraz azalmalı,pikav çok olmuş 2 kaşığı geçmemeli
karbonhidrat ı bol bir gün olmuş canım buna rağmen yakıyorsunda
Süt yerine ayran tavsiye ederim gece,miktarlrı az ama hem döner ekmek hem makarna aynı gün olmamış
Nacizane fikirlerim
Evet canım pazartesi yürüyüş çarşamba zıplama cuma yürüyüş pazar zıplama varÇarşamba da mı zıplama günü
Ve hep o tatlılar beni buluyorhanmeli nin cidden güzel bir metabolizması var emzirmesi de tabi pozitif etken
Tatlı krizlerini aştı mı ve hareketliliği arttırdı mı + gelmiyor maşallah
Takımımıza hoşgeldinMerhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan
Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım.İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe
Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg
Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim.
Hepinizi öpüyorum.
![]()
diyetisyenim benim listeme de eklemişti zannetmiyorum sıkıntı yaoacağını günlük 1 tatlı kaşığı kahvaltıya vermiştiYa cidden bu keçiboynuzu kalorili miydi bu kızcağız ondan kilo veremdi belki![]()
Ayy biraz önce biraz zıplıyım dedim öldüm sıcaktan bizim evde klimada yok koşa koşa vantratörün önüne attım kendimi zormuş yaaa 8.000 yapanları canı gönülden tebrik ediyorum ben akşam üzeri zıplıcam galiba biraz serinlesin.Kor
Korkmaz mı :) 8000 nedir ya bıraktım zıplmaıyorım![]()
Zıplarken 3 litre su içiyorum galiba benAyy biraz önce biraz zıplıyım dedim öldüm sıcaktan bizim evde klimada yok koşa koşa vantratörün önüne attım kendimi zormuş yaaa 8.000 yapanları canı gönülden tebrik ediyorum ben akşam üzeri zıplıcam galiba biraz serinlesin.
anladim cnm bende yeniyim saglikla verelim fazlaliklarimiziBu gün ilk günüm olayları anlamaya kim kimdir kavramaya çalışıyorum
Ayy bende notmalde su içemem bgn 2 lt oldu nile demek zıplamaktanmışşş. Neyse hedef yürüyüş gününe: orda kaç adım atıyolar maxZıplarken 3 litre su içiyorum galiba ben![]()
Ordada bi 25-30 bin arasıAyy bende notmalde su içemem bgn 2 lt oldu nile demek zıplamaktanmışşş. Neyse hedef yürüyüş gününe: orda kaç adım atıyolar max![]()
30 bin yapan ceylan oluyor sadece ama 10 15 bin civarı normalAyy bende notmalde su içemem bgn 2 lt oldu nile demek zıplamaktanmışşş. Neyse hedef yürüyüş gününe: orda kaç adım atıyolar max![]()