• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

20200705_155319.webp

Hiç sorun değil canım iyi bile adapte oldun 😁
Teşekkür ederim kaptann :KK68:
Ben de senin için kendimi tutuyorum 🥰♥ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye. 🥺🥺 Senin için...

Yaaa ne güzelll benimde bir ortim olsun bir an önce inş. En çok kilo veren ortilere ödül puanı mı var :KK76: cuma hizlica gelse keske

Aaa aaaa aaaaa sen de mi birutus😳😳😂😂😂😂
Ya ama şey işte azcık suskun değilsin sankiii 😍😂
Yazmayı bi bırakırım görürsünüz :63::63::63::KK12:
Kız istesen de bırakamazsın ki sen yazmayı 😂😂
Ben de senin için kendimi tutuyorum 🥰♥ Sabahtan beri bahçedeyiz işte. Misafirliğe geldiğimiz yer poğaça, börek, gözleme ne varsa yapmış. Ben yoğurtlu semizotu, domates, peynir, salatalık, biber yedim sadece. Ekmek bile yemedim tam buğday yok diye. 🥺🥺 Senin için...
Yaa canımsın canııım 🥰🥰🥰
İçler acısı :KK61::KK70:ağlama ağlama Calypso95 Calypso95 de senin için bi 10bin zıplar 🤭😁😁😁
Evimde olsam zıplardım ama evimde değilim yarın 30 bin yürüycem body'm için çarşamba 10 bin zıplayacağım hazırlanın 😂😂

Merhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan 😔

Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım. 😍 İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe

Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg

Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim. :super:

Hepinizi öpüyorum.

:KK19:

Dün alıntılmıştım ama yorumlayamadım ecez yapmuş sağolsun,gözümğ tırmlayan şeyler var menüler inizde biraz daha dikkat
sucuğu sık yemeyelim,badem sayısı azcık azalabilir
zeytin sayısı biraz azalmalı,pikav çok olmuş 2 kaşığı geçmemeli
karbonhidrat ı bol bir gün olmuş canım buna rağmen yakıyorsunda🙄

Süt yerine ayran tavsiye ederim gece,miktarlrı az ama hem döner ekmek hem makarna aynı gün olmamış
Nacizane fikirlerim
Aynen canım dün öyle oldu...
Bugün hiç meyve yemedim o yüzden yarın da yemesem iyi olacak ancak toparlarım...

hanmeli hanmeli nin cidden güzel bir metabolizması var emzirmesi de tabi pozitif etken
Tatlı krizlerini aştı mı ve hareketliliği arttırdı mı + gelmiyor maşallah
Ve hep o tatlılar beni buluyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Allah'tan öyle evde tatlı vs yapan biri değilim eşim falan da istemez öyle alışkanlığım da yok gideyim alayım şundan bundan diye...

Ama aklım da yine bir baklava 🤦🏻‍♀️niye bu kadar takıyorım ben bu baklavayı öööf bee..
Hareketlilik hep var zaten sbha 7 de parktaydık 😂

Merhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan 😔

Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım. 😍İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe

Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg

Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim. :super:

Hepinizi öpüyorum.

:KK19:
Takımımıza hoşgeldin 😍 inşallah hep beraber kurtulacağız kilolardan 🤩

Kor
Korkmaz mı :) 8000 nedir ya bıraktım zıplmaıyorım :KK43:
Ayy biraz önce biraz zıplıyım dedim öldüm sıcaktan bizim evde klimada yok koşa koşa vantratörün önüne attım kendimi zormuş yaaa 8.000 yapanları canı gönülden tebrik ediyorum ben akşam üzeri zıplıcam galiba biraz serinlesin.

Ayy biraz önce biraz zıplıyım dedim öldüm sıcaktan bizim evde klimada yok koşa koşa vantratörün önüne attım kendimi zormuş yaaa 8.000 yapanları canı gönülden tebrik ediyorum ben akşam üzeri zıplıcam galiba biraz serinlesin.
Zıplarken 3 litre su içiyorum galiba ben 😂😂😂

8 bine yakın yapılıyor canım 😂 daha fazlası var mıydı hatırlayamadım şimdi ama
dennisgo dennisgo ile kapıştığımız hafta 9 bin yapmıştı 🙊 ama akıl karı değildi bizim kapışmamız siz yapmayın 😂 6 binden sonrası sıkıntı.

sahi dennisgo dennisgo nerelerdesin? Özlendin

Ayy bende notmalde su içemem bgn 2 lt oldu nile demek zıplamaktanmışşş. Neyse hedef yürüyüş gününe: orda kaç adım atıyolar max 😬
Ordada bi 25-30 bin arası Ceylansnn Ceylansnn rekor kırıyor
Şu günlerde pek olmasa da🤷

Back
X