- 5 Temmuz 2020
- 95
- 257
- 13
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo ben şuan senden çok pilav patates yiyorum öyle alınacaksa Bi 5 kilo almam gerekti.Herkesin iştahı kesildi vallaha3 günde 1 pilav 1 ekmekle kilo alırsam öleyim ben zaten.
![]()
Nazar ediyorlar biliyomusun ondan şey ettim.Ooo ben şuan senden çok pilav patates yiyorum öyle alınacaksa Bi 5 kilo almam gerekti.
İyi misin canım?Günaydın kızlar. Dün yemekten sonra erkenden koltukta uyumuşum.Sonrasinda uyanık olsam bile gözlerimi açamadım. Şimdi de zorla uyanıp yürüyüşe çıktım.![]()
Türkçe,senin?Ne güzel branşın ne
Tabi ki canımBir şey sorucam arkadaşlar şimdi biz yarış içindeyiz ya diğer gruplarla onlarlada gidip konuşabiliyor muyuz?
Tamam kaptanimTmm canım geçmiş olsun cumaya kadar ipleri sıkı tut olur mu![]()
Kaç kilo artı geldiğimi hesaplama matematiğim yetmedi. Sen düz + 3 de
pawlover 300 gr falan değil ha yanlışlık olmasın 3 kilo
yaparsın senArti deyip geçiyordukşimdi herşey ortada. Ama siz rahat olun o iş bende cumaya 4 gün var daha
4 günde 4 kilo verecem artık
![]()
anlam veremedim muhtemelen spordandir canimÇok ilginç ama ya 1 tabak pilav ve artı 3![]()
İsterseniz zıp ve yürüyüş günün ü değiştirin,
Pazartesi tablosu yapılacaksa böyle moral bozar![]()
Anaaaammm korkunçlu hisler birikti içime
Evet daha yeni yeni düzene giriyorum cumaya toparlarımAman canımdikkat lütfen gerçi senin süreçten dolayı artı gelmiştir eski düzende spor yapamadın falnn ama toparlarsin sen inanıyorum
![]()
Canım işte 1 kilo artıydı anca 300 g eksildim biraz daha eksilirim sen merak etmeUmarım hemen hemen geçer.Sana güveniyorum.
![]()
tamamdırcumaya kadar değişir ortim sıkıntı yok. Pazartesi artı geliyordum genelde zaten ama bu kadarını hiç görmemiştim bende. Kilo değil tabi ki bu o yüzden çok takılmıyor. Ekmekle vedalastim zaten
dün hem zıpladım hemde yürüyüş çok yaptım. Bide cardio zaten şiş olduğumu hissediyorum. Ayaklarım falan yanıyor zaten. Ayaklarımın altı acıyor. Sen benim artılara bakma 2 güne kapatırım ben onları tam gaz devam ortim en az 15 bin adım
![]()
Ayy ben o bir sonraki gün sanıyodum. Bugün ne kadar çosacak grup bakalım. Yine saat 22.00 a kadar mı bildircez acabaAdım yarışı var kızlar Unutmadınız demi![]()
11e kadar yaptılar cnm galiba. DemiAyy ben o bir sonraki gün sanıyodum. Bugün ne kadar çosacak grup bakalım. Yine saat 22.00 a kadar mı bildircez acaba
Ooo bgn kaptan adım sayılarınız çoşacak o zaman. Bende dayanamayıp çıktım dışarı azda olsa gidip yürüyeyim dedim.Günaydın o da olur tabi
Bende kahvemi içip çıkacağım oğlum bisiklete binecek ben peşinden koşacağım ne güzel değil mi![]()
Bazı takımlar mesela 10.takımdaki ilişkiyide sevdim onlarlada konuşmak istiyorum bir sorayım dedimDiğer takımlarla mı canım ?
Konuşabiliriz tabi sıkıntı yok ☺
Halledersin biliyorum.Evet daha yeni yeni düzene giriyorum cumaya toparlarım
Canım işte 1 kilo artıydı anca 300 g eksildim biraz daha eksilirim sen merak etme![]()
Ay alıntılama yaptığım yaptığım için aynı şey eksik olmuş basenim 111Basrn yani kalçayıda yaz canım bide kilon
Regl 2. Günüylen ödemimiö en yüksek zamanları okuyır benim senin ne güzel hem regl hem -100 tebrik ederimmmYarım saat önce tartıldım. 65.8 idi. Kaydetmemiş bir daha tartılayım dedim. 65.9 çıktı. Allah Allaaah sinir oldum.Neyse 100 gr verdik diyeceğiz mecbur... Haa bir de reglmin 2. Günü. Bunu belirtmek isterim.
O kadar çok bekledim ki dağa taşa yazasım var.
Cuma: 66.0
Güncel: 65.9pawlover
Zıplamak ödem mi yapıyor ya üzdü bu beni şimdiC Cagrihilal1 orticiğim senin canın sağolsun sen de ekmekler dikkatimi çekmişti o yüzdendir bir de tabi dün zıpladın epey.. hemen gider o kilo cumaya -100 bile olsa bizim için kardır..
bugünden itibaren ekmeğe veda edelim tatlım![]()
O kadar yazdım cevap tammtamamdır![]()
ertesi güne sadece yansıyor canım her spor için bu böyle sıkıntı yokRegl 2. Günüylen ödemimiö en yüksek zamanları okuyır benim senin ne güzel hem regl hem -100 tebrik ederimmm
Zıplamak ödem mi yapıyor ya üzdü bu beni şimdi
ya evde biraz işler var düşünceli bir şekilde tamam dedim o yüzdenO kadar yazdım cevap tammşaka bi tarafa ben 2 güne toparlarim ortim sen bırakma yarışa devam
![]()