• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar. Dün yemekten sonra erkenden koltukta uyumuşum.Sonrasinda uyanık olsam bile gözlerimi açamadım. Şimdi de zorla uyanıp yürüyüşe çıktım. :sus:
İyi misin canım?
Ne güzel branşın ne
Türkçe,senin?
Bir şey sorucam arkadaşlar şimdi biz yarış içindeyiz ya diğer gruplarla onlarlada gidip konuşabiliyor muyuz?
Tabi ki canım😉burdan selam vermek icin gittiğini de söyleyebilirsin🙂
Tmm canım geçmiş olsun cumaya kadar ipleri sıkı tut olur mu 😔
Tamam kaptanim🥰
Kaç kilo artı geldiğimi hesaplama matematiğim yetmedi 🙈🙈. Sen düz + 3 de pawlover pawlover 300 gr falan değil ha yanlışlık olmasın 3 kilo
😳😳
Arti deyip geçiyorduk 😂😂 şimdi herşey ortada. Ama siz rahat olun o iş bende cumaya 4 gün var daha 😂😂 4 günde 4 kilo verecem artık 😂😂
yaparsın sen🙂
Çok ilginç ama ya 1 tabak pilav ve artı 3🙄
anlam veremedim muhtemelen spordandir canim
İsterseniz zıp ve yürüyüş günün ü değiştirin,
Pazartesi tablosu yapılacaksa böyle moral bozar🤭
Cherry Mom Cherry Mom bu çok iyi fikir

Aman canım 😣 dikkat lütfen gerçi senin süreçten dolayı artı gelmiştir eski düzende spor yapamadın falnn ama toparlarsin sen inanıyorum 🤗
Evet daha yeni yeni düzene giriyorum cumaya toparlarım 😍
Umarım hemen hemen geçer. 🥺 Sana güveniyorum. 🌸😔
Canım işte 1 kilo artıydı anca 300 g eksildim biraz daha eksilirim sen merak etme 😍

😂😂 cumaya kadar değişir ortim sıkıntı yok. Pazartesi artı geliyordum genelde zaten ama bu kadarını hiç görmemiştim bende. Kilo değil tabi ki bu o yüzden çok takılmıyor. Ekmekle vedalastim zaten 😂😂 dün hem zıpladım hemde yürüyüş çok yaptım. Bide cardio zaten şiş olduğumu hissediyorum. Ayaklarım falan yanıyor zaten. Ayaklarımın altı acıyor. Sen benim artılara bakma 2 güne kapatırım ben onları tam gaz devam ortim en az 15 bin adım 👍👍
tamamdır🙂🙂🙂

Günaydın o da olur tabi 🤗
Bende kahvemi içip çıkacağım oğlum bisiklete binecek ben peşinden koşacağım ne güzel değil mi 🤭😀😀
Ooo bgn kaptan adım sayılarınız çoşacak o zaman. Bende dayanamayıp çıktım dışarı azda olsa gidip yürüyeyim dedim.
Diğer takımlarla mı canım ?
Konuşabiliriz tabi sıkıntı yok ☺
Bazı takımlar mesela 10.takımdaki ilişkiyide sevdim onlarlada konuşmak istiyorum bir sorayım dedim

20200706_115759.webp
vişne toplamayı da walk sayalımmı Cherry Mom Cherry Mom 🤣🤣🤣

Yarım saat önce tartıldım. 65.8 idi. Kaydetmemiş bir daha tartılayım dedim. 65.9 çıktı. Allah Allaaah sinir oldum. 😂😂 Neyse 100 gr verdik diyeceğiz mecbur... Haa bir de reglmin 2. Günü. Bunu belirtmek isterim. 😄 O kadar çok bekledim ki dağa taşa yazasım var. 🤪🤪

Cuma: 66.0
Güncel: 65.9 pawlover pawlover
Regl 2. Günüylen ödemimiö en yüksek zamanları okuyır benim senin ne güzel hem regl hem -100 tebrik ederimmm
C Cagrihilal1 orticiğim senin canın sağolsun sen de ekmekler dikkatimi çekmişti o yüzdendir bir de tabi dün zıpladın epey.. hemen gider o kilo cumaya -100 bile olsa bizim için kardır..
bugünden itibaren ekmeğe veda edelim tatlım 💪
Zıplamak ödem mi yapıyor ya üzdü bu beni şimdi

Regl 2. Günüylen ödemimiö en yüksek zamanları okuyır benim senin ne güzel hem regl hem -100 tebrik ederimmm

Zıplamak ödem mi yapıyor ya üzdü bu beni şimdi
ertesi güne sadece yansıyor canım her spor için bu böyle sıkıntı yok 🙂
O kadar yazdım cevap tamm 😂😂 şaka bi tarafa ben 2 güne toparlarim ortim sen bırakma yarışa devam 👍👍
ya evde biraz işler var düşünceli bir şekilde tamam dedim o yüzden😁 tabikii yarışa devam.. son yarışım 😁 son haftam da dereceye de girsem ne efsane olur ama 😜

56.0 çıktım +100gr almışım. Gece baya su içtim yatmadan önce sanırım ondan bir de reglim geliyor 4-5 güne onun ödemi başladı bugün acil durum planı başlatıp 4 gün boyunca full ödem atıcı detoks türü şeylerle beslenicem. Cumaya regl olsam bile en azından şöyle 400 500 eksi göreyim :KK43:

4 güne toplarım diye düşünüyorum eksi rakamları yine

Back
X