• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkesin iştahı kesildi vallaha 😂😂 3 günde 1 pilav 1 ekmekle kilo alırsam öleyim ben zaten. 😂😂
Yok yaa bence de o geçici şişlik. Bir insanın iki günde +3 ü görmesi çokta kolay bişi değil obez gb yesen neyse ama 3-5 kaşık pilav yapmaz hemde 1 seferlikten yapmaz o 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek sonucta ki diyet listelerinde hepte oluyor bir şekilde. (Gerçi ben hiç pilav yemiyorum ama yesem bedenim nasıl sindirceğini şaşırabilir belki 🤣) Her ne kadar ortin olmasamda çok inanıyorum cumaya eksi geleceğine malum azimli birisin dün ikinciliğe kendini soktmandan belli 😬😬💕💕
ertesi güne sadece yansıyor canım her spor için bu böyle sıkıntı yok 🙂

ya evde biraz işler var düşünceli bir şekilde tamam dedim o yüzden😁 tabikii yarışa devam.. son yarışım 😁 son haftam da dereceye de girsem ne efsane olur ama 😜
Geç saat yapmadığım sporların ertesi günü şişliğinigörmediğim için ama hiç zıplamamıstım belki vücudun alışık olmadığı bir sporsa oluyodut şişlik. O zaman ğerşembe günü spor yapmıyor muyuz cumaya yansımasın diye.

Geç saat yapmadığım sporların ertesi günü şişliğinigörmediğim için ama hiç zıplamamıstım belki vücudun alışık olmadığı bir sporsa oluyodut şişlik. O zaman ğerşembe günü spor yapmıyor muyuz cumaya yansımasın diye.
İsteğe bağlı ben haftada 7 gün salon sporu yapıyorum canım kendi bünyeni en iyi sen bilirsin şişlik olmuyorsa ki bende de olmuyor normal yapabilirsin

Ama aşırı egzersiz ödem yapar bu kanıtlanmış bir gerçektir yani abartıya kaçmamak lazım perşembe günü yapılan egzersizde

Hilalimin mesajını görünce dünyam başıma yıkıldı ölmeden mezara girmiş gibi regl olmadan regl olmuş gibi dolanıyorum evde balon gibi şişti karnım bir anda psikolojim bozuldu:olamaz:
Hahhahaa bende de aynı etkiyi yaptı valla
Yürüyüşten gelmiş deli gibi acıkmıştım kahvaltı yapacaktım iştah gitti :KK70:

Ooo bgn kaptan adım sayılarınız çoşacak o zaman. Bende dayanamayıp çıktım dışarı azda olsa gidip yürüyeyim dedim.
Ya bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor 🙈 1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte 🤷

Hahhahaa bende de aynı etkiyi yaptı valla
Yürüyüşten gelmiş deli gibi acıkmıştım kahvaltı yapacaktım iştah gitti :KK70:
Benimde sabah bir iştahım vardı regl öncesi kaynaklı mesajı görünce yeşil çayıma sarıldım ağlıyorum şuan. :D

Neyse daha koskocaman 4 günümüz var millet azim edip 4 günde 3 kilo veriyor biz ödem mi atamıcaz tabi ki atıcaz.
Cumaya kadar yeşil çay maydanoz kabak ananas ve bol su en büyük dostlarım :D

Regl 2. Günüylen ödemimiö en yüksek zamanları okuyır benim senin ne güzel hem regl hem -100 tebrik ederimmm

Zıplamak ödem mi yapıyor ya üzdü bu beni şimdi
Teşekkür ederim 🤗♥️ Bende pcos var bayadır regl olamıyordum. O yüzden ödemli de olsa kilo vermeye alıştım. 😂😂 Umarım daha da gider. Bende normalde pazartesi eksi, cuma sabit oluyor nasıl oluyor asla anlamıyorum. 😂🙈

Kizlar yarışma günlerini böyle değiştirsek nasıl olur ✌

Pazartesi walk Challenge 🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️
Sali boşş
💤💤💤💤💤💤
Carsamba zıp zıp Challenge :spor::spor::spor:
Persembe boş 💤💤💤💤💤
Cuma zıpzıp challenge :spor::spor::spor:
Cumartesi walk Challenge 🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️🚶🏽‍♀️
Pazar boş 💤💤💤💤💤💤
Bence de olsun kaptanım. ♥️ Biliyorsunuz ben hep ters yapıyordum. Böyle düzelirim belki. 😂

perş saat 7 8 gibi yürüyüş yaptığımda cuma eksi geliyorum ben canım
Ya bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor 🙈 1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte 🤷
canım tlf hiçbir adımı kaçırmıyor uygulama en iyisi

Back
X