• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor 🙈 1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte 🤷
Ayak bileğine tak bari 😂😂

Ya bende akıllı bileklik var ama kolumu asker gibi sallamazsam işlemiyor 🙈 1.5 saaat gezdik adım sayısı 3bin küsür arada çocuğun bisikletinin direksiyonu falan tuttum öyle yürüdüm ondan herhalde neyse yürüdüğüm yanıma kar diyelim ama yarışmaya o kadar yansımıyor işte 🤷
İşte ben dakika sayıyorum ,yarışmasamda😂

10. Takım kardeş takımımız zaten canım 🤗

Ayy çok sevindimm. Ordakilerde çok tatlı 2 gündür girip girip muhabbetlerini okuyodum. O zaman kardeş ortiler edinebiliriz belki 💕💕
1.5 saat gezmeye kac 3000 olmustur o kaptan ama atmamis demek. Telefon oluyor mu yaninda onun adim sayariyla kiyaslasan bende 1.5 saat ciktim 9000 oldu benim

Sadece iki kişicik mi kilo bildirdii 👀

Pawcım ben de haftaya Pazartesiden itibaren düzenli yapacağım Pazartesi bildirimlerimi. Bu sabah bende tartılmadım geç okudum burayı ve zaten tartılmakta istemezdim🙈 Yeni regl oldum ve son zamanlarda da biraz saldığım için davul gibi şişim şu an😬

Pawcım ben de haftaya Pazartesiden itibaren düzenli yapacağım Pazartesi bildirimlerimi. Bu sabah bende tartılmadım geç okudum burayı ve zaten tartılmakta istemezdim🙈 Yeni regl oldum ve son zamanlarda da biraz saldığım için davul gibi şişim şu an😬
Tamamdır bugünden sonra tam katılım bekliyorum artık eli sopalı olarak geri döndüm haberin olsun :sinirli::KK70:

300 zıp yaptım✌🏻😍 pawlover pawlover
Benim için büyük bir gelişme😃 Teşekkür ederim paw. Belki devam ederim ama benim trambolinim bozulmuş yaaa gıcır gıcır deli etti beni😬 Yeni trambolin almam lazım. Markalar arasında karar veremedim. Delta mı alsam acaba🙄 Böyle gıcırdama sorunu olursa siye korkuyorum açıkçası kargolarla uğraşmayı da hiç sevmiyorum.

300 zıp yaptım✌🏻😍 pawlover pawlover
Benim için büyük bir gelişme😃 Teşekkür ederim paw. Belki devam ederim ama benim trambolinim bozulmuş yaaa gıcır gıcır deli etti beni😬 Yeni trambolin almam lazım. Markalar arasında karar veremedim. Delta mı alsam acaba🙄 Böyle gıcırdama sorunu olursa siye korkuyorum açıkçası kargolarla uğraşmayı da hiç sevmiyorum.
Süpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaa 🤩 ben söylemişimdir decathlondan aldım çok memnunumm

Back
X