• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
09:30 100 gr aktivya yoğurt
16:30 1 kase yoğurt içine 2 yk makarna

2 L su
3 t.kahvesi
400ml hibiskus çayı
Özlemcim ya çok azalttın menülerini yapma :(( kabızlık için EceZ EceZ in söyleyecekleri vardır belki çok yaşıyor ya 🤷 halsiz kalırsın Allah korusun dikkat et kendine
Sabah kahvaltım 09.00
2 yumurtadan 2 minik domatesten omlet
7 8 zeytin ve beyaz peynir 2 dilim orta kalınlıkta
Ara öğünüm 13.00
Ceviz 3 tane
3 tane gün kurusu
19.00
Haşlama et 100 gr
Fırında patates ve ayran
Spor yok
Su 2lt.
Özgecimmm menün yine çok güzel ama 2 gündür spor yok mu 😔😔

Özlemcim ya çok azalttın menülerini yapma :KK43:( kabızlık için EceZ EceZ in söyleyecekleri vardır belki çok yaşıyor ya 🤷 halsiz kalırsın Allah korusun dikkat et kendine

Özgecimmm menün yine çok güzel ama 2 gündür spor yok mu 😔😔
Ben bekunis önerdim tıkanıklığı açsın diye de kullanmak istemiyor kaptanım alışkanlık eder diye Korkuyor :KK43: ama dediğiniz gibi kabız olup az yedikçe daha çok kabız oluyoruz kısır döngüye giriyor

Ben bekunis önerdim tıkanıklığı açsın diye de kullanmak istemiyor kaptanım alışkanlık eder diye Korkuyor :KK43: ama dediğiniz gibi kabız olup az yedikçe daha çok kabız oluyoruz kısır döngüye giriyor
Sen çok iyi besleniyorsun bu konuda
Özlem mesela makarna yerine başka şey yeseymiş keşke onuda az yemiş ama yinede kabızlık söz konusu olunca herşeyi defetmek lazım

S Suskunhanim hiç boşa mesajlarımı beğenme telden yazıyorum ve sana laflar hazırladım başkası ile orti olursun aç gezersin bana orti oldun her sabah yufka ekmekler geliyor poğaçalar gidiyor resmen beni kumpasa getirdiniz derecemi almak için hayin paco ve sen... Pacoya da bugün su orucu mu yapsam artı geldim diyorum ye gitsin yeaaa diyor her yerden saldırıyorsunuz resmen bana :/

birincimiz açık ara fark 25884 adım ile Calypso95 Calypso95 oluyooorr 🎉

Yeni üyemiz U UmutluBen 19600 adım ile ikinciliği kapıyoo 🤩

Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız 13132 adımla üçüncülüğe kuruluyoor 😍

0zlem 0zlem 13000
ortabahar ortabahar 12000
S Suskunhanim 10631
Sibal57 Sibal57 10000
C Cagrihilal1 9701
A Asya2600 3000

hepiciğinizin ayaklarına sağlık kızlar 😍🎉
Zalımmmsınn Calypso95 Calypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz 🤩🤩
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlar :p yürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn 🤭🤭😁😁

Zalımmmsınn Calypso95 Calypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz 🤩🤩
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlar :p yürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn 🤭🤭😁😁
O zmn kilo alırsam senin duandan olur 😬

S Suskunhanim hiç boşa mesajlarımı beğenme telden yazıyorum ve sana laflar hazırladım başkası ile orti olursun aç gezersin bana orti oldun her sabah yufka ekmekler geliyor poğaçalar gidiyor resmen beni kumpasa getirdiniz derecemi almak için hayin paco ve sen... Pacoya da bugün su orucu mu yapsam artı geldim diyorum ye gitsin yeaaa diyor her yerden saldırıyorsunuz resmen bana :/
Amannn sende seni kimle eş yapsam laf ediyorsun 🤭🤭😁😁
Daha önce ortim piyasada yok vs dedin diye en aktif taşş gibi üyemi orti yaptım sana yine bahane :p :)))
Önümüzdeki hafta benle orti olda gör :p

Back
X