• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 》2 yumurta, 5 zeytin, 1 peynir, 1 ekmek, 1 t kaşığı bal, 1 ç kaşığı tereyağı, domates, salatalık

öğlen 》 1 porsiyon kabak yemeği, 3 yk yoğurt, 1 ekmek

akşam 》 1 porsiyon karışık sebze, 1 s bardağı ayran, 3 üçgen karpuz

ay sonra bişey yemeyecektim acıkınca dayanamadım 1 kase süt gevrek 2 şeftali ve bir de çikolata yedim o_O
normalde acıkmıyodum bugün yeşil öay dukan vs bişey içmedim çok açlık çektim.. bi de tabi gaza geldim eksi gelince 🙈

spor 12 bin adım
su 2 fln vardır pek hesaplayamadım
Dukan derken sende mi dukan birası yapıyosun?
Sabah (12.00): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr light peynir, 20 gr zeytin, 25 gr tb ekmek, domates, salatalık, kırmızı biber, çay

Ara (15.00): 1 porsiyon kiraz, 10 gr ceviz, türk kahvesi, maden suyu

Akşam (18.40): 1.5 kepçe tarhana çorbası, 120 gr fırında sebzeli et (hatayda sini kebabı diyorlar 🙈), 100 gr yoğurt, bol salata

Su: 2lt 🥰🥰🥰
Dün o kadar tarhana çorbası dedik dedik bgn biri içmiş 🤣💕 afiyet olsun canım eski menülere döndüğün belli güzel menü olmuş
Sabah
1 kase çorba

Ara
1 su bardağı süt
1 avuç kadar kiraz

Öğle
1kase çorba
3 kaşık menemen
Yoğurt
1/2 dilim ekmek

Ara
Yine bir avuç kiraz

Akşam
1 kase çorba
4 kaşık tavuk yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt

Akşamdan sonra yine 1 avuç kiraz yedim bugün aldık çok güzelmiş dayanamadım 😂😂
Su 4 lt
Spor 25 bin adim
Maşallahh gelsin kirazlarrrr. Kirazları bilmem ama menünde baya güzelmiş sende mi diyetisyeneydin?

Ne çok kulaklarım çınlamış 😂😂 bugün oğlumla göz kontrolüne gittik Ispartaya adımı akşam atarım demiştim nasıl olsa 11 oldu. Gelince yemek falan onları hallettim. Markete gittim sonra komşu radarına yakalandim. Yürüyemedim ama yarın walk varmış gibi adım atacağım 😂😂 çok çalışmam lazım çok bu hafta

Dukan derken sende mi dukan birası yapıyosun?

Dün o kadar tarhana çorbası dedik dedik bgn biri içmiş 🤣💕 afiyet olsun canım eski menülere döndüğün belli güzel menü olmuş

Maşallahh gelsin kirazlarrrr. Kirazları bilmem ama menünde baya güzelmiş sende mi diyetisyeneydin?
evet canım ve faydasını gördüm

Günaydın
Dün işlerimi bitirdim çok yorulmuşum birde mutfakta uğraşınca akşam anneme uğradık döndük mutfağı topladım kızı uyuttum kendimde bayılmışım bi yerde dünkü menüyü bile şimdi yazdım
Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Canım olcu konusunda uğraşırdım kusura bakma

Back
X