• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@Suskunhanim hiç boşa mesajlarımı beğenme telden yazıyorum ve sana laflar hazırladım başkası ile orti olursun aç gezersin bana orti oldun her sabah yufka ekmekler geliyor poğaçalar gidiyor resmen beni kumpasa getirdiniz derecemi almak için hayin paco ve sen... Pacoya da bugün su orucu mu yapsam artı geldim diyorum ye gitsin yeaaa diyor her yerden saldırıyorsunuz resmen bana :/
Yine ben suçlu oldum iyi mi 😂😂 Ben evde suyumu içiyorum ne yaptım yine... Ye gitsin demedim, dengeli beslenmeye devam et dedim. Kendimi savunmalıyım. Ve suçlu oldum iyi mi... 😂😂😂

Sen çok iyi besleniyorsun bu konuda
Özlem mesela makarna yerine başka şey yeseymiş keşke onuda az yemiş ama yinede kabızlık söz konusu olunca herşeyi defetmek lazım
Aynen ben de diyecektim o makarna konusunu ama zaten artı çıktı morali daha fazla bozulmasın diye demek istemedim kabızlık ve ödem döneminde yenmesi gereken en son şeylerden birisi beyaz makarna onun yerine salatalıklı kabaklı dereotu maydanozlu bir yoğurt çok daha iyi iş çıkarırdı :/

Calypso95 Calypso95 ortim diye söylemiyorum ama vurmuş ve gol olmuşş. Tebrik ederim. 🥰🥰💃🏻💃🏻
Canım ortim sen eksi gelmişken artı gelince dayanamadım dedim yürüyüşü azcık abartayım çok değil 😂😂
Zalımmmsınn Calypso95 Calypso95 hahhaahjaj
Tebriklerrrr kızlarrrrrrr süpersiniz 🤩🤩
Veee ne diyoruz yürümeyenler tontiş kalsınlar :p yürüyenlerin her adımla yağları erisin inşallah aminn 🤭🤭😁😁
Ahahah işte ben yürüdüğümü çaktırmadan yürürüm 😂 sonra herkes yarışa girip beni geçerdi 😜

Amannn sende seni kimle eş yapsam laf ediyorsun 🤭🤭😁😁
Daha önce ortim piyasada yok vs dedin diye en aktif taşş gibi üyemi orti yaptım sana yine bahane :p :)))
Önümüzdeki hafta benle orti olda gör :p
Sormayın yaa ortilerden yana yüzüm hiç gülmedi :D çok mu mükemmeliyetçi birisiyim acaba ondan mı böyle :D sizi kabul ederlm kaptanım benim en azından poğaça yemezsiniz :D
Yine ben suçlu oldum iyi mi 😂😂 Ben evde suyumu içiyorum ne yaptım yine... Ye gitsin demedim, dengeli beslenmeye devam et dedim. Kendimi savunmalıyım. Ve suçlu oldum iyi mi... 😂😂😂
:D :D

Sen ne okudun canım ev arkadaşı faln dediğine göre merak ettim 😬
Ben isletme. Ayni bolum degildik malesef benim dersler hafif onun agir olunca bende onun derslere tadanirdim. 😬😬 bide imsanın ilgisini çekiniyor her daim tombiş olunca
@Cagrihilal1 hilaaall hilaaaall kendini yırtıyon demi şuan walk 1.si olcam diyeeee 🤭🤭😁
Ahhh hilal gelecek yine bir sürü adımla 🤣🤣🤣 ödem yapar hilal boşver senn
Mezuniyet için de inşallah en kıza zamanda hedefine ulaşırsın cnm 🤩
Mezuniyet yok canım benim ben baya karısık yazdım herhalde mezuniyetiöde şükür zayıftım ☺️☺️😬😬 bu sefer önümde öyle yakın zamanlı bir şey yok sadeve artık fit olayım istiyprum
Benim boyum kısa 158. 😂 En çok da 76 küsürü görmüştüm. Ama buraya başladığımda 70.3 kiloydum. Ben de başlayalı 5-6 hafta oluyor zaten. Şimdi de 65.9um işte bugün. İlk girdiğimde hedefime 60 dedim. Ama 60 olunca 55’e çekmeyi düşünüyorum. Çünkü yetmeyecek 60 tam. 😂😂 Diyetisyen konusunda gerçekten şanslısın. Ben de bir dönem dyt ile kilo vermeye çalıştım. Baya da vermiştim. Ama sonra okul falan derken tamamen bıraktım. Sonra da geri aldım. Velev ki önemli olan insanın kendiyle olan savaşı. 😂 Şimdi eski diyet listelerimi her hafta değiştirerek gidiyorum ben de. İyi gibi şimdilik bakalım. ♥

Cerrahlığı ben de çok istedim. 😂 Ama hem çok yıpratıcı hem de çok fazla dava falan açılıyor. O yüzden şimdilik biraz soğudum. İleride ne olur bilmiyorum. Gerçi kadın doğumda da ameliyat falan var. O da bir nevi cerrahlık. 🤪🤪 Bakalım zaman ne gösterecek. Umarım hangi bölümde olursam olayım iyi bir doktor olurum, tek dileğim bu. Siz de hastalık için değil ama çay içmeye gelirsiniz. 😂🙈
Kesinlikle önemli olan insanın kendiyle savaşı bak olmayınca olmuyor verilse bile geri alınıyor maleseff. İyi doktor bulmak cidden zor ama ne olursam olayım iyi doktor olayım diyen biri elbet iyi r doktor olur 💕💕 Rabbim yardımcın oösun inş.

birincimiz açık ara fark 25884 adım ile Calypso95 Calypso95 oluyooorr 🎉

Yeni üyemiz U UmutluBen 19600 adım ile ikinciliği kapıyoo 🤩

Cherry Mom Cherry Mom kaptanımız 13132 adımla üçüncülüğe kuruluyoor 😍

@0zlem 13000
@ortabahar 12000
@Suskunhanim 10631
@Sibal57 10000
@Cagrihilal1 9701
@Asya2600 3000

hepiciğinizin ayaklarına sağlık kızlar 😍🎉
25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün sen 😬😬😊😊 bende burda konuşmaya dalmasaydım ahhh ben ve düşük cenem :işsiz::işsiz: neyse sonraki yarışa görüşelimmm 😬😬

Evett fark kapanıyorrrrr 💪💪💪

Screenshot_2020-07-06-23-19-18-992_com.microsoft.office.excel.webp

25884 nedir yaaa herhalde ortinin yerinede çift kişilik yürüdün sen 😬😬😊😊 bende burda konuşmaya dalmasaydım ahhh ben ve düşük cenem :işsiz::işsiz: neyse sonraki yarışa görüşelimmm 😬😬
Bu aslında ikili bir çalışmaydı. Ben burada herkesi lafa tuttum. O ise yürüdü diyormuşum. 🤪🤪🤪🤪 İşe de yaramış. 🙈🙈

Back
X