- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.421
Teşekkür ederim sorduğun içinHahahah kombo yapmışım bütün levellerde diyorsunÇok tatlısın
Sen kendi yerini açıyordun Calypsocum ne yaptın hallettin mi o işleri? Başladın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sorduğun içinHahahah kombo yapmışım bütün levellerde diyorsunÇok tatlısın
Sen kendi yerini açıyordun Calypsocum ne yaptın hallettin mi o işleri? Başladın mı?
Süt içince oldu. Sıcak soğuk farketmiyor ki her daim benimleBanada çalışırken çok olurdu habire konuşmaktanses tellerimden hep sıkıntı yaşardım iş bitti sorun gitti :)
Bu sıcakta nasıl olur bilmem ama ballı ıhlamur flan yumuşatır orayı herhalde
Şimdi gece cisi biraz azaldı 1 haftadır bazen mavi çizgi çok az oluyor sabah suyu da çok içiyor ama en azından lazimliga oturmayı öğrensin dedim dişten korkuyordum şimdi tuvalet alistirmasindanAllah yardımcınınız olsun bende çok korkardm bu süreçten ama inanın tüm zorluğu 1 hafta![]()
Okurken birisi benim hayat hikayemi yazmış gibi. Her sene anneler gününde gelen orkidemçöp oluyor bu sene kararliyim bakacağı drdim yine cicegini doktuöfff ben de sendenCherry Mom çocukla etkinlik olsun diye biraz toprağa dokunsun diye balkonda saksılara falan ektik ama ben bakamıyorum hep eşim suladı. Kendimi bir şeye bağlayıp bakım üstlenemiyorum, sevmiyorum yaa... Annem de deli gibi çiçek yapar balkonu çiçek bahçesi gibidir herkes bayılır ama hiç çekmemişim.
Geçen gün Esra sana Skulent ayırdım dedi. Neyse kırmayayım diye aldım bi heveslendim küçük bir şey diye ama yine aynıyım değişen bir şeyyok. Allahtan fazla su istemiyor. 10gün sulamadığım oldu.unutuyorum!
![]()
Evet en azndan oturmaya alışması bile büyük şeyŞimdi gece cisi biraz azaldı 1 haftadır bazen mavi çizgi çok az oluyor sabah suyu da çok içiyor ama en azından lazimliga oturmayı öğrensin dedim dişten korkuyordum şimdi tuvalet alistirmasindan
Sporunu da akşam salondan dönünce yazacak o zmn eklicem8 Temmuz
Sabah: 1 bardak kefir smoothie + 2 dilim peynir + yeşillik
Ara: 1 fincan beyaz çay
Öğle: 2 dilim karpuz + 2 dilim peynir
Akşam: 1 kase yoğurt +4 kuru köfte + yeşil salata
@EceZ rica etti menüsünü ben ekliyorumCherry Mom
Tamamdır canım eline sağlıkSporunu da akşam salondan dönünce yazacak o zmn eklicemCherry Mom
Tamamdır canım eline sağlık![]()
Ayy bende öyşe ama benim bir ağrı kesici apronax ile geçer ağrım çok çok nadir aprınax almada geç kalırsam hadtaneye giderim. Ama apronaxta kesiyor işte reglimi birde malum agrı kesiciler ilerde böbrek hastası yolunda gitmemize etken olunca istemiyorum aslında almak ama çokkk korkuyorum ağrısından bgn daha şidetlenmedi ağrım ha bire girl tea içtim herby nin. Ama daha hala güzelce olmadı da şimdide 3 saat sızıp kalmışım. İnş bu sefer ağrı kesicisiz atlatabilirimmm nolur bişi deniyeyim dedim o da bana sıkıntı olmasın inş ki bir aürü yapıcak işim var erteleyio hepsini ağrı kesicisiz ilk gün atlatayım diye uğraşıyorum ilk defaOo çok ağrı kesici alırım ben 5 6 tane geçmez illaki iğne yaptırırım
Bakayımcanım olmadı yavaş yavaş yürürüm. Emin olamıyorum hangisi doğruCanım yürüyüş kaşlarını rahatlatır ağrın azalır aslinda
Eline koluna sağlık canım. Ama beni listeye dahil etme. Şekersizde nasıl oluyor bilmiyorum ama benim hayatımda çok uzun zamandan rafinere seker yok zaten. Sadece meyve şekeri var onuda çıkarmam çok zor hayatımdan.Cherry Mom ben tutayım 21 gün şekersiz listesini ama ricam herkes listesini gün belirterek en geç 23.00e yazmış olsun. En azından katılanlar. Ki bende 2 Listeyi karıştırmayayım
![]()
Bende öyle cnm almayım diye çok uğraşırım ama mümkün olmuyor almamak. En son ağlamaya başlıyorum artık. Bide afedersin ağrı şiddetinden kusarımAyy bende öyşe ama benim bir ağrı kesici apronax ile geçer ağrım çok çok nadir aprınax almada geç kalırsam hadtaneye giderim. Ama apronaxta kesiyor işte reglimi birde malum agrı kesiciler ilerde böbrek hastası yolunda gitmemize etken olunca istemiyorum aslında almak ama çokkk korkuyorum ağrısından bgn daha şidetlenmedi ağrım ha bire girl tea içtim herby nin. Ama daha hala güzelce olmadı da şimdide 3 saat sızıp kalmışım. İnş bu sefer ağrı kesicisiz atlatabilirimmm nolur bişi deniyeyim dedim o da bana sıkıntı olmasın inş ki bir aürü yapıcak işim var erteleyio hepsini ağrı
İsteyenler oldu diye başlanacak galiba cnm. Kaptan isteyenler için dedi listeyi. Talep gelmezse zaten yapılmaz.Eline koluna sağlık canım. Ama beni listeye dahil etme. Şekersizde nasıl oluyor bilmiyorum ama benim hayatımda çok uzun zamandan rafinere seker yok zaten. Sadece meyve şekeri var onuda çıkarmam çok zor hayatımdan.
aaa amaBugün diyetimi bozdum, cips, nutella ve sütlaç yedim napcam şimdi pişman oldum![]()
Canım cok merak ettım ama anlamadım nasıl bağlıcaz sakaıyı onla. Tabi daha 2 sayfam daha var okumadığım orda resim attıysan bu mesajımı görmemezlikten gelBaya baya büyüyormuş budaha çoooook çiçeklerim var nedense bir merak sardım onlara balkon da kenarlarda yer yok
Sizin de aklınız da olsun ben saksıları bu beyaz çırt çırt kelepçe ile demirlerime dışarıdan bağlıyorumçok sağlam oldular
ekstra sakso için demir o ferforje aparat almadım çok pahalı
Ama tabii şimdi temmuz güneşi cayır cayır güneş sevmeyemleri perdenin arkasına cam kenarına raflara bazıları içerimsalon mutfakoralara koydum
daha iyi geldi.. hele bir ortamcam var
tutmadı yazık tam öldü baktım dibinde hiç abartısız minik tırnağın kadar yaprak patlamış.. atmadım artık onu oğlanın odasına gölge ama sıcak ortama koydum şimdi minik tırnak değil minik parmağımın yarısı kadar oldu
o baya büyürse çok sevinirim
![]()
Bıyıkların mı çıkıyor kıBaşkan terlemek neyse de benim dudak üstüm terleyince yanıyor, pişiyor ona bi çare bulmak lazım![]()
Bendeee hiç anlamam. Eşimde yazık çok istiyor balkonumuz rengaren çicek dolaun baktı benden olmuyor kendi dikti gül denedi onuda kargalar aldı götürdü dıçomates dikti ında götürdüler o da pea ettiMaşallah maşallah
Ben hiç anlamam çiçek işinden annemde hep kızar ya bi çiçeklerime baksana ilgilensene diye![]()
Ne kadar yedin. Birini yiyeydin bari. Yapacak tek şey spor yapmak olan olmuş başka ne yapabilirsin kiBugün diyetimi bozdum, cips, nutella ve sütlaç yedim napcam şimdi pişman oldum![]()
Amin amin. Iyi gelmiş sana 38 bedenAllah herkese hayırlı eş, iş, evlat bir de 38 beden nasip etsin
canım sıkkın diye alışveriş yaptım 1 senedir etek almıyordum bi cesaret 38 beden aldım ve oldu. Allah ım nasıl sevdim nasıl güzel pek tatlı pek mülayim![]()
Sporunu da akşam salondan dönünce yazacak o zmn eklicemCherry Mom
Bende öyle cnm almayım diye çok uğraşırım ama mümkün olmuyor almamak. En son ağlamaya başlıyorum artık. Bide afedersin ağrı şiddetinden kusarım
Zaten ağrı kesiciler de rahatlatmıyor illaki kendisi duracak ağrının. Ağrıya sebep de bulamadı Dr.lar. Genetik dediler. İnşallah senin ağrı kesicisiz olur bu defa.
İsteyenler oldu diye başlanacak galiba cnm. Kaptan isteyenler için dedi listeyi. Talep gelmezse zaten yapılmaz.
Üstüne gitmek istemiyorum şimdi bezine yaptığında gösteriyor popo bezi getir diyorum getiriyor islak havlusunu veriyor temizleyim diyeEvet en azndan oturmaya alışması bile büyük şey
Bizde eğitim 1 hafta sürdü ama 1 hafta boyunca tek sorun vardı lazımlığa oturmama7. Gün oturmayı kabul etti ve sorun çözüldü hiç aklıma gelmemişti lazımlığa bu kadar direneceği 1 ay sonrada WC aparatına geçtik zaten