- 23 Mart 2016
- 32.128
- 94.921
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.661
135Kaç kiloymuş kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
135Kaç kiloymuş kız![]()
İleri geri konuşmayalım ban yersinKadınlar kulübünün admini bir erkek ha vay be illa herşey e el atacaklar
Canimcim benim bu hafta listem en son attığım olduğu için dün. Bi daha atmadım günlük en az 2 lt su içiyorum. Mutsuzum o yuzden spor yapamıyorum03-10 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Ceylansnn![]()
![]()
@birsevgi izinli
C Cagrihilal1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@hanmeli![]()
![]()
![]()
![]()
Tempus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@balpamuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Suskunhanim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@EceZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[USERca=167025]@0zlem[/USER]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@pacman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ortabahar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@fancynancy![]()
![]()
![]()
![]()
@Calypso95![]()
![]()
![]()
@Ozgenurrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Sibal57![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@SaskinAnne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Esmacns![]()
![]()
![]()
![]()
A Asya2600![]()
![]()
![]()
![]()
@cgdmk![]()
![]()
![]()
![]()
U UmutluBen![]()
![]()
![]()
Cute Bean
![]()
![]()
![]()
![]()
Hayırdır aslıcım ekibede az uğradın ondan demekCanimcim benim bu hafta listem en son attığım olduğu için dün. Bi daha atmadım günlük en az 2 lt su içiyorum. Mutsuzum o yuzden spor yapamıyorum![]()
Evet canım iyi değilim bu aralar beni af edinHayırdır aslıcım ekibede az uğradın ondan demek![]()
Sorun ne ise düzelir inşallah canımEvet canım iyi değilim bu aralar beni af edin![]()
AaaaaaaYa kızlar bugün ofiste başıma öyle bir iş geldi ki
2 hafta önce penceremin kenarına kumru yuva yapıyordu, dedim ki yuva yıkanın yuvası olmaz. Tuttum bunlara ıslanmış ekmek verdim, su koydum.
Sonra bi baktım meğer yumurtlamış kuşcukneyse velhasıl dünden beri bende bir kaşıntı var ofisteki diğer arkadaşta kaşınıyormuş sjsjshhshs bana geldi sordu sizde de varmı diye
meğer yuvasının böceği basmış ofisi sjshhshs öğlen eve geldim üstümü başımı değiştim ne var ne yok makinaya attm duş aldım geri işe gittim
![]()
Ya işte işin komik tarafı dün sabah yumurtaları alıp terketmiş yuvayıAaaaaaae şimdi ne olacak yuva
![]()
Hahahahaha ayy gülsem mi ağlasam mıYa işte işin komik tarafı dün sabah yumurtaları alıp terketmiş yuvayıerkek kuş gelip bakıyo diyorum senin hanım çocukları aldı gitti heyyy ahhahahshsh
Yuva bozuldu![]()
Veremez o 4. Takım sonuncu olur listeye girerse1351.98 boy
Düşünce özgürlüğü ban kapsamına girmezİleri geri konuşmayalım ban yersin![]()
Kız delimisin hemde nsıl verirVeremez o 4. Takım sonuncu olur listeye girerse
Ben ağladım kaşıntıdan sjjsjsjsHahahahaha ayy gülsem mi ağlasam mı![]()
Canım zaten dediğin gibi suan yumurtlama donemındeysen kilolarin yavas yavas normale giricektir tekrar vermeye başlıcaksındır. sen stres yapma yeterki olur elbet zaten diyetisyende kontrol ediyormuş. Stres yaptıkca daha çok şisersin. Bu dönemde bitkisel bir şey yapamazsın zaten belki kaptanında dediği gibi eğer yürüyüşlerin az ise onları artırabilirsin ama genel itibariyle menündede kötü bir şey yok. sen devam et bu şekilde elbet gidicektir inşKızlar iyi akşamlar
Ancak girebildim boğazım sürekli tekrarlıyor gece terliyorum kızımla aynı odadayız pencere açamıyorum terleyip soğuyunca tekrarlıyor faranjitim
Birazda moralim bozuk benim şubat başından mart sonuna kadar kanamam olmuştu endometrium hiperplazi dedi doktorum yumurtlama olmamış ondan olmuş. Operasyonu kabul etmedim pandemi sebebi ile 3 ay doğum kontrol hapı ve yanında başka ilaç kullandım 3 ayda 6 kilo aldım ilacı birakali 20 gün oldu sanırım düzeldi de buna seviniyorum hatta su an yumurtlama dönemindeyim muhtemelen çünkü ben o dönemde inanılmaz kasikağrısı ve şişkinlik yaşıyorum
Moralimi bozan kilo da oynama olmuyor. Yapabildiğim kadar spor yapıyorum dikkatte ediyorum ama olmuyor
Diyorum ki neyim varsa azmimdenve şükrümden var yine olur ama diyetisyen kontrol ediyor 2 haftada strese giriyorum. Dünkü kilomla bugünkü arasında 2 kg var bir gün de 2 kilo almis olamam. Bana biRaz yardim edermisiniz nasil kiracagim su kiloyu sinirlerim bozuldu
Erkekler iradesiz olur bakin görün 3 5 verir kalır yerindeKız delimisin hemde nsıl verir
Ay bugün ekipte çok moralsiz varİyi akşamlar kızlar, bugün canım biraz sıkkın da, çok heyecanla beklediğim bir şeyin sonucu olumsuz oldu. O yüzden uzanıyorum evde öyle, çok bakamadım, spor da yapamadım maalesef. Ama tabii ki güzelliklerime selam vermeden olmaz ❤ Yarın inşallah çok daha toparlamış bir şekilde geleceğim.
Bir de yarın kilo bildirimlerimizi özelden mi atacağız acaba yoksa buraya mı yazıyoruz?
Aynen ..Canım zaten dediğin gibi suan yumurtlama donemındeysen kilolarin yavas yavas normale giricektir tekrar vermeye başlıcaksındır. sen stres yapma yeterki olur elbet zaten diyetisyende kontrol ediyormuş. Stres yaptıkca daha çok şisersin. Bu dönemde bitkisel bir şey yapamazsın zaten belki kaptanında dediği gibi eğer yürüyüşlerin az ise onları artırabilirsin ama genel itibariyle menündede kötü bir şey yok. sen devam et bu şekilde elbet gidicektir inş