- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.961

Sen yemekle ben sporumla cosalım inş Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sen yemekle ben sporumla cosalım inş Cute Bean ortiiiiii hadi bakalım bu hafta yakalım buralarııı. Yeni gelenler ve ılk ortilikler olarak ayağımızın tozuyla birinci olalımm.
Sen yemekle ben sporumla cosalım inş
![]()
Güncel bodyler hayırlı olsunnn
Daha İyiyim şükürMehfam sen nasıl oldun canım ?
Esmacım geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl oldu ??Sabah 2 poğaça meyve suyu (hastanedeydim oglum hastaydı)
Ogle yemeği yok
Ara kiraz
Aksam 1 tabak tavuk patates 4 kasik pilav salata 1 tabak corba
Ara 1 tane misir
Evet mezun olduktan sonra kilo aldım kendi kendime de motive olamadım buraya geldim
Ben de girebilir miyim:) menü paylaşımı yapılmıyor muGüncel bodyler hayırlı olsunnn
Geçmiş olsun canım ya bi an önce iyileşir inşallah![]()
Sağolun kızlar inşallah
Evet götürdüm. Yediği bişeyden alerji olmuş ve üşütmüş ateşi yüksek çıktı 3 tane iğne yaptılar antibiyotik başladılar bi kaç gün gidip gelcez iğneye inşallah çabuk toparlar bakalım çok halsiz şuan normalde eşim işten gelince deliye dönüyo bugün yerinden bile kalkmadıgecmiş olsun paw. Gittiniz mi veterinere nesi varmış. İçim cız etti sen hastalandı yazınca
Hoşgeldiin8.30-bir yumurtadan peynirli omlet, 4 çeri domates, yarım salatalık, 1 çb şekersiz vişne suyu
12.30-bir kase sütlü tatlı (dışardaydım karnım acıktı yemeğe vaktim olmadı)
17-adana kebap, ayran, avuç içi kadar lavaş
19-1 sb süt, 7-8 kavrulmamış fındık
su: 2 lt
12bin adım yürüyüş
Ben yokum maalesefZıp katılımı iki kişi değildir dimi![]()