• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah tatlım istiyotum ♥ şöyle güzel evcilik falan otanrız onunla daha düzenli olur 😂 oğlanla oynuyoruz evcilik ama çok dağınık 😂😂 ben topluyorum o bozuyor 😂kız olsa karşılıklı daha kolay çay içeriz sanırım 😂
oglandan sonra kizlar da tam kız gibi oynamıyor canım çok da kaptırma kendini🙈🙈
evet olmuştu ama uzun dönemde yazmaya üşendim bıraktım
Aslında bı sure sonra tahmin ediyorsun neyin kalorili olup olmadigini,yazmadan bile devam edilebilir😉
Sürdürülebilir birşey yapman lazım canım kalori hesabı uzun vadede diyet yapacak insanlar için bence ömür boyu yapılacak şey değil 🙈
Az yiyin az😂😂😂
Teşekkürler kaptanım Ortim sayesinde aldık tabi ki birinciliği gelsin 500 spor puanları :KK70: haftaya düşük ihtimal ama mezun olursam yerimi başka arkadaşlara bırakmak istiyorum artık :KK36::KK5:
Yüzden iki katimdi ortim alçakgönüllüsun🙏 tebrik ediyorum, çok sevindim hedefine yaklaşmana🙂😉

cgdmk cgdmk 🥰🥰🥰
pawlover pawlover

Güncel 70
Hedef 69.5

Vay arkadaş ya 6 lı rakamları en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile 😂
en son ne zaman gördün bilmem ama pazartesiye kalmadan göreceğine eminim🥰🥰
Ceylansnn Ceylansnn bu hafta buralarda olmazsan her yerden yazarım bak ona göre. 😂😂😂
en olmadı kalk gel sınavdan sonra, evini basalım😂😂😂
Acabaa yeni ödül yemeğim hangi kiloda olsa? 😂🤪 60 çok çok geride olur herhalde. 🥺 62 diyorum. 😂 Kendi kendime hedefimi belirledim. Şimdiden söyleyeyim sonra kaçamak yaptın demeyin. 🌸 62’de ya da 61.9’da yeni ödül yemeğimi yiyeceğim.

Şimdiden herkese de iyi geceler dileyeyim. Baya yoruldum bugün. Yine arada yazarım uyuyakalmazsam. ♥
Senin gibi dayanıklı bı insan 60 demeli bence🥰🙈

Sağolun kızlar inşallah 🌸

Evet götürdüm. Yediği bişeyden alerji olmuş ve üşütmüş ateşi yüksek çıktı 3 tane iğne yaptılar antibiyotik başladılar bi kaç gün gidip gelcez iğneye inşallah çabuk toparlar bakalım çok halsiz şuan normalde eşim işten gelince deliye dönüyo bugün yerinden bile kalkmadı
çok geçmiş olsun😔

teşekkürler canım🥰
Ayaklarınıza sağlık kızlar hepinizi tebrik ediyorum en fit siz olun inşallah 😍🥳

S Suskunhanim 3333 zıp ile birincimiiz 🏆
Tempus Tempus 3000 zıp ile ikincimiz 🏆
C Cagrihilal1 2000 zıp ile üçüncümüüz 🏆

cgdmk cgdmk 500 zıp ile mansiyon kupasını da sana verelim 🏆
Amin amin inşallah😂😂
Ya şaka gibi 5000 kusur atlarım birinci olamam üç binle birinci oldum😅bileklerim agrimasa hedefim yüksekti🙈😂
Tebrik ediyorum hepinizi kizlar🥰
Sevgili ortim cgdmk cgdmk listede tırmanışa geçme vakti😍

Tebrikler kizlar💕😍

Amaninnn haftanin 1.siyle eslesmek mi, suskunhanimcigim dibe cekmem insallah seni🙈 S Suskunhanim

pawlover pawlover canim cokk gecmis olsun bir an once ikiniz de sagliniza kavusursunuz umarim
Birinci ben değilim ki ecez😂😂 için rahat olsun ayrıca ben başaracağımıza inanıyorum🥰sen de inan

Esmacım geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl oldu ??
Menüne gelecek olursak bu hafta maalesef son kez gözlemyelim seni menüler böyle devam edersede maalesef ekip içine alamayacağız
Daha öncede yazmıştım menülerin iyi gitmiyor
Spor yok
Ekip içi paylaşım az 🤷
Tmm
Esmacım geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl oldu ??
Menüne gelecek olursak bu hafta maalesef son kez gözlemyelim seni menüler böyle devam edersede maalesef ekip içine alamayacağız
Daha öncede yazmıştım menülerin iyi gitmiyor
Spor yok
Ekip içi paylaşım az 🤷
Tamam bu hafta da denicem yapamazsam artık ayrılırım gruptan

Back
X