- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.981
3 oldu ama galibası bu kadar gibiBen yokum maalesefama yola gitcem diye
5. Takıma ne oldu![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 oldu ama galibası bu kadar gibiBen yokum maalesefama yola gitcem diye
5. Takıma ne oldu![]()
![]()
![]()
![]()
oglandan sonra kizlar da tam kız gibi oynamıyor canım çok da kaptırma kendiniİnşallah tatlım istiyotum ♥ şöyle güzel evcilik falan otanrız onunla daha düzenli oluroğlanla oynuyoruz evcilik ama çok dağınık
ben topluyorum o bozuyor
kız olsa karşılıklı daha kolay çay içeriz sanırım
![]()
Aslında bı sure sonra tahmin ediyorsun neyin kalorili olup olmadigini,yazmadan bile devam edilebilirevet olmuştu ama uzun dönemde yazmaya üşendim bıraktım
Az yiyin azSürdürülebilir birşey yapman lazım canım kalori hesabı uzun vadede diyet yapacak insanlar için bence ömür boyu yapılacak şey değil![]()
Yüzden iki katimdi ortim alçakgönüllüsunTeşekkürler kaptanım Ortim sayesinde aldık tabi ki birinciliği gelsin 500 spor puanlarıhaftaya düşük ihtimal ama mezun olursam yerimi başka arkadaşlara bırakmak istiyorum artık
![]()
tamam canimSibal57 canım sen de hedefini buradan verebilirsin özelden yazmana gerek yok. Zıp ve adım sayılarını özelden atsan yeterli
ismimi göremedimGüncel bodyler hayırlı olsunnn

Güncel bodyler hayırlı olsunnn
en son ne zaman gördün bilmem ama pazartesiye kalmadan göreceğine eminimpawlover
Güncel 70
Hedef 69.5
Vay arkadaş ya 6 lı rakamları en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile![]()
en olmadı kalk gel sınavdan sonra, evini basalım
Senin gibi dayanıklı bı insan 60 demeli benceAcabaa yeni ödül yemeğim hangi kiloda olsa?60 çok çok geride olur herhalde.
62 diyorum.
Kendi kendime hedefimi belirledim. Şimdiden söyleyeyim sonra kaçamak yaptın demeyin.
62’de ya da 61.9’da yeni ödül yemeğimi yiyeceğim.
Şimdiden herkese de iyi geceler dileyeyim. Baya yoruldum bugün. Yine arada yazarım uyuyakalmazsam. ♥
Tebrikler kizlarVe haftanın body 1.leriEceZ veee S Suskunhanim
tebrikler kızlar çok iyiydiniz
Eki Görüntüle 2660705
Amaninnn haftanin 1.siyle eslesmek mi, suskunhanimcigim dibe cekmem insallah seniGüncel bodyler hayırlı olsunnn
çok geçmiş olsunSağolun kızlar inşallah
Evet götürdüm. Yediği bişeyden alerji olmuş ve üşütmüş ateşi yüksek çıktı 3 tane iğne yaptılar antibiyotik başladılar bi kaç gün gidip gelcez iğneye inşallah çabuk toparlar bakalım çok halsiz şuan normalde eşim işten gelince deliye dönüyo bugün yerinden bile kalkmadı
teşekkürler canım
Amin amin inşallahAyaklarınıza sağlık kızlar hepinizi tebrik ediyorum en fit siz olun inşallah
S Suskunhanim 3333 zıp ile birincimiiz
Tempus 3000 zıp ile ikincimiz
C Cagrihilal1 2000 zıp ile üçüncümüüz
cgdmk 500 zıp ile mansiyon kupasını da sana verelim
![]()
Tebrikler kizlarAyaklarınıza sağlık kızlar hepinizi tebrik ediyorum en fit siz olun inşallah
S Suskunhanim 3333 zıp ile birincimiiz
Tempus 3000 zıp ile ikincimiz
C Cagrihilal1 2000 zıp ile üçüncümüüz
cgdmk 500 zıp ile mansiyon kupasını da sana verelim
![]()
Birinci ben değilim ki ecezTebrikler kizlar
Amaninnn haftanin 1.siyle eslesmek mi, suskunhanimcigim dibe cekmem insallah seniS Suskunhanim
pawlover canim cokk gecmis olsun bir an once ikiniz de sagliniza kavusursunuz umarim
Güncel bodyler hayırlı olsunnn
Seni rezil etmemek lazimçok geçmiş olsun
teşekkürler canım
Amin amin inşallah
Ya şaka gibi 5000 kusur atlarım birinci olamam üç binle birinci oldumbileklerim agrimasa hedefim yüksekti
Tebrik ediyorum hepinizi kizlar
Sevgili ortimcgdmk listede tırmanışa geçme vakti
![]()
Ben kaçırmışımDaha İyiyim şükür![]()
Aşk olsun bakım öyle şey olur muSeni rezil etmemek lazim![]()
Migren cnm. SağolasınBen kaçırmışımhayırdır canım geçmiş olsun
![]()
Inşallah canım ❤☘C Cagrihilal1 canım senle mi body olduk bu hafta Çiğdem beni eritti kendi veremedi inşallah senle birlikte ikimizde bol eksikler görürüZ:)
TmmEsmacım geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl oldu ??
Menüne gelecek olursak bu hafta maalesef son kez gözlemyelim seni menüler böyle devam edersede maalesef ekip içine alamayacağız
Daha öncede yazmıştım menülerin iyi gitmiyor
Spor yok
Ekip içi paylaşım az![]()
Tamam bu hafta da denicem yapamazsam artık ayrılırım gruptanEsmacım geçmiş olsun oğluna şimdi nasıl oldu ??
Menüne gelecek olursak bu hafta maalesef son kez gözlemyelim seni menüler böyle devam edersede maalesef ekip içine alamayacağız
Daha öncede yazmıştım menülerin iyi gitmiyor
Spor yok
Ekip içi paylaşım az![]()
Tabi canim zaten gruptan atilmamak için olmak zorundayım
Spor salonuna kapalı bayanlarda geliyorlar mi nasil giyiniyolarcovıd dolasıyla nasıl gıdebılıyorsun canım spor salonuna randevuyla mı alıyolar nasıl oluyor olmadı bende spor salonumu arıyayım bı ogreneyım yanıyor uyelıkler bos bos