• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Google a gümüş böceği yazarsan göreceksin allahım fotoğrafına bile bakamıyorum. Küçük ama hızlı kaçan bir böcek cinsi. Ben de kitaplarını çize çize not yaza çize okuyan ve hatta arada bir eline alıp yeniden bakmayı seven biriyim ama bu durumda tahammülüm kalmaz.🙈 Ev kitap doluydu 3 valiz tıka basa dolu kitap çıkardım evden. Sayılı kitabım kaldı şu an tek tük.🙈
ayyy geçen bende öldürdüm bu böcekten cok kotü şimdi ilaçlatırıcaz evi. ben korkmam böcekten ama insan ne olursa olsun bir huylanıyorr.

Aynı ben 🤭
Evde boek görüp gece 1 de temizlik yaptığını da bilirim eb döküp böcek aramisligimgece uykudan uyanıp dolaplara baktigim olmuştur
Kelebek gördüm diye ev ilaclatmistim
Çok korkarım çoğalıp evi talan edecekler gibi geliyor sanirim
200 yumurtayı duyunca insan tedirgin oluyor sanki talan edicekler gibi

oo bugun 6 takım ıcın bıldırı gelmıs gıttım baktım 9. takım ıcın bıldırım geldıgınde ortalık baya karısmıs ısteıyor musunuz emın mısınız dıye sormus. 6. takımda herhalde bgn baya yogun oldu. KAptan bız ıstemıyoruz galiba dimi? bizde masallah baya uye var sankı

Kızlar kolay gelsin herkese evde değilim yine telden yazıyorum sıvı diyetim güzel gidiyor yarın inşallah ucundan 53 leri yakalayacağım :emir_bebek::emir_bebek: şimdi dışarı çıkıyorum market alışverişi için o ara yürürüm dönüşte de menümü eklerim zaten her yerim sıvı oldu :D

oo bugun 6 takım ıcın bıldırı gelmıs gıttım baktım 9. takım ıcın bıldırım geldıgınde ortalık baya karısmıs ısteıyor musunuz emın mısınız dıye sormus. 6. takımda herhalde bgn baya yogun oldu. KAptan bız ıstemıyoruz galiba dimi? bizde masallah baya uye var sankı
Anam dur daha yeni bir sürü kişi geldi zaten zor alışıyoruz hazır kaptanımız sakinledi hatırlatma şimdi :KK70:

evetttttt al bendede o kadar ben ayda birken şiş şiş geziyorum patlıcak gb hisediyorum sen 4 ay offf cok zorr çok çok geçmiş olsun canım ya
4 ay yumurtlama olmadı hormon ilacı kullandım 2 ay kadar kanamam devam etti ama öyle böyle değil hasta bezini 1 saatte değiştirecek kadar

Google a gümüş böceği yazarsan göreceksin allahım fotoğrafına bile bakamıyorum. Küçük ama hızlı kaçan bir böcek cinsi. Ben de kitaplarını çize çize not yaza çize okuyan ve hatta arada bir eline alıp yeniden bakmayı seven biriyim ama bu durumda tahammülüm kalmaz.🙈 Ev kitap doluydu 3 valiz tıka basa dolu kitap çıkardım evden. Sayılı kitabım kaldı şu an tek tük.🙈
Ay bildim bildim🙈🙈 wc de görmüştüm ama ben kitapligimin civarında denk gelmedim hic, kitaplarla alakası olmayabilir canım ya😔 kitaplarına çok üzüldüm😔
2 günde 500 gr gitti
Meğerse ovulasyon ne önemliymiş 4 aydır canıma okudu
Muhteşem👏👏👏👏

Back
X