- 23 Mart 2016
- 32.119
- 94.907
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #363.121
Akşam 5 gibi geldik canım eşimle çocuk arkada fosur fosur uyudu neredeyse bütün yolu bana kitledi adam
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım estağfurullah üzülme diye dedimOlabilir de canım banane demi![]()
Bunu yapabiliyorsan süper işteAslında benim son ogunum 6da ondan sonra yeniyorum ama özel drum oldu yani siz yiyin ben kendime yemek hazirlayim diyemedimevet çok zor veriyorum buyuzden akşamları ekmek bile yemiyorum. Telafi ederiz ama bende şöyle birşey var kaçamak yaptığımda onu takmıyorum mesela cikolata yedim zaten serotonin yükselmiş ee olan da olmuş mutlu kalmaya devam ediyorum. Eminim kafaya taksam + kilo olur ama umursamıyorum sanki diyet bir salata yemiş gibi devam ediyorum
Napsak sizi kaza orucuna mi baslatsak pazartesi PerşembeAslında ramazanda asmıştık 62 görmüş idi sonra ne olduysa ikimizde Bi daha göremez olduk
İnsan evinde daha kolay diyet yapıyor kesinlikleTesekkur ederim canim
Twister degil canim twist yani stepper diyim
Hayirli olsun ceylan, ben de bu sene mezun oldum 2. uniden sen de insallah yaz okulunda verirsin derslerini, mezun olursun
Tesekkur ederim canimmm
Adimsayar beni satti
Ama bitmeseydi de mumkun degil ceylan kadar olmazdi, maasallah ne yurumussun yaa@Ceylansnn
Spor yap yuru ziplaen iyisi kaldir totoyu dedim
Kiskanma tatlisimmm senden oncedeydi iliskimiz, burada gorunce tekrar alevlendi
İyi ki
Severimmm seniii
Evet 61.5 kadar dusmustum, memlekete gelince toparlayamadim![]()
OooEki Görüntüle 2660992
5. Takımdanortabahar 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @dira90 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (628. Etap) : 66,80 Bitiş Kilosu (670. Etap) : 56,70 Verilen Toplam Kilo : 10,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,12% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
ortabahar tekrar tebrikler canımmmmm ♥♥
Hadi geçmiş olsun canım, kesinlikle insanın kendi evinde olduğu gibi olmuyor
Akşam 5 gibi geldik canım eşimle çocuk arkada fosur fosur uyudu neredeyse bütün yolu bana kitledi adamyorulmuşum menümü bile yazmadan yatışım ya
bu hafta seyrek gireceğim herhalde ev çok kalabalık yemek temizlik çocuk vs olunca teli elime alamıyormda
![]()
1 hafta burdayız tatlımYok canım estağfurullah üzülme diye dedim
Bunu yapabiliyorsan süper işteböylelikle mutsuz olup devamını getirmesin kaçamakların
tartıda olumsuz etki gösterdi mi peki?
Napsak sizi kaza orucuna mi baslatsak pazartesi Perşembe
Senin de direnç gösterdiğini kaçırmışımbu hafta ikiniz de kurarsınız direnci inşallah canım
İnsan evinde daha kolay diyet yapıyor kesinlikleama olsun az az da versek vericiiizzzz inşallah
Oooortabahar başlangıç kilonumuz aynıymış, tebrik ederim
Hadi geçmiş olsun canım, kesinlikle insanın kendi evinde olduğu gibi olmuyorne kadar kalacaksınız?
Menülerin sporun sorun olmaz değil mi?
Süper tebriklerr tatlım çok sevindimHerkese gunaydin kizlar, bugun tam 8 aydir goremedigim 83 u gordum cok sukur![]()
10-17 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@Ceylansnn
@birsevgi izinli
@Cagrihilal1
@hanmeli
@Tempus
balpamuk
S Suskunhanim
@EceZ
@0zlem
@pacman
@fancynancy
Calypso95
@Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
@Esmacns
@Asya2600
@cgdmk
U UmutluBen
@Cute Bean
@beyazinci![]()
Oo bir hafta çok iyiymiş1 hafta burdayız tatlım
Menüleri ayarlarım sıkıntı olmaz gerekirse salata yerim sadece zatn bu sıcak iştah bırakmadı
Sporlar tabi biraz sekteye uğrar burda sadece yürüyüş yaparım dün akşamda biraz yürüdük ama gönderdim size akşam bile çok sıcak yaa![]()
Sabah -300 gördüm böyle giderse hafta cumaya hedefimi tuttiracagimYok canım estağfurullah üzülme diye dedim
Bunu yapabiliyorsan süper işteböylelikle mutsuz olup devamını getirmesin kaçamakların
tartıda olumsuz etki gösterdi mi peki?
Napsak sizi kaza orucuna mi baslatsak pazartesi Perşembe
Senin de direnç gösterdiğini kaçırmışımbu hafta ikiniz de kurarsınız direnci inşallah canım
İnsan evinde daha kolay diyet yapıyor kesinlikleama olsun az az da versek vericiiizzzz inşallah
Oooortabahar başlangıç kilonumuz aynıymış, tebrik ederim
Hadi geçmiş olsun canım, kesinlikle insanın kendi evinde olduğu gibi olmuyorne kadar kalacaksınız?
Menülerin sporun sorun olmaz değil mi?
Tahmin edebiliyoz kaptan şimdi şenlik sizin orası.Ay menümü unutmuş muyumburası baya kalabalık kızlar curcuna olunca pek giremiyorum kusura bakmayın ,
![]()
Tebrik ederim canımmEki Görüntüle 2660992
5. Takımdanortabahar 10 haftada 7,40 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi:
![]()
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @dira90 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Başlangıç Kilosu (628. Etap) : 66,80 Bitiş Kilosu (670. Etap) : 56,70 Verilen Toplam Kilo : 10,10 Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 15,12% Toplam Süre : 43 Hafta Ortalama Haftalık Kayıp / %...www.kadinlarkulubu.com
ortabahar tekrar tebrikler canımmmmm ♥♥