- Konu Sahibi Cherry Mom
- #363.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarış kızışırdı daha iyi olmaz mıydı
ayy zor is bende persembe gidiyorum bayramdan sonraya kadar yokum evde tartiyi goturmeyi dusunuyorumKızlar görümcemde tartı var mı yok mu bilemedim banyoya baktım görünürde yok
Ebeveyn banyosunda olabilir orayada bakacağımay soramıyorumda
çetrefilli işler içindeyim
![]()
Aslında bende öyle yapacaktım sonra nasıl oldu unuttum çocuğun osu busu derken aklımdan çıkmışayy zor is bende persembe gidiyorum bayramdan sonraya kadar yokum evde tartiyi goturmeyi dusunuyorum![]()
Pardon ya bu haftayıKızlar pazartesi kontrol tartısı tablosunuEceZ bizim için yapabileceğini iletti ☺ sadece pazartesi için kilo bildirimlerini kendisini etiketleyip yapmanızı rica ederim ♥
EceZ teşekkür ederiz canım
Gözünden kaçar belki
Tempus -300
Sibal -400 geldi sonraki bildirimlerdede arkadaşlar etiket yaparsa sıkıntı olmaz ✌
pawlover bilgine canım
-300 çok iyi
Yok bu midenin küçülmesi den değil, yeme krizi geldi de ondan2 ayda olmus daha mide küçülmedi mi ki![]()
Hoş gelmiş 6li rakamlar
Eczane paklar desene yineKızlar görümcemde tartı var mı yok mu bilemedim banyoya baktım görünürde yok
Ebeveyn banyosunda olabilir orayada bakacağımay soramıyorumda
çetrefilli işler içindeyim
![]()
Kaptanım çok da aşırı spor yapmadım ama yine de azcık sporum vardı pazar günü o yazılmamış da
Kız menüne baktım şimdi 2 tane köfte 2 kaşık kısır yemişsin zaten öğle yemeği yok ara öğün de yok o kadarcık şey şişirmez seniGünaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar dün köfte ve tavuk yedim diye mi sabitim acaba yaa
Şişirmedi kuzum çok açım ama eksi de görmedim 100 gr bile gitmemişKız menüne baktım şimdi 2 tane köfte 2 kaşık kısır yemişsin zaten öğle yemeği yok ara öğün de yok o kadarcık şey şişirmez seni![]()
Matıklıııı o zaman C Cagrihilal1 hadi gelde eksini yaz ne de olsa ben seninkini artırıcamYarış kızışırdı daha iyi olmaz mıydı
Tebrikler canım

Köfte tavuk şisirmez canım tabi senin özel bir durumun yoksa hatta dahada guzel sen spor yapan bırısın proteinli gıdalardanda karnitin alıyosun mis gibi. sporda yağ yakmanda hızlanır boylece.Günaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar dün köfte ve tavuk yedim diye mi sabitim acaba yaa
Kabızlık falan var mı ki canımŞişirmedi kuzum çok açım ama eksi de görmedim 100 gr bile gitmemiş