• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bakış açısını yidigim😅😅 öyle diyelim haydi🙈 ama burda sıcaklarda hiç kolumu kaldirasim yok🙈sen de sicaktasin anlarsın beni,anlıyorsun değil mi🙈🙈
Ayyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor 🙈

Ayyy anlamaz mıyım bu sıcak adamı intihara sürükler diyip duruyorm çok çok kötü bütün gün klima açık gece yatarken dahil o da baş ağrısı yaptı geldiğimden beri başım ağrıyor 🙈
Ben de ilk geldiğimde kafamı yastıkta kaldiramamistim🙈 senin az kaldı mapusluk bitiii ya ben balam😅

Eklentiler

• Screenshot_20200715_202813.webp
    Screenshot_20200715_202813.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 27
Senin döndüğün gün BİMe mutfak tartısı geliyor o nedenle o günü asla unutmuyoruz merak etme :KK70: :KK70:

Hahahah Ece çok komiksin😂😂😂 Hangi gün o gün nasılMış tartı yolla bakiim😂 Ben olayları geriden takip esiyorum. Birde grupla online diyet yapıyorum oraya da yetişiyorum🙈

Kizlar denize gittik sabahtan,telefonu evde unutmuşum🙈
Dün de diyeti bizdugum için yazmadım😔 bı sure hiçbir şeyle ugrasasim yok.18 temmuzda iki ayim dolmuş oluyor bu hafta izne ayrılabiliyor muyum Cherry Mom Cherry Mom ?

Suskun neden ayrılacaksın? Ayrılınca emeğine yazık olacak. Ben de senin gibiyim bir şeye sinirlensem yiyorum, üzülsem-kırılsam yine yiyorum. Ancak öyle yapmakla kendimize Zarar veriyoruz kimseye bir şey olmuyor!🤷🏻‍♀️
Bence ayrılma, toparlanacaksın illa ki ve olan emeklerine olacak... Yazık, üzülürüm.😕

Suskun neden ayrılacaksın? Ayrılınca emeğine yazık olacak. Ben de senin gibiyim bir şeye sinirlensem yiyorum, üzülsem-kırılsam yine yiyorum. Ancak öyle yapmakla kendimize Zarar veriyoruz kimseye bir şey olmuyor!🤷🏻‍♀️
Bence ayrılma, toparlanacaksın illa ki ve olan emeklerine olacak... Yazık, üzülürüm.😕
Aynen bunu en çok ayrılanlar bilir değil mi :( bizim gibi 🤭😬

Benimde cevremde herkes eşimi bilir aşırı mulayimdirama sinirlenince ne dediğini bilmiyor dün bende düşündüm ayrılmayı halen de düşünüyorum ama kızım var arada sabah çocuk baba diye uyanıyor o sinirle birde ayağım kaydı düştüm dün kirmadim ama incittim herhalde her yerim ağrıyor 🙄
Takılmayın böyle şeylere boşanmak en son tercihtir her zaman o sizi kırıyorsa sizde onu parçalayın eşit eşit oturun.

Kız vallaha çok şanslısın patates seviyorsun. Ben hep ciss😂😂
Yok şükür ben paketli ürün yemiyorum. Canım da çekmiyor. Bugün rüyamda çikolata yicektim. Diyorum yiyim ya ne olacak ama içimde nasıl acıyor. Paketi tam açarken uyandım ve şükrettim 😬

Back
X