• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiniz🙂

Kiloma yakın insanlar geldikçe mutlu oluyorum😬😬😬

Hahahah haftaya gorusicizzz🙂🙂takımımıza hoş geldiniz,çok iyi agirlariz misafiri lakin daha da iyi yaptığımız şey kilovermek💪💪😬😬😂😂😂😂 💜
Teşekkür ederim

Yalnız bizim takımın bundan haberi yok 😁😁bilmiyorlar ki obezzto onları nasıl bir olayın içine sürükledi🥴

pacman pacman kaymaklı biskuvim, fistikli baklavam, yoğurtlu kabaaamm :confused: :KK70::KK70::KK70:nasilsin,seninle de ilgilenemedim, miden nasiloldu?
Misafir trafiğine şiir de yazamaz oldum ilk göz agrimo_O:confused::KK51:
Öpüyorum:KK37::KK37::KK36::KK37::KK36::KK37::KK36::KK36:
Fıstıklı baklavadan sonra yoğurtlu kabağı sevemedim. 😂😂 Aa ne demek, herkesin koşuşturmacası var. Böyle yazman bile mutlu etti ballı çöreğim. 🤪 Şu an aç olduğum için midem gayet iyi. Ama yemekten sonra ağrıyor. Nasıl geçecek bilemiyorum 🥺 Şiirlerimiz de öksüz kaldı, doğru...
Ayy ortim bu porsıyonlar kac grmdır? 20 gr kıyma fln yazıyosun demek evde tartıda var hele bir daha meyvelerin gröınıda yazıver ben bgn muz yedim sanıyorum ki 35 gr yedim yarım muzdu ayyy 80 gr çıktı yaaa :KK43:((

Senin karnının derdi belli oldu ortı tatlıymıssss. Ondeğilde doktora gitmicek misin?
Ortim bende meyve porsiyon listesi var ona göre tartıyorum. Sonra da grlara tekrar bakmaya üşenip buray 1 porsiyon yazıyorum. Hepsinin farklı olduğu için bakmam gerekiyor. Evet tartım da var. 🤡 Sana atayım meyvr porsiyon listemi.

hahahahahah evet birkaç saat kesti ama sonra tekrar başladı ağrım. İlk defa bu kadar uzun sürüyor, hiç anlamadım. Yok yahu, doktorluk kadar değilim. Ben hiçbir zaman çok doktora gitmem. 😂😂 Hele bu koronada hiçbir kuvvet beni götüremez. 🌝

ADINIZ: ( isteğe bağlı )kübra
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:165
KİLONUZ:102.6
HEDEF KİLONUZ:80
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI: 3 teknecik:KK66:)

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogumlar yanlış beslenme vs vs
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: artık bir yerde dur demem gerekiyor fit bir anne olmak.istiyorm Cherry Mom Cherry Mom
Hosgeldin kubraa :KK68::KK68: ins hepimiz bir dur diyecegiz bu kilolara

Ben de biliyorum ama elimde değil ister istemez kıskanıyorum. Bir de diyor sürekli yürüyüş yapıyoruz işte yürüyüşle zayıfladım Ben sanki oturdum. kızı gördükçe sinir oluyorum Artık😂😂
Ama hilal belki ilk kiloları ise ilk kilolar cabuk gider. Sonlara doğru zorlasıyor malum.

Sormakta çok.yorucu yetmiyormuş gibi plank ve yürüyüşte yapıyorum
Offf plank mııı tebrik ederim canım. Bi plank bi squat hiç sevmem kendilerini ama en etkilileride onlar :( Ben ilk 20 sn yapamıyordum. Suan sukur 55 sn çıktım benim için muciZe gb bişi.

Bugünkü minik kaçamaktan sonra yarınki tartımı çok merak ediyorum. Ona göre kabaklı bi şeyler yaparım belki. 😂🤪 Gerçi ben abartmamak kaydıyla kaçamak yapınca daha iyi kilo verdiğimi keşfettim. 😂 Çok nadir ve görece daha sağlıklı kaçamaklar olunca ama. Bunu dedim ya kim bilir kaç artı gelicem yarın. Göriciğiz. 🤡🤡
Ortimmm heycanla bekliyorummmm
Dün ve bgn malesef biraz yoğunum orri o yüzden gece yarısı girip yazıyorum menülerimide. Anca öyle yetişiyorum. Bgnde şimdi saat 17.00 a kadar girebilcek gb değilim sabahtan bi bakıyım grupta neler oluyor diye girdim ama bgnun perşembe oldugunu unutmusum sabahta kavurmalı yumurta gömmüştüm 😬

Eşim rahatsız biraz önceden seneler önce geçirdigi büyük bir rahatsızlığı vardı ondan şüphelendik yarın doktora gideeegiz
Çokkk geçmiş olsun canımmm. İnş düşündüğünüz gb degıldır. Bizide haberdar et
hosbuldum 😚 ne güzel vermissin. ben yemeyi seven biriyim 🙈 bu yüzden stratejim aksam yememek olacak. evlenmeden önce de aksam yemezdim ve 56 kiloydum o stratejiye döndüm. gün icinde sevdigim seyleri de yiyebiliyorum boylece tabi asiriya kacmadan. bir nevi If yapiyorum.
Almanyadayim ondan. is yerimde herkes Alman. kadinlarin boy ortalamasi 1.80 resmen kisa kaldim. Türkiyede kendimi uzun sanirdim 😄 hey gidi günler 🤷
Bencede kesin verirsin akşamlarını kaldırarak. Sonucta sen bünyeni tanıyorsun ve bence akşamı kaldırmak ya da erkene çekmek gerçekten cok ise yarıyor

Günaydınnnnnn kızlarrrr gününüz sağlıklı ve enerjik olsunn umarım :KK200:

Herkese kocaman günaydın:))
Günaydın 5.takım :KK54:

Tartı günü öncesi herkese bol motivasyonlu bir gün diliyorum 🙏🏻
Herkese günaydıın. ☀🌼 Büyük güne son 1!! Herkes hazır mıı? 😹
Günaydın kızlaar 😍
Günaydın kızlar.. 28 dk Jillian ve 30 dk ZUMBAAA yapıldı.. :KK6:

Back
X