• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün walkk Challenge gün sonunda en çok adım sayısı elde eden kazanır 💪

leslie/dışarıda/evde yürüyüş yarışmaya dahil ✌

23.00 de sonuçlar birsevgi birsevgi ye özelden gönderilecek ♥♥

eski yeni herkessss yarışmaya katılabilirr haydi bakalım 🤩🤩🤩
Oohh ben geldim yarışmalar da geldi😍😍😍 haydi bakalımmmmm
Değerli Hanımlar 😇 artık menü Paylaşım Listesini gece 12'de yani 00.00'da paylaşacağım. O vakte kadar hepinizin menü sayfasına yazmanızı rica ediyorum. Zira geceye kaldı mı sabaha da kalıyor. Bu da düzensizlik oluyor. En güzeli belli Bi saat olması. ❌ Olmaması için🤭
Hepinize şimdiden teşekkürler 💙🌸

Cherry Mom Cherry Mom
C Cagrihilal1
birsevgi birsevgi
@balpamuk
Calypso95 Calypso95
@Suskunhanim
@Sibal57
@Amor-a
mavimli mavimli
@pacman
U UmutluBen
@cgdmk
@Asya2600
SaskinAnne SaskinAnne
@0zlem
@fancynancy
@Ozgenurrrr
@Morseveranne35
@redsonja87
Ben menü paylaşımına başlasam mi bilemedim hahahahahaha

Ex ortimmm yeni mi kalktin yahuuu. Ben sabahin korunde kalktim. Bu arada bu wc probleminin sebebi bizim az yememizmis resmen. Buna hakket cozum bulucam sadece kepek iceren tarifler yapicam az yesek bile gidebilelim her gun diye. Ayyy bu sohbetin gidisati biraz cikin oldu ama bu konu nasil yazilir bilemedim 😬
Yakıt az olunca çalışmıyor canım 😂 lifli gıdalar tüket o işini görür

Kızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyor 🙄 bu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??

Yaa ne yapabiliriz acaba 🙄 walk 1.liği seni kendine getirir 🤭🤭 haydi bugün zorla biraz müsaitsen 🤩 birsevgi birsevgi de liste yapmayı özlemiştir 1.olanı artık Oscar kraliçesi gibi açıklar :KK70:
Evet şöyle heybetli bir 1. Açıklaması yaparım ahhaha
Kızlar cuma günü bayram olduğu için etaplar birleşsin/ birleşmesin oylaması var sizce nasıl olursa bizim için iyi olur
bence bayram sabahı bildirim yapmak zor olmaz ? İki hafta birleşirse malum bayram çok salarız gibi geliyor 🙄 bu cuma benim için bildirim zor olur vs diyen var mı ?? Yada evinde olamayacak ??
Bana farketmez canim bayramdan sonraki cuma daha rahat listeye girerim hatta😂😂😂😂

biz bir yere gitmiyoruz zaten bayramda yok burda 😩 o yüzden benim icin sorun yok.

Cumaya tartı olmazsa bu hafta daha rahat oluruz üstüne birde bayram iyice gider. Cuma bildirim yapalım bencede en azindan bu haftayı kurtarırız bayramda hafta başı zaten bayramdan sonra oda telafi edilir. Yok bayramdan sonra iki haftayı toplamak zor olur.

En kötü perşembe yapalım bir gün tartı işini olmaz mı

Cumaya tartı olmazsa bu hafta daha rahat oluruz üstüne birde bayram iyice gider. Cuma bildirim yapalım bencede en azindan bu haftayı kurtarırız bayramda hafta başı zaten bayramdan sonra oda telafi edilir. Yok bayramdan sonra iki haftayı toplamak zor olur.
Bencede öyle ama .. bayramda tatile gidenler vs oluyor diye genelde birleşiyor ama bilginiz olsun 🙈😁 oy çokluğu esas çünkü

Hahaha aynen düşerken bile sormak lazım ekip müsait mi diye takım bilinci bunu gerektirir En Büyük KK
Sonra sen düş ben düşeyim ekip hilale mi kalsın :KK70::KK70::KK70:
Bende düşkünüm şu an 😂😂 ben olsam yine iyi ama iki gündür sabah ilk tartıda 7 leri görmüyorum kendime geldim resmen

Şimdiden zor olur flan deme salmak yok biz kaç bayram geçirdik diyetle he heyyyy 💪😁😁🙈
Oylama sonucu ne olursa olsun biz yine sanki etap varmış gibi bildirim yaparız kendi sayfamızda

Back
X