• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eveeet uzun bir aradan sonra bugünkü yarışma sonuclarini açıklayarak sayfaya giriş yapıyorum 😍😍😍
25 temmuz walk sonuçları 🚶🏼‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏾‍♀️

S Suskunhanim 23000 adimlaaa 1. Oluyoor:KK9::KK9::KK9::sampiyon:

U UmutluBen 20311 adımla 2. Oluyor En Büyük KK:nazar:
C Cagrihilal1 15003 adımla 3. Oluyoor :cool:

0zlem 0zlem 14000
Mehfam Mehfam 8000

Cherry Mom Cherry Mom 6044
Aaa ben atmamışım 12600 de bende var
Ortiim ben hatırlatırım sana bundan sonra🌞🌞🌞
Suskunnn yaaa tebrik ederimm 👏👏👏 benimki eşim yüzümden kalktım yürüyodum çay içmicez mi diye oturttu beni ama güzel mücadeleydi 😘😘
Ben de seni tebrik ederim canım çok fark yok zaten aramızda 🥰🥰misafirin yanında elim sende oynamama borçluyum son adımları😂😂

Gayet iyi içiyorsun,sütünün azalmamasi lazım🤔 menülerini düzenli paylaş da takip edelim, emzirirken ben daha iyi veriyordum,sütüm de azalmadı. Hatta ortabahar ortabahar yeni mezunlarimizdan,o da emzjtiyordu ve sütüm arttı demişti diyet yaparken(yanlış hatiamjyorsam)
aynen canım.. çünkü insan iyi bi diyet yaptığında daha sağlıklı besleniyor. haliyle süte de iyi geliyor..

Pek iyi bir menü olmamış bugün canım :KK43:
Pancake birde şuruplu gerçi bio maple nedir bilmiyorm bizdeki şuruplar gibi algıladım
Kuruyemiş çiğ kuruyemiş ise iyi ama kavrulmuş ise yine kötü :/
Bira zaten malum kalorili
Makarna Allah'tan az olmuş 😬😁
ya evet ben de farkindayim 🤷 yarin yeni bir gün 💜

Morseveranne35 Morseveranne35 seninle eslestik bu hafta. önce tanisalim 😄 ben 42 yasinda 5 senedir kilo vermeyi bir türlü beceremeyen bir hatunum. 25 kilo fazlam var ama 20 kiloyu hedef koydum kendime simdilik. aksam yemiyorum ve gün icinde de az yiyorum ama canimin cektigini yiyorum 😋 bir iki hafta böyle deneyecegim bakalim verebilirsem bu sekilde devam edecegim. sen de anlatir misin kendini azcik?

Artık erken mi yazmamız gerek menüleri
Evet, duyurmuştum ama galiba görmedin.
Değerli Hanımlar 😇 artık menü Paylaşım Listesini gece 12'de yani 00.00'da paylaşacağım. O vakte kadar hepinizin menü sayfasına yazmanızı rica ediyorum. Zira geceye kaldı mı sabaha da kalıyor. Bu da düzensizlik oluyor. En güzeli belli Bi saat olması. ❌ Olmaması için🤭
Hepinize şimdiden teşekkürler 💙🌸

Cherry Mom Cherry Mom
C Cagrihilal1
@birsevgi
balpamuk balpamuk
Calypso95 Calypso95
S Suskunhanim
Sibal57 Sibal57
Amor-a Amor-a
mavimli mavimli
pacman pacman
U UmutluBen
cgdmk cgdmk
A Asya2600
SaskinAnne SaskinAnne
0zlem 0zlem
fancynancy fancynancy
O Ozgenurrrr
Morseveranne35 Morseveranne35
redsonja87 redsonja87

Görüntüde fark olmasa nasıl devam edebilirdim ki. Tartiya pek katkı sağlamasana incelme oluyor. Karin kaslarım falan kuvvetlendi mekik kolay oluyor artık. Önceden çok yiyince karnım büyüyordu. Artık dışa büyüme olmuyor sadece regl dönemi göbeğim çıkıyor. Işe yaramasa o kadar spora bu kadar kilo çekilmezdi. Tavsiye ediyorum spor şart
Foto mu paylaştın? Ben görmedim. :KK52: :KK16:

A a a aaa aaa bahaneye bakkk :p :)))
Neden hiç demedin canım başlarız başkada isteyen varsa🙄
Bahane degil kaptanimm, spor olarak sadece yurumeyi seviyorum, motive ediyordu beni yarislar, onu da elimden aldiniz, spor kaynagim gitti😂😂
Piiiii vallaa sonuncu oldum 🤭🤭🤭
Devamsızlığını yarışların bitmesine bağlayan sevgili cgdmk cgdmk nerdesiinnnnn 🙄 :)) aşkolsun neyse sayende ben hariç iyi yürüdüler 😁😁🤭

TEBRİKLERR KIZLARRRRR

Eline sağlık @birsevgi 😘
Ona baglamiyorum tabi de bi etken diyelim🙈
Memlekette annemlerin yaninda olunca haklisiniz aktif olamiyorum, neden katildin o zaman derseniz eylulde tam aktif olacagim insallah, o zamana kadar alt listede devam edip hem sizleri tanimak hem de mumkun oldugunca ipin ucunu kacirmamak amacim🤗
Yaaa evet çok afedersin. Doğru, hafızam geri gelmeye başladı :confused:
Bu arada işlerim eppeeeyyy bir hafifledi artık fullll gücümle aranızdayım kızlaaarr.
bu haftaki ortim cgdmk cgdmk gözüm üzerindeee:KK48:
Tam uzerimde olsun ama, kayarsa ben de kayiyoreee🙈🤣🤣

aynen canım.. çünkü insan iyi bi diyet yaptığında daha sağlıklı besleniyor. haliyle süte de iyi geliyor..
Kaplumbagalardaucar Kaplumbagalardaucar seni etiketleyecem kurbağalardaucar arıyorum🙈🙈uyanali beş dk olunca🙈🙈🙈
Canım ortim bi yardım et bana ben çok unutur oldum 😂😂
Canım canım🥰şu an erken diye yazmıyorum az kendime geleyim 🙈😜
Merhaba 5 takım!
Nasıl gidiyor diyet, spor? Umarım keyifler yerindedir. Ben uzun süredir uzaktım, tekrar uğramak istedim. Korona ve emzirmeyi bırakmak bana yaramadı. Kilo aldım, sağlılklı da beslenmedim hiç, stres vb biraz sorunlar yaşadım. Tekrar aranıza katılmam mümkün mü?
Tabi ki hoş geldiniz🙂ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demeniz gerekmekte.bir de kendinizi tanıyorsunuz çok seviniriz🙂bir saate kalmaz spor ekibi de damlar zaten🙂

Ben de redsonja87 redsonja87 ile eslesmisim. Regl oncesi olunca kilo bazinda cok verimli olamayabilirim. Ekstra bir siskinlik bile oluyor ama spor vs ile toparlamaya calisacagim. Bir de kacamak yaptim ama dolapta alman pastasi ekler dondurma cheesecake var gozu yasli bekliyorlar ama cok beklicekler :) Bugün sinav gorevim vardi. Acele cikmam gerekince disaridan simit aldim. Kalorisi cok oldu. Eve gidince taze fasulye filan yapip toparlamaya calisayim kalorisi az oluyor.

Back
X