Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarından çok ümidim yok, xtabu bildirim bile yapamayacak sanırım telefonumu verdim özelle şimdi ama cevap gelmedi çıktı sanırım.. mehalimin hali belli :o)) ben 2 hafta üst üste verdim bu hafta hiç ümidim yok sportim istediğin takıma transferini yapabilirim yol yakınken:roflol:

yaaaa beni istemiyosun öylemi :çok üzgünüm:

tşkler tüm arkadaşlarıma...kızım inş iyileşecek...başka tedavi yöntemi denicez pazartesine kdr...sonra yine başka bi tedavi...gidişata göre....nette sorun var ama...bildirimimi mutlaka yapıcam...merak etmeyin...sadece yediklerimi size yazamıcam yada yazıp komple yollıyım ama sıkılırsınız okumaktankaydirigubbakcemile4

çukulatacım buda benim raporum

sabah beyaz peynirli tost 1 bardak yeşil çay
ara 1 kepekli galeta
öğle tavuklu salata 4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
ara 1 elma
akşam 1 kase çorba 1 kase salatalıklı yoğurt 4 yemek kaşığı kıymalı bezelye
gece 1 aktivya çilekli

2 lt su 2 bardak şekersiz açık çay 1 bitki çayı spor dün hiç yapamadım :sm_confused:

super gidiyorsun,hic eksik ya da fazlka goremiyorum... devam devam devam :lepi:
sporda simdilik ben de sorun yasiyorum canim... cevrem hic uygun degil spor yapmaya,ben de evde biseyler yapmaya calisiyorum.ama boyle olmayacak ya spor salonuna yazilacagim ya da kosu bandi almam lazim...zamanla oturacak canim ikimizin de insallah...

çikolatam saol canım benim mide işte ara ara azıyor ama şükür bugun süperim :)) sen nasılsın canım

cok sukur canim ben de iyiym,sevindim iyilesmene :1hug:

geldim ben yinee -tatlicadiarzu- ama gidiyorum da mutfak dolaplarımı sileyim kaydirigubbakcemile4

az önce dışarı çıktık markete, arabaya koyduk gençlik marşını (ben çok seviyorum yeni düzenlemesini özellikle şu kenan doğulunun söylediği), açtık sesini, gezdik biraz çarşıları, süper oldu. hakatten o marş benim de gözlerimi sulandırıyo yaa.

bayrağımı da balkona asmıştım zati dünden, hep ıslandı yagmur oldu ama feda olsun yıkarız :1closedeyes:

geeeeldiiim camasir astim iki makine
cocuklar piknik yapalim dedi onlara sofra kurdum bahcede kiraz agacinin dibine hali sermisler efeyede hamak kurduk ogle uykusu cekti beyfendi
turkiyeye telefon actim anamla konustum zayifliyorum ana dedim anam sen zaten cok zayifsin kizim dedi ne yapacan zayiflayip dedi halbuki beni en son gordugunde 87 kg dimkaydirigubbakcemile3 neyse anlattim ona netten arkadaslar buldum onlarla beraber zayifliyoz diyet yapiyoz dedim hepsine selam soyle cok kurumayin adamlariniz sizi birakir kacar dedi bide peyniri yogurdu cok yiyin diye tembih etti benden soylemesi uzerimde kalmasin hepsini aktardim ona gore yoksa sikayet ederim bak kizlar

cocuklar piknik yapalim dedi onlara sofra kurdum bahcede kiraz agacinin dibine hali sermisler efeyede hamak kurduk ogle uykusu cekti beyfendi
turkiyeye telefon actim anamla konustum zayifliyorum ana dedim anam sen zaten cok zayifsin kizim dedi ne yapacan zayiflayip dedi halbuki beni en son gordugunde 87 kg dimkaydirigubbakcemile3 neyse anlattim ona netten arkadaslar buldum onlarla beraber zayifliyoz diyet yapiyoz dedim hepsine selam soyle cok kurumayin adamlariniz sizi birakir kacar dedi bide peyniri yogurdu cok yiyin diye tembih etti benden soylemesi uzerimde kalmasin hepsini aktardim ona gore yoksa sikayet ederim bak kizlar

anaaaam kocalar kaçar ha :roflol: valla büyüktür bir bildiği vardır. ben bırakıyom diyeti dolaptaki profiterol gel bakem sen burayaaaaaaa :roflol::roflol: tamam peynir yoğurt yicem aman zenanımın annesi kızmasın bize Şeniz

oohh beyfendideki keyfe bak valla kurulmuş hamaklara haa gamyoncuiremsu bi de öğle uykusu yarasın efeye :nazar:

Son düzenleme:

anaaaam kocalar kaçar ha :roflol: valla büyüktür bir bildiği vardır. ben bırakıyom diyeti dolaptaki profiterol gel bakem sen burayaaaaaaa :roflol::roflol: tamam peynir yoğurt yicem aman zenanımın annesi kızmasın bize Şeniz
delu kiz ne olacak yogurt dedi :mymeka: profotorol demedi daha suntayi soylemedim onu soylesem kimbilir ne der sana hadi yede gorem kaydirigubbakcemile yolaim demistim unuttunmu hadi simdi yediklerini yazda denetliycemseni hadii

geldim ben yinee -tatlicadiarzu- ama gidiyorum da mutfak dolaplarımı sileyim kaydirigubbakcemile4
az önce dışarı çıktık markete, arabaya koyduk gençlik marşını (ben çok seviyorum yeni düzenlemesini özellikle şu kenan doğulunun söylediği), açtık sesini, gezdik biraz çarşıları, süper oldu. hakatten o marş benim de gözlerimi sulandırıyo yaa.
bayrağımı da balkona asmıştım zati dünden, hep ıslandı yagmur oldu ama feda olsun yıkarız :1closedeyes:
Ohh şekercikim gezmiş kocişiylede arabaylada turlar atmış, hava güzel galiba sizin orda biz sokağa çıkmaya tırstık:delphin:
turkiyeye telefon actim anamla konustum
Ayy canım benim ya Efecikte ohh dün aşı oldu adam oldu bugün adam oldu diye keyif yaptı ohh ohhhyerimseniben
zenanım sende annene söyleseydin şekerim bizden selamlar, yoğurt peynir zaten yiyoruz şekerde dal mal olmayız biz kurumayız :sm_confused:

oohh beyfendideki keyfe bak valla kurulmuş hamaklara haa gamyoncuiremsu bi de öğle uykusu yarasın efeye :nazar:
kocalar zaten kaçmaya bahane arar:smiley-cool: şişkosun giderler, çok zayıfsın giderler, konuşursun çok konuştun diye kaçarlar, susarsın beni adam yerine koymuyorsun diye gider bu kez yani bahane çok aramaya gerek yok giden gider gideni tutmaya hiççç niyetimiz yok:teytey:

Benim kocadaişten şimdi çıkmış ne istiyorsun diye aradı:bbo: adam bıktı taşımaktan ama kalabalık ev olunca yetişmiyorki:delphin: biri çikolata ister - biri meyve der - biri kitap der - kedi mama der - köpek gezmek der - adam kafayı yer:roflol: 3 çocuğun üstüne bir kedi birde köpek doğurursak olacağı buydukafamçokkarıştı

ama suntayı bi ben kemirmiyom ki herkes kemiriyo :utangac:

tamam yazem

sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, domates, biber, 5-6 zeytin, yumurta
öğlen: 3 sunta, yarım kase yogurt

2 litre de su içtim. daha içicem. yarım litre de sirkeli ballı su. 2 tane tatlandırıcılı çay. canım hiçbişey yemek istemiyo daha :bbo:

kalisim adamlar konusunda cok haklisin
nufus konusundada haklisin sormayaa herkezin istegi var bugunde benimkinin alisveris gunu ikide bir telefon aciyo ne lazim diye dedim tencereye gircek bisiy yok bak artik dedim ne uygunsa hersey lazim dedim coktan kapatmis telefonu delirmis vaziyette su an dmekki isten alisverise en sevmedigi sey yazik onlarada yaa ne yapsinlarr demii allah yardimcilari olsun valla
anama selamini soylerim birdahaki konusmamda aleykumselam dedigin dogru biz kurumayiz be nerde o gunler iyi kotu toparlansak idare eder demii

Ohh şekercikim gezmiş kocişiylede arabaylada turlar atmış, hava güzel galiba sizin orda biz sokağa çıkmaya tırstık:delphin:kocalar zaten kaçmaya bahane arar:smiley-cool: şişkosun giderler, çok zayıfsın giderler, konuşursun çok konuştun diye kaçarlar, susarsın beni adam yerine koymuyorsun diye gider bu kez yani bahane çok aramaya gerek yok giden gider gideni tutmaya hiççç niyetimiz yok:teytey:
gezdim tur attım da arabadan inmedim. kalorifer de açıktı kaydirigubbakcemile3 nerdeee burda hava güzel olcak, kombi gürül gürül, buranın yazı bile 1 ay biliyon kallisim -tatlicadiarzu-

kocalar konusunda haklısın valla adamın niyeti bozuksa zati ne yapsan yaranamazsın. kaçan kaçsın, bahane de aramasın :1closedeyes:

cok az diycem ama bu o diyetmis deemi bakalim yaarin iyi sonuc alirsin insallah
hadi ben kactim kizlar cagiriyo ben raporumu aksam yada gece yazem aksam ne yicem bilmiyorum daha ok bijou hadin hoscakaln simdilik

ahh zenancım,

öyle adamlar yok maalesef, valla hepsi tahta kurusu gibi seviyor, geçenlerde bir kız görmüştük, gittiğimiz bi yerde kız zafiyetten geberecek 40 kilo civarında bişey, ayy dedim bu da ne böyle, arkadaşım gayet cool bi şekilde, "yoo öyle kötü falan durmuyor gayet iyi bence" dedi, düşüp bayılacaktım valla yuhh dedim.

Ahh öyle etli butlu seven bulamadım ben

sizlere iyi akşamlar dileyip gidiyorum canlarım yarına tartılıcaz fazla kaçırmayın bu akşam :o))

kociş uyursa gelirim ama belki yani söz değil off diğer pc hala bozuk oysa daha yeni yapılmıştı 3 gün kullandık yine arıza yaptı bunuda çocuklarla paylaşamıyoruz...

ben de kaçıyorum biraz dinleneyim sabahtan beri ayaktayım :bbo: herkese iyi akşamlarrrr :1hug:

ahh zenancım,

öyle adamlar yok maalesef, valla hepsi tahta kurusu gibi seviyor, geçenlerde bir kız görmüştük, gittiğimiz bi yerde kız zafiyetten geberecek 40 kilo civarında bişey, ayy dedim bu da ne böyle, arkadaşım gayet cool bi şekilde, "yoo öyle kötü falan durmuyor gayet iyi bence" dedi, düşüp bayılacaktım valla yuhh dedim.

Ahh öyle etli butlu seven bulamadım ben
ne yaparsin gardes erkekler ne istedigini bilmeyen canlilar ben evlendigimde 49 kiloydum cook zayifsin dedi simdide kilolusun diyo bakalim 65 olunca ne diycek insallah bu sefer yeniden :asigim:asik olur

Back
X