Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooohh herkes gelmis gitmis masallah... benim sorumu takan yok,heeeeeeeyyy krom demistik,ne dusunuyorsunuz demistik...
vallahi kusucem hepinize benneyaptımki

bu aksam gelemeyecegim,sahnedeyim... pazar gunu aksamina kadar boyle... artik erkenden kacacagim bu 4 gun.

sevgili canzi,sabhalri bir onceki gunun raporunu veririm canim.
mehalim bir tek seni goruyorum cancagizm,cok opuyorum ...

ben geldim ancak fırının serviside geldi ona bakacam diye bir okudum bir servisin dediklerine koştıum :))

mehalimcim,
simit yemesem güzel olucaktı tabi de, yedim işte:oklava:
dün akşam çorbam hazır tekli çorbalar var ya ondandı canım, kalorileri 70-90 arası değişiyor sebzeli, kıtır peynirli olanlarından.

Şimdi yemekten geldim
2 çorba kaşığı türlü
1 kaşık yoğurt
çilek kompostosu vardı tanelerinden 5 adet yedim kalktım geldim

Sen neler yaptın neler yedin bakalım
,
canım vallaha çok güzel gidiyosun bu haftada ümit verdin yanii bravo d,yorum sana ben artık yediklerimi yazmıyorum yarın itibariyle yaazarım döfmeyin benii ..
Bu arada test yaptım negatif ancak hala regl olamadım buda ayrı bir sorun yani

teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3

yarın sabah ne yapıcaz nal toplıycaz galiba :1no2:

artıkın nal mı toplarız kallis elinde sopayla bizimi kovalar bilmem:)

turkiyeye telefon actim anamla konustum zayifliyorum ana dedim anam sen zaten cok zayifsin kizim dedi ne yapacan zayiflayip dedi halbuki beni en son gordugunde 87 kg dimkaydirigubbakcemile3 neyse anlattim ona netten arkadaslar buldum onlarla beraber zayifliyoz diyet yapiyoz dedim hepsine selam soyle cok kurumayin adamlariniz sizi birakir kacar dedi bide peyniri yogurdu cok yiyin diye tembih etti benden soylemesi uzerimde kalmasin hepsini aktardim ona gore yoksa sikayet ederim bak kizlar
as. diyelim önce. annenin öğütlerini, tutmak lazım canım süt grupları biz kadınlar için çok önemli bol bol tüketmeli yanii

mehalim bir tek seni goruyorum cancagizm,cok opuyorum ...

saol canım benim bende seni öpüyorum sahne alınca yorucu geçecek demektir allah kolaylık versin ne diyim :))
kroma gelince canım bu konuyla ilgili topiği okusana bizim takımdan sadece kallis kullanmıştı vede bişiler anlatmıştı sanırım daha geçenlerde öyle bir msj okudum sanırım ben kullanmadım

bıraz vaktım oldu geldım .ıyıyım.dıyetım super gıdıyor.sızlere yarın sabah bır surprızım var.bısey yemeye vaktımde ıstahımda olmuyor.kılolarda gıdıyor bıraz gecmısı okuyum

bu aksam gelemeyecegim,sahnedeyim... pazar gunu aksamina kadar boyle... artik erkenden kacacagim bu 4 gun.
kolay gelsin canım, benim üçünde gül güzelini oku:utangac:

bıraz vaktım oldu geldım .ıyıyım.dıyetım super gıdıyor.sızlere yarın sabah bır surprızım var.bısey yemeye vaktımde ıstahımda olmuyor.kılolarda gıdıyor bıraz gecmısı okuyum
ohh süper süper sürpriz varsa sen kesin 98 oldun demektir bu koşturmacadaa.s.attım bakalım ne tutacak...

hg canım merakla bekliyoruz
yine negatif çıkmışsın..aman sana ne diyeceğim bilemedim şekerim ya.. doktora git, kontrole git, herşeye git işte tüm sorunlarını baştan sona bir ele alsınlar yineŞeniz

canzicim merhaba,

gayet güzel besleniyorsun, bu şekilde devam edersen çok çabuk etkisini göreceksin.

teşekkürler canım inşallah zayıflayacağız bence simiti kafana takma çünkü ekmeğin yok onun yerinede simitin var canım tamamlamış yani ben her iki öğünde ekmek yiyiyorum canım yani simit te fazla olmamış
merhabe herkeseee ben arada bır bakıyorum ama vaktımm yok bugunlerde yaa sadece yedıklerımı yazıp cıkıcam mecburen ama sonraları sohbetlerınıze katılacagım
dun evdeydımm sabah normal bır kahvaltı ama 1 ınce dılım ekmek yedımm
arada bır bıtkı cayı
oglen yemek yemeyı unuttum
aksamda yumurtayla 1 ınce dılım ekmek yedımmm bırde meyve suyu ıctımm
4 bardak su ıctım az ıcmısım degılmıı neyse bugun telafı ederızz
bu arada bısey sorucam ben hemen hemen hergun tartılıyorumm bılıyorum belkı yanlıs ama elımde degıl benı cok motıve edıyor gramlarla ugrasmakta hosuma gıtmeye basladı verdıgımız kıloyu cuma gunu soylıcez onu bılıyorumda arada soyleyemıyomuyuz onu merak ettımmm
hepınız optummmm o kaar cokk ısımm varkı ara verdıgımde cevaplarınızda okurum byeeee
canım beslenmen biraz zayıf olmuş meyven yok öğle yemeği yok vucudu bir andan bu kadar az kaloriye alıştırırsan sonralarda biraz fazla kaçırırsan kilo alırsın o yüzden porsiyonlarını azaltalarak ama düzenli beslenmen daha iyi olacaktır
Merhabalar canlarım, güzel takımım..

Sabah erken saatte kalktım bir baktım ki kızım kalkıp hazırlanmış bile heyecandan uyuyamamış, babamızda işe geç gitti hep beraber okula gidebilmek için işini öyle ayarlamış, sadece büyük ablamız bugün yeni bir kurs görüşmesine gidecekti o gelemedi..
Hava o kadar kötüydü ki yağmur yağdı tüm gece ama felaket biçimde, sabahta çok soğuktu ertelenir dedim ama ertelenmedi gösteriler, ilk gösteride benim kızımınkiydi dondu çocuklar, fakat çok güzeldi...
Ben tabi sulu göz ve bir Atatürk hayranı olaraktan daha saygı duruşunda ağlamaya başladımsenağlama, İstiklal marşında ağladımsenağlama, kızımı videoya çekerken ağladımkaydirigubbakcemile3 böyle bir tipim işte millet,vatan ve Atatürkle ilgili bir konu olunca durduramıyorum kendimi, 10. Yıl Marşında kimse tutamaz beni mesela hem söylerim hem ağlarım:utangac: çok komiğim yani anlıyacağınız böyle güzel ve sulugözlü bir gün geçirdim döndük hep beraber, babamızı işe yolladık teyzemizin 39. yaşını kutladık:roflol:.. size koştum.. geçmiş mesajlara çok az bakabildim internetim çok ağır bugün yavaş yavaş bakarım yine yorum yaparım...
duygulanmamak mümkün değil benimde hep tüylerim diken diken olur marşlarımız dinlerken ne mutlu türküm diyene gerçekten çokkk güzel sööylenmiş bir cümle
yaa kallisim sormayaaa uyuz ediyorlar adamı kalkacam çarpacam 4 tane o olacak istiklal marşı okunuyor adam koşarak geliyor dursana kardeşim hiç mi saygın yok hiç mi öğretmediler.. bebeler sırıtır hele sırıttılarmı kan beynime çıkıyor o sözler neler anlatıyor oysa nasıl bir kahramanlık destanın şiiridir oo ben kendi sınıfmdaki bebelri bu konularda çok sıkıştırım . ve hep ama hep hayatım boyunca şunu demişimdir..
Benim hayatta anlaşamıyacağım kimse yoktur dini dili ırkı ne olursa olsun hiç önemli değildir ama bayrağıma toprağıma kuranıma dil uzatırsa gözümü kırpmam ezerim derim ve gerçektende hep böyle olmuştur..

Çocuklarımıza bu bilinci vermemiz gerekir bunların ne kadar kıymetli olduğunu uğruna gerçekten neler harcandığını bıkmadan usanmadan anlatmak gerekir.. Ben öğretmen olarak şasnlıyım elime seneler içinde yüzlerce çocuklar gelecek ve biz kadınlar anne olarak şasnlıyız bebelerimizi bizler eğiteceğizz..
evet canım artık insanların hiç birşeye saygısı kalmadığı gibi bayarağa da marşada saygıları yok malesef bizler çocuklarımıza aşılasakta başka ailelerinkileri görerek bizimkilerde değişir eminim

super gidiyorsun,hic eksik ya da fazlka goremiyorum... devam devam devam :lepi:
sporda simdilik ben de sorun yasiyorum canim... cevrem hic uygun degil spor yapmaya,ben de evde biseyler yapmaya calisiyorum.ama boyle olmayacak ya spor salonuna yazilacagim ya da kosu bandi almam lazim...zamanla oturacak canim ikimizin de insallah...
[/B]
çokkk teşekkürler buranın desteği sizlerin motivasyonu olması beni gerçekten daha azimli kıldı gerçekten dikkat ediyorum aynen bir doktora giderken dikkat ediyoruz ya bende burda başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum sorumluluk duyuyorum canım
geeeeldiiim camasir astim iki makine
cocuklar piknik yapalim dedi onlara sofra kurdum bahcede kiraz agacinin dibine hali sermisler efeyede hamak kurduk ogle uykusu cekti beyfendi
turkiyeye telefon actim anamla konustum zayifliyorum ana dedim anam sen zaten cok zayifsin kizim dedi ne yapacan zayiflayip dedi halbuki beni en son gordugunde 87 kg dimkaydirigubbakcemile3 neyse anlattim ona netten arkadaslar buldum onlarla beraber zayifliyoz diyet yapiyoz dedim hepsine selam soyle cok kurumayin adamlariniz sizi birakir kacar dedi bide peyniri yogurdu cok yiyin diye tembih etti benden soylemesi uzerimde kalmasin hepsini aktardim ona gore yoksa sikayet ederim bak kizlar
sağolsun annen canım güzel söylemiş koçiş meseleside giderlerse onlar kaybederler canım biz kaybetmeyiz bizim gibi hatunları bir daha zor bulurlar bence
Ohh şekercikim gezmiş kocişiylede arabaylada turlar atmış, hava güzel galiba sizin orda biz sokağa çıkmaya tırstık:delphin:

Ayy canım benim ya Efecikte ohh dün aşı oldu adam oldu bugün adam oldu diye keyif yaptı ohh ohhhyerimseniben
zenanım sende annene söyleseydin şekerim bizden selamlar, yoğurt peynir zaten yiyoruz şekerde dal mal olmayız biz kurumayız :sm_confused:
kocalar zaten kaçmaya bahane arar:smiley-cool: şişkosun giderler, çok zayıfsın giderler, konuşursun çok konuştun diye kaçarlar, susarsın beni adam yerine koymuyorsun diye gider bu kez yani bahane çok aramaya gerek yok giden gider gideni tutmaya hiççç niyetimiz yok:teytey:

Benim kocadaişten şimdi çıkmış ne istiyorsun diye aradı:bbo: adam bıktı taşımaktan ama kalabalık ev olunca yetişmiyorki:delphin: biri çikolata ister - biri meyve der - biri kitap der - kedi mama der - köpek gezmek der - adam kafayı yer:roflol: 3 çocuğun üstüne bir kedi birde köpek doğurursak olacağı buydukafamçokkarıştı
canım çok haklısın gider gider yoluda açık olsun dimi

çukulatacım bugünkü raporum

sabah geç kalktığım için öğle gibi oldu
2 dilim kepekli ekmek salatalık domates 1 yumurta haşlanmış, beyaz peynir, 2 açık şekersiz çay
ara 1 aktivya
öğle ton balıklı salata
2 bardak ayran
ara 1 elma
akşam birşey yemiycem çünkü öğle yemeğini saat 18.30 da yedim
gece 1 bardak süt
1 lt su 1 soda

ben çıkıyorum gece girebilirsem tekrar girerim giremezsek yarın inşallah güzel haberlerle görüşürüz herkesi öpüyorum

oo annem aşağıda görüyorum seni nasılsın sanırım geçmişe daldın gittinnn ....

kallisim yaf bu hafta takımda kim var yaff gelen gidenden kafam döndü son durum nedir bilemez oldum :))

canzi3445 ( 82.5/ ) ( Yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.5 / )
zenan25 ( 72.8 / )
cedric ( 101.6 / )
chocolategirl ( 83.6 / )
bijoux ( 73.5 / )
sel ( 57.0 ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
sportie ( 58.0 / )
xTABU ( 102.0 / )
Mehalim ( 60.0 / )
Kalliste ( 73.0 / )

Sultanbım kraliçem son durum bumudur doğru yapmışmıyım acep.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben geldimmmmm. cok konusmussunuz mehalim ne yapayim canim...
okumadan yazarsamda olmuyor.. önemli birseyi atlamis olabilirim diye.
masallah iyi gibisin bugün mehalim:nazar:
cedric sürpriz yapacak valla moralim düzeldi cok sükür..

bende haftaya sadece 3 gün calisacagim. böyle güzel bahar günlerinde cok iyi oluyorda. bu evde kalmalari borclaniyoruz. isler acilinca geri ödemek sartiyla bunu düsününce canim sikiliyor

Amannn hep borç borçç vallaha bende sıkıldım ... Alamanlar( burda hep böyle derlerya) işi biliyor anacım hem çalıştırı hemde borçlandırır:))

saol canım benim bende seni öpüyorum sahne alınca yorucu geçecek demektir allah kolaylık versin ne diyim :))
kroma gelince canım bu konuyla ilgili topiği okusana bizim takımdan sadece kallis kullanmıştı vede bişiler anlatmıştı sanırım daha geçenlerde öyle bir msj okudum sanırım ben kullanmadım

sagol cnm gercekten yoruldum bugun... topuklularla 83 kilo tasimak zor :utangac:
kromu iki gundur aliyorum ama istahimi acti desem :çok üzgünüm:

Back
X