• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş geldin cnm. İlk sayfamızda kurallar var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın?

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:

MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

Bide bu soruları yanıtlar mısın?
Oldumu simdi

Merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum nasıl katılacağım ile ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum Aslında kadınlar Kulübü'nü Bence de kullandım ama bu sefer sanki gözüme çok farklı geldi bir sürü mesaj bir sürü yazı yani kafam karıştı biraz ama zamanla Alışırım inşallah Öncelikle Kendimden bahsedeyim ben 22 yaşındayım 98 kiloyum aslında 98 kilo olduğunu yeni öğrendim ve beni gerçekten çok üzdün tatlı Yudum uzun zamandır Artık karar verdim kilo vermek istiyorum Eski kıyafetlerin içine girmek istiyorum Çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi değil Çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum bir iş yapacağım ama halim kalmıyor kızımla ilgilenmekten başka bir şeyle ilgilenemiyorum Yani hiçbir şey hevesim kalmadı Spor yapmak istiyorum ama kilodan çabuk yoruluyorum artık değişmek istiyorum Lütfen bana yardımcı
Bende kilo aldığım dönemde çok çok uzun süre tartılmamıştım ve kendimi hep 70 civarı sanıyordum sonra bir iki misafirlikte tartıya çıktım inanmadım bile bozuk dedim o kadar algım kapalı ve inkardaydım düşünün 😔 sonra artık herkes ya ne yaptın kendine böyle noldu sana noldu eşimden şakayla karışık bir iki laf flann gelince bir tartıldım ki 82 acı gerçek 🙄🙄 şimdi tartıyla yatacağım mübarek 🤭🤭🤭 çocuk bile bana benzedi WC sonrası ben tartılayım diyor :KK70: :KK70: :KK53:

Bende kilo aldığım dönemde çok çok uzun süre tartılmamıştım ve kendimi hep 70 civarı sanıyordum sonra bir iki misafirlikte tartıya çıktım inanmadım bile bozuk dedim o kadar algım kapalı ve inkardaydım düşünün 😔 sonra artık herkes ya ne yaptın kendine böyle noldu sana noldu eşimden şakayla karışık bir iki laf flann gelince bir tartıldım ki 82 acı gerçek 🙄🙄 şimdi tartıyla yatacağım mübarek 🤭🤭🤭 çocuk bile bana benzedi WC sonrası ben tartılayım diyor :KK70: :KK70: :KK53:
Şimdi kac kilosunuz

Günaydın Tünaydınn hanımlarr, biz dün hastanelerce uğraştık benim grip kızıma geçti ateş 38 lerde öksürük çoğaldı derken merkez hastane araştırmaya yolladı test yaparız diye düşündük ama burnu akıyorsa yapmıyolarmış suan biraz daha iyi ilaçlar var hiç istemesem de..

Cherry Mom Cherry Mom bişey belirtmeliyim ki dün gece çocukların yarım kalan dürümlerini yedim inanır mısın canım hiç istememişti bi nebze sinir krizi gibi duygusal boşluk. .babam hastane de 1 aydır ben yeni ayağa kalktım derken şimdi kızım, sağlıkla ugraştığım sağlam bi dönem ve beraberinde nice sıkıntı.. Ama bahane olabilir mii hayır :kızgın: Evden çıkmıyorum nolur nolmaz diye evde bugün cezamca 30 dk zumba 40 dk leslie yapmaya çalışırım kapatıyor mu o zaman ?
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlar :(
Dürüm için takma kafana lütfen kafanda abartığın kadar kötü bir öğün değil diyette sık olmasada lahmacun dürüm veriliyor yani sende öyle say daha öncede yiyenler oldu ceza yazmadk. Sen ama tabi yap sporunu vicdanen iyi hissedersin pazartesi güzel eksin vardı şimdi biraz o gitti ise moralin bozulmasın 😘😘

Buarada diyet listesi falan veriyormusunuz
Hayır canım menülerinde özgürsün ama mevcut menümü görüp yorumluyoruz bunun yerine şu olsa daha iyi olur bu olsa güzel olur gibi.. ve detokslar arada konuştuğumuz konular arasında onun dışında kişiler serbest
Kaçamak olursa spor cezası yazarım ama tabi o kadar bir serbestlik🤭🤩

Back
X