• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

asfarovski asfarovski kendihalinde02 kendihalinde02 Hoşgeldiniz.

Ortim bence dün yediklerin çok yerindeydi fazlada değildi. Kişisel tecrübem ve bence hemen heöen her diyet sonrası kilo alanların yaşadığı diyet döneminde çok kalıri kısmak ve sınra bunuda ömür boyu sürdürememek. Herkesin her zaman söylediği şey diyet değil yaşam tarzını oluşturmak ama tabi bunu hangimiz yapabiliyoruz soru işareti. Birde akşam yemek elbetteki etkileyecek kilo berme hızını ama ac ac gezmekte bazal metabolizma hızını düşürücek ki bu durum uzun vadedeok daha kötü. Eğer akşam yemeğinden feragat edeceksen en azından öğlenini geç vakit ve doyurucu yap. Ama bence önemli olan gitsin ama beyninde çöz. Bende dün gece ara öğün yaptım mesela. Yapmıcaktım hemde saat 22.00 da yaptım ve öeyve yedim ve önce diyetisyene sordum birde o da bana kızdı bu hafta meyvelere takık yaşamıcaktın canın çok istiyorsa ye ama yemeden 3 saat önce kesmen lazım dedi bende gece 1 gb uyurum genelde dahada geç olmadan meyvemi yedim gece ve sabah tartıda -100 gördüm şimdi belki yemeseydin daha eksi görürdün diyen çıkıcak ama belkide onu kafama takıp artıda görebilirdim. Bence kısmak aç gezmek çözüm değil ve birşeyleri takık yaşamakta çözüm değil. Bazı şeyler insanın beyninde bitiyor sen akşamı yiyince yarına artı çıkacağına inandın ve oldu bence. Çünkü aslına bakarsan +600 alcak kadar yememişssindir sanmıyorum tabi birde bunca zaman yemediğin için bir gün yediğinde + gelmiş olabilirsin çünkü metabolizman buna alışmış olabilir.
Yorumlar için teşekkürler.
Ben kesinlikle aç kalarak diyet yapmak istemiyorum, kalıcı olmuyor. Yarın makro kalori hesabı deneyeceğim belki yağ vb az alıyorumdur, ondan açlık hissi vardır. Emzirirken diyet yapmıştım böyle bir açlık olmuyordu.
İkinci olarak da spor eksiğimi çözmem gerek.

Merhaba dün tatile geldik biz bahsettiğim gibi ama öbür yaza kadar olmayacağı için ben ailemle keyfini çıkarmak istiyorum :) Cherry Mom Cherry Mom kaptanım izin hakkımdan kullanmak istiyorum listedeysem, yoksa çıkartabilirsin pazartesiden sonra uygun görürsen eklersin yine :KK52:ama sıkıntı yok

21-28 Ağustos Menü Paylaşım Listesi

0zlem 0zlem ❌ ☑ ☑ ☑ ☑
Calypso95 Calypso95 ☑ ☑ ❌❌
O Ozgenurrrr ❌ ❌ ❌ ❌❌
Sibal57 Sibal57❌❌❌ ❌
SaskinAnne SaskinAnne ☑ ☑ ❌ ☑ ☑
U UmutluBen ☑ ☑ ❌ ☑ ☑
Amor-a Amor-a ❌ ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 redsonja87 ☑ ☑ ❌ ☑ ☑
kirmizigitar kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
groenline groenline ❌❌❌❌ ❌
seyrekyagmur seyrekyagmur ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ☑ ☑ ☑ ❌❌
A AKREPcg ☑ ☑ ❌ ☑ ☑

asfarovski asfarovski
Canım yarından sonra ereeves amatör çıkartabilir misin sana zahmet
Sibal57 Sibal57 sen nerdesin canım ?

Günaydın cnm Reyyan link paylaşmış ama sonrasında bulamazsan sayfanın üst kısmında etiketi var yemek menü diye tıkladığında oraya yönlendiriyor 🤗
Buldum canım teşekkür ederim bir sabah planladığımız menüyü birde akşam uygunladığımız menüyü mü yazacağız

117751783_1210078289350150_7514288315248714530_n.webp

Tm cnm öyle yapayım. Hatta özgenuru da çıkarayım da gelince tekrar eklerim olur mu?
İşte asıl listedeki üyelerin öyle çıkartalım sokarız durumu yok 😑 sorumluluğu var.. vardı.. cuma gününe kadar böyle devam edelim sana zahmet canım gelmezse son zaten ;)

İşte asıl listedeki üyelerin öyle çıkartalım sokarız durumu yok 😑 sorumluluğu var.. vardı.. cuma gününe kadar böyle devam edelim sana zahmet canım gelmezse son zaten :KK66:
Ha tm cnm doğru o ayrıntıyı atladım ben. Yok benim için zahmet değil. Sen çarpı görünce canın sıkılıyor diye dedim 💙

Back
X