- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #369.621

Yorumlar için teşekkürler.Ortim bence dün yediklerin çok yerindeydi fazlada değildi. Kişisel tecrübem ve bence hemen heöen her diyet sonrası kilo alanların yaşadığı diyet döneminde çok kalıri kısmak ve sınra bunuda ömür boyu sürdürememek. Herkesin her zaman söylediği şey diyet değil yaşam tarzını oluşturmak ama tabi bunu hangimiz yapabiliyoruz soru işareti. Birde akşam yemek elbetteki etkileyecek kilo berme hızını ama ac ac gezmekte bazal metabolizma hızını düşürücek ki bu durum uzun vadedeok daha kötü. Eğer akşam yemeğinden feragat edeceksen en azından öğlenini geç vakit ve doyurucu yap. Ama bence önemli olan gitsin ama beyninde çöz. Bende dün gece ara öğün yaptım mesela. Yapmıcaktım hemde saat 22.00 da yaptım ve öeyve yedim ve önce diyetisyene sordum birde o da bana kızdı bu hafta meyvelere takık yaşamıcaktın canın çok istiyorsa ye ama yemeden 3 saat önce kesmen lazım dedi bende gece 1 gb uyurum genelde dahada geç olmadan meyvemi yedim gece ve sabah tartıda -100 gördüm şimdi belki yemeseydin daha eksi görürdün diyen çıkıcak ama belkide onu kafama takıp artıda görebilirdim. Bence kısmak aç gezmek çözüm değil ve birşeyleri takık yaşamakta çözüm değil. Bazı şeyler insanın beyninde bitiyor sen akşamı yiyince yarına artı çıkacağına inandın ve oldu bence. Çünkü aslına bakarsan +600 alcak kadar yememişssindir sanmıyorum tabi birde bunca zaman yemediğin için bir gün yediğinde + gelmiş olabilirsin çünkü metabolizman buna alışmış olabilir.
Ben kesinlikle aç kalarak diyet yapmak istemiyorum, kalıcı olmuyor. Yarın makro kalori hesabı deneyeceğim belki yağ vb az alıyorumdur, ondan açlık hissi vardır. Emzirirken diyet yapmıştım böyle bir açlık olmuyordu.
İkinci olarak da spor eksiğimi çözmem gerek.