• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki fazla kilolu değilsin zaten hamilelikte diyet yapman için azaltacağımız kalori emzikli olduğun için ekleyeceğimiz kaloriden daha az olabilir yani senin diyetine kalori bile eklemek gerekebilir diyete hiç gerek yok 🙂 sen kendine odaklan dengeli beslenmeye bak süt yoğurt yemeyi ihmal etme bol su iç balık her hafta tüket ve dengeli beslen 🙂 kucağındaki ve karnındaki bebeklerine iyi bak vücudun senden alıp onlara vermeye programlı olduğu için yemene içmene çok dikkat et kendi sağlığın için 🙂
Çok çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle dikkate alacağım bunları 🌹😘😘😘

Selam arkadaşlar menü:

Sabah
Menemen 3 yemek kaşığı
1 kb peynir
2 kırma Z.
2 füme
1.5 dl TB ekmek

Öğle
1 porsiyon yeşil fasulye
3 yk yoğurt
1 ekmek

Ara
1 kurabiye
3 ceviz
İnce dilim şeftali

Akşam
4 YK yeşil fasulye
4 YK kabak kavurma
1 kase yoğurt
2 yk müsli

Su 1,5 lt
Spor

17 dk zumba : 51 puan
30 sn plank
10 dk karın workout
50 ip atlama
15 karın mekik
15 Kelebek
Menünü şimdi okuyorum çok iyi canım tebrikler ne de güzel eksi getirdi sana tebrikler

Kızlar menü okuma işini gerçekten atlıyorum ve üzülüyorum inanın zaman kalmıyor burda sohbet paylaşım listeler spor puan hesaplama vs gözüm çok yoruluyor
lütfen ama lütfen sizde alıntılayın menüleri güzel menüleride es geçmeyelim kötüleride

Mesela Perşembe menüleri cidden ne kadar kötü aman Allahım ben şişkinlik yapacak diye yeşil çay su bile akşamdan içemezdim gazlı içecekler var bol bol karbonhidrat var lütfen kızlar lütfen

Evet onlarda hayatımızda olacak ama bari cuma sonrası olsun ya Perşembe akşamı değil rica ediyorm

Aslinda kalorili bi gun gecirmisim. Aksam disarida davetteydim artik sehirden ayrilmadan once son bulusmalar. Bir dürüm dedim hafif olsun diye. Spor yuruyus cok oldu mecbur devlet daireleri arasinda kosusturmada bayagi bi adim atmisim

Ve geçtiğimiz haftanın spor tablosu buyrun eksik yoktur umarım ♥️♥️

Bireyselde birinci EceZ EceZ 2350 puan tebrikler şampiyon 😎 :)) yahu seni ne yapsak free listeye mi alsak sporda 🙈 rekabet sıfırlandı :))

Grup olarak ise no kilooo tebriklerrr ♥️♥️

IMG_20200828_230853.webp

Kızlar bu stres olma mevzusu çokça dönmeye başladı ve cidden kendimi sorguluyorum benden dolayı mı ? Cidden söyleyin anlamıyor olabilirim kırılmayacağım
Stres olduğu için takımdan çıkmak isteyenler,ekibe katkısı olmadığı için izne ayrılmak isteyenler ..
Beklentilerimizi karşılıklı yazalım mı sizde bende ? Başlıyorum 🤭

-düzenli menü paylaşımı ( diyet günlüğü gibi yaz çık değil )
-düzenli ekip içinde olma ( olunabildiğince işte )
-kilo bildirimlerinin gününde ve zmaanında yapılması
-haftalık yüzdenin 0,30 altı olmaması yani haftalık ortalama 200 300 Gr vermek ( her hafta şart değil ama bu bile düzenli sağlansa benim için başarıdır ) zaten düzenli spor diyet yapan biri haftada 200 Gr verir kızlar e regliye gelir sabit yazarız 200 300 artı yazarız dert değil olur

Benim ekip içinde en çok bozulduğum konu kilo bildirimi yapmamak .. bunu kendime inanın küfür gibi algılıyorum niye bilmiyorum o derece bozuluyorum tedavim şart 🤭

Stres olunacak şeyler mi istiyorum acaba ? Bakın derecenin d sinden bahsetmiyorum ben derece kovalayan bir kaptan hiç olmadım her ne kadar adı bir yarışmada olsa diğer ekiplerlede yarıştırmıyorum sizi belki hata ama bilmiyorum kimse öyle detokslara sarılsın istemiyorm
Eğlenerek birbirimize destek olarak kilo verelim istiyorm herşeyden önce sağlık için ♥ kendimizi sevmek için aynada mutlu bir yüz görmek için..

Demek istediğim rica ediyorum bu takımda stres olmayın diyelim girdiniz listeye 2 3 hafta verdiniz kilo öbür hafta olmadı sonra ki hafta yine olmadı göster çabanı kendine bir bak bir yerde yanlış var diyette 2 3 hafta + Gelmek mümkün değil sevgili kardeşim 1 hafta olur ödem olur regli olur spordann olur ama 3 haftaya kadar uzamaz o .. hala mı devam ediyor düzeltemiyorsan kafayada çok taktıysan izin yaZarız ne yapalım yeni üyeysen izin hakkın yoksa yarışmadan ayrıldı yaZarız 6 ay asıl listeye giremezsinn ama yine takım içinde olur zayıflamaya devam edebilirsin.. önemli olann karşılıklı strese girmeyelim karşılıklı kalp kırmayalım burda bende EceZ EceZ de Mehfam Mehfam da 3 müzde mezun üye iken birşeyler yapmaya çalışıyoruz o yüzden sadece ve sadece kilo vermeyi isteyen arkadaşlarla yola devam edelim istiyoruz
Höfff ne çok konuştum konunun başı neydi ortası neydi unuttum kızlar affedinn🙈🙈
❤️

Ben hep aç karna bilirim EceZ EceZ söylesin bakalım🙄
Sen neye göre daha faydalı hissediyorsun ? Karnın tok olduğu için daha enerjik oluyorsundur ama yağ yakımını anlamazsın ki zaten 😁
Benim daha iyi hisetmem ertesi gün verdiğim kilo kaptan 😬 yoksa nerden bileyim yağ yakımını ama ben hep sporlarımı aç karnına sabah yapardım ve kilo verme sürecim yavaşlıyor böyle olunca ama ne zaman yemek sonradına geçsem biraz daha hızlanıyor gb. Bu arada spor salonu diyetisyeni bana yemekten 1-2 saat sonra gelmeni tercih ederiz demişti.
Kızlar kazen abimizde maalesef covid olmuş dualarımızı esirgemeyelim hastaneye yatışı yapılmış 😔
Hadi yaaa😔😔😔 Rabbim acil şifalar versin.

Selamlar

Sabah erken kalktım, 5 gibi. Kahve kaynattım, içerken birşeyler okudum - dünya varmış - . Sürekli konuşan sorular soran bir çocukla sofraya oturunca insan yediğini içtiğini anlamıyor. Biraz ev işi yaptım, tam spora başlayacakken uyandı ufaklık. Normalde 7de uyanıyor ama bu sabah 6da uyandı - ya beni sabote ediyor ya da sabah uykusu hafifletici noktada seslere uyandı.. umarım hergün böyle olmaz.

Back
X